Varsinainen viikko 39/2021

Varsinainen viikko 39/2021

Hei!

Tällä viikolla osakunnalla kokoustetaan – ja vihdoinkin taas paikan päällä! Kokouksessa muun muassa valitaan tämän vuoden ruiskumestari ja äänestetään projektirahan käytöstä, joten paikalle kannattaa saapua. Kokoukseen voi osallistua myös etänä.

Myös fuksipäivystys alkaa jälleen keskiviikkona klo 18. Fuksipäivystykseen voivat tulla kaikki osakuntafuksit, jotka haluavat tulla tutustumaan osakuntatoimintaamme. Päivystyksessä on aikaa tutustua ja kysyä fuksimestareilta sekä muilta osislaisilta osakuntatoimintaan liittyviä asioita. Ja tietenkin silloin kannattaa myös liittyä osakuntaan! Myös civikset ovat tervetulleita tutustumaan uusiin fukseihin ennen kokousta. Illan varsinainen ohjelma alkaa klo 19.

Lisäksi iloisia uutisia: HYYn järjestötiloja koskevat rajoitukset ovat jälleen muuttuneet, ja 1.10. alkaen myös juhlatilaisuuksien järjestäminen tiloissa on sallittua! Henkilömäärärajoituksia ei ole, ja Uuden alaovi on taas auki. Kuntailloissa huolehditaan yhä tilojen hygieniasta, hyvästä käsihygienista ja muuten koronaturvallisuudesta. Tulethan paikalle vain täysin terveenä!

Ke 29.9. klo 19 Osakunnan kokous


TÄLLÄ VIIKOLLA:

Keskiviikkona klo 19
29.9. Osakunnan kokous

Tervetuloa osakunnan syyskuun kokoukseen! Kokous päästään pitkästä aikaa järjestämään taas paikan päällä osakunnalla. Kokouksessa muun muassa äänestetään tämän vuoden projektirahan käyttökohteesta ja esitellään osakunnan syksyn toimintasuunnitelmaa. Lisäksi tarjolla on tietenkin kestimestariston valmistamaa kokousevästä.

Kokouksessa valitaan myös tämän vuoden ruiskumestari tai ruiskumestarit. Ruiskumestarin virassa pääsee toteuttamaan osakunnan “kakkosjuhlaa” eli Turun paloa: käsikirjoittamaan ja ohjaamaan fuksien näytelmän, pitämään juhlien palopuheen ja järjestämään juhlat yhdessä hallituksen kanssa. Virkaa ei tarvitse myöskään hoitaa yksin, vaan sen voi mainiosti jakaa kavereiden kanssa.

Mikäli olet kiinnostunut ruiskumestarin virasta, voit tulla paikalle kokoukseen ja asettua siellä ehdolle. Jos et pääse osallistumaan kokoukseen, voit ilmoittaa kiinnostuksesi laittamalla lyhyen hakemuksen sähköpostitse hallitukselle (vso-hallitus@helsinki.fi). Kerrothan hakemuksessasi, että olet kiinnostunut ruiskumestarin virasta ja miksi sinut pitäisi valita virkaan.

Kokoukseen on mahdollista osallistua sekä paikan päällä että etänä. Jos osallistut kokoukseen etänä ja haluat käyttää äänioikeuttasi, ilmoittaudu etukäteen tällä lomakkeella viimeistään keskiviikkona klo 12. Sihteeri lähettää ennen kokousta ilmoittautuneille äänioikeutetuille henkilökohtaisen äänestyskoodin sähköpostitse. Jos osallistut kokoukseen paikan päällä, sinun ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Linkki Zoom-kokoukseen

Meeting ID: 623 8202 7956
Passcode: 976451

Kokousta edeltää fuksipäivystys osakunnalla klo 18 alkaen.


TULEVIA TAPAHTUMIA:

Pe 8.10. Fuksiaiset

VSO:n fuksiaiset järjestetään pe 8.10.! Fuksiaisissa päästään tutustumaan osakuntaan ensin rastikiertelyn merkeissä ja sen jälkeen osakunnalla järjestettävillä fuksisitseillä. Lisää infoa tapahtumasta on tulossa pian, mutta päivämäärä kannattaa jo merkata kalenteriin!

Jos haluat osallistua rastiseikkailun järjestämiseen, voit vielä ilmoittautua rastinpitäjäksi! Ota yhteyttä fuksimestareihin (yhteystiedot löytyvät nettisivuilta).

Syksyn tulevia tapahtumia

Ti 5.10. HYYn fuksiseikkailu

Pe 8.10. Fuksiaiset

Pe 29.10. Turun palo

Pe 26.11. Pikkujoulut

Pe 3.12. Osakunta-appro

Ma 6.12. Itsenäisyyspäivä


Terveisin
Marianna & Sofia (tsihit)

Kommentointi on suljettu.