Varsinainen viikko 39/2018

Varsinainen viikko 39/2018

Hei!

 

Syyskuu lähestyy loppuaan, joten onkin aika pitää syyskuun kokous!

 

Ke 26.9. Klo 19 Syyskuun kokous


Keskiviikkona kello 19

SYYSKUUN KOKOUS

Syksyn ensimmäisessä kokouksessa esityslistalla on ainakin keskustelua vuoden 2019 vuosijuhlan päivämäärästä ja sometiimistä! Kuulemme myös syksyn toimintasuunnitelmasta! Niin ja tietysti luvassa kestimestarien herkkuja!

 

Ennen kuntista tietysti fuksipäivystys klo 18 alkaen!


Muita tulevia tapahtumia:

 

5.10.2018 VSO:n fuksiaiset

On se aika vuodesta kun VSO:n uudet jäsenet päästetään irti! Luvassa on unohtumaton seikkailu Helsingissä erilaisia tehtäviä suorittaen. Tule ja vie oma joukkueesi voittoon!

Rastiseikkailun jälkeen ilta jatkuu legendaarisilla fuksisitseillä eli akateemisella pöytäjuhlalla. Pääset tutustumaan VSO:n sitsiperinteen saloihin, yhteislauluun, ruokaan ja juomaan. Sitsit ovat tunnetusti opiskelijan parasta aikaa!

Fuksisitsien teema on JÄTESÄKKI: jokainen askartelee oman asunsa ennen sitsejä, talo tarjoaa materiaalit. Paras fuksiaisjoukkue ja parhaan asun luonut tulevat nappaamaan itselleen HUIKEAT PALKINNOT!
Eikä tässä vielä kaikki – juhlat eivät toki ole juhlat ilman huikeita jatkoja! Osakunnan klubihuone jytisee pitkälle yöhön, tai ehkä jopa aamuun…

Tapahtuma on fukseille ilmainen!
Civiksille ja senioreille 12€.

 

Ilmoittautuminen täällä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSejcBMoVXxspJbPWO_yEoQRk7V9PXDp1gUvhoqizjnMglbEbg/viewform

 

Lisätietoja tapahtumasta täällä: https://web.facebook.com/events/537670333330184/

 

16.10.2018 VSO keilakerho RB:n fuksikeilaus

Loppusyksyn odotetuin tapahtuma (heti fuksiaisten ja Turun palon jälkeen) tulee taas, kun keilakerho VSO:n Warsinaiset Keilaajat – The Real Bowlers’ at VSO järjestää etenkin fukseille suunnatun fuksikeilauksen! Tapahtumaan sisältyy ranteiden letkeyttelyä, keilojen kaatelua ja loppuillasta karaokea, tai muuta sellaista.
Tapahtumaan osallistuminen on fukseille ILMAISTA! Civikset ja seniorit saavat tosin pulittaa lystistä 5 € per nenä.
Ilmoittautumiset keilailukseen kerhon taloudenhoitaja Eino Roineelle, joko WhatsAppin (puh. 040 092 2948), tai Facebookin kautta. Ilmoittautumisaikaa on su 14.10. saakka.

 

Lisätietoja tapahtumasta löydät täältä: https://web.facebook.com/events/295166454404667/

 

26.10.2018 Osakunnat 375 gaala

 

”Tervetuloa juhlistamaan osakuntalaitoksen 375-vuotista taivalta! Juhlavuosi huipentuu kaikille osakuntalaisille tarkoitettuun gaalaan perjantaina 26.10. Joten olit sitten fuksi, civis, seniori tai inspehtori, nyt on elämäsi tilaisuus päästä nauttimaan mitä uskomattomimmasta yhteisosakuntalaisesta tapahtumasta!
Gaalan formaattina on tänä vuonna cocktailtilaisuus, joka sisältää musiikkia, tanssia ja puheita, ruokaa unohtamatta. Tilaisuus järjestetään Teknologföreningen tiloissa, osoitteessa Otakaari 22. Ovet avautuvat klo 18, ja gaala alkaa klo 19. Yhteisosakuntalaiset jatkot alkavat samoissa tiloissa n. klo 23.

