Varsinainen viikko 38/2015

Varsinainen viikko 38/2015

Hei!

Maanantaina kirjoitetaan yhdessä lännetärtä, keskiviikkona päätetään osakunnan asunnon uudesta asukkaasta, ja perjantaina vietetään rapujuhlia. Muista siis hakea asuntoa keskiviikkoon mennessä ja ilmoittautua rapujuhliin tänään!


Ma 14.9. klo 18 Viiniä ja Lännetärtä
Ke 16.9 klo 19 Osakunnan kokous

Pe 18.9 klo 19 Rapujuhlat

Lisäksi:

To 8.10 klo 20 Improryhmä Kolina Virgin Oilissa ILMOITTAUDU!

Maanantaina kello 18

VIINIÄ JA LÄNNETÄRTÄ

Maanantaina osakunnalla hiotaan Lännetär-julkaisua. Tarkoituksena on ideoida juttuja ja vähän jo kirjoittaakin niitä viinin ja muun pienen tarjoilun kera.

Kaikki osakuntalaiset ovat tervetulleita paikalle kertomaan hyvät ja huonot ideansa. Kirjoittajiakin kaivataan vielä mukaan! Lännettäreen voi rustailla monenlaisia ja -pituisia juttuja ja sen suurempaa kirjoittelukokemusta ei vaadita – kaikki mukaan siis!

Keskiviikkona kello 19

OSAKUNNAN KOKOUS

Keskiviikkona päätetään taas yhden osakunnan asunnon uudesta asukkaasta! Tule paikalle päättämään kuka osakunnan kämppään muuttaa. Mikäli asuntoa kaipaat muista myös hakea asuntoa.

KOHDE:

 

Siltasaarenkatu 15 B 54

Vuokra: 380 e/kk

Koko: 21 m²

Vuokra-aika: 1.11.2015–31.10.2017

Vuokralaisen puolelta kahden kuukauden irtisanomisaika. Vuokra sisältää veden, lämmityksen ja taloyhtiön pesutuvan käytön. Asukas maksaa sähkön itse.

 

Asuntoon on tulossa kylpyhuoneremontti vuonna 2017 tai 2018.

 

Hakemukset jätettävä viimeistään: 16.9.2015 kello 18.

Asukkaan valitseva kokous alkaa:  16.9.2015 kello 19.

Perjantaina kello 19

RAPUJUHLAT

Perjantaina juhlitaan rapujuhlia! Tule pakertamaan rapujen parissa tai muuten vaan nauttimaan mahtavasta seurasta. Vielä ehdit ilmoittautua!

Juhliin voit ilmoittautua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen vso-emanta@helsinki.fi sunnuntaihin 13.9. mennessä. Muistathan ilmoittaa erityisruokavaliosi ja pöytäseuratoiveesi ilmoittautumisen yhteydessä.

Juhlien hinta civicsille/senioreille on 15€/17€ ja alkoholiton menu vastaavasti 