Ilmoittautuminen alkaa lauantaina 1.9. klo 12 osoitteessa https://goo.gl/forms/gztbszfxDG6Cq7qe2. Osakuntakohtaisia kiintiöitä ei ole, vaan juhliin pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen sulkeutuu su 14.10. klo 23.59. Ilmoittautuminen on sitova, joten jos perut osallistumisesi sulkeutumisajan jälkeen, olet velvoitettu silti maksamaan juhlasi.

Osakunnat 375 -gaala kustantaa 40 euroa, ja summa tulee maksaa Osakuntien Yhteisvaltuuskunnan tilille FI08 1031 3001 2533 14 viitenumerolla 1119 su 14.10. mennessä.

Juhlapuku
Akateemiset kunnia- ja arvonmerkit

Juhlaterveisin,
OYV:n juhlamestarit
Kirsi, Pasi ja Oscar”

 

Lisätietoja tapahtumasta löydät täältä: https://www.facebook.com/events/641712216228217/

 

17.12.2017 VSO goes Kinky boots

Tervetuloa VSO:n kulttuurisyksyn huipentumaan, valovoimaiseen ja räikeään Kinky Boots -musikaalispektaakkeliin 17.12!


Liput maksavat fuksille/civiksille 25€ ja senioreille 57,50€. Muistathan ottaa voimassaolevan opiskelijakortin mukaasi, jotta saat alennuksen!!

Sitovat ilmoittautumiset 1.10. klo 23:59 mennessä alta löytyvään ilmoittautumislomakkeeseen.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfQDMlMMlNz3hnNRtz49YiOses4cYZtBk4ath7yYfvFuLH9qg/viewform?usp=sf_link

 

Lisätietoja tapahtumasta löydät täältä: https://web.facebook.com/events/485134045289182/


 

Hae VSO:n sometiimiin!

Osakunnan hallitus on päättänyt perustaa väliaikaisen työryhmän – VSO:n sometiimin. Taustana tälle päätökselle on viime vuosien aikana nopeasti kasvanut viestintäkanavien määrä, joiden kaikkien hallitseminen ja pyörittäminen on tiedotussihteerille raskasta. Kuitenkin vilkas viestintä ja vahva sosiaalisen median presenssi on nykyaikana tärkeää – jo fuksien rekrytoinnin takia.

 

Sometiimin jäsenenä pääset suunnittelemaan ja tuottamaan VSO:n sosiaalisen median sisältöä – kuvia, tekstejä, videoita ja mitä ikinä muuta mieleen tuleekaan! Jo nykyisellään tätä sisällöntuotantoa on jaettu osakuntalaisten kesken, mutta tiimin tavoitteena on tehdä puuhasta johdonmukaisempaa ja toimivampaa. Ideaalisti tiimiin haetaan muutaman hengen ydinporukkaa.

 

Kyseessä ei ole uusi virka – ei ainakaan vielä – vaan tiimin tarkoituksena on myös löytää parhaita käytäntöjä siihen, että VSO viestii aktiivisesti ja kiinnostavasti. Luonnollisesti tiimi tekee läheistä yhteistyötä tiedotussihteerin ja valokuvaajien kanssa. Tämä on myös oiva pesti fuksille, joka haluaa sukeltaa mukaan osakunnan toimintaan!

 

Sometiimi perustetaan nyt loppuvuodeksi ja sen potentiaalisesta jatkosta keskustellaan ja päätetään yhdessä osakunnan kokouksessa. Voit hakea mukaan ilmoittamalla kiinnostuksestasi osakunnan hallitukselle osoitteeseen vso-hallitus@helsinki.fi viimeistään tiistaina 25.9. Tiimin kokoonpano vahvistetaan osakunnan syyskuun kokouksessa keskiviikkona 26.9. klo 19.

 

Terveisin,

Kristiina (tsih)

Kommentointi on suljettu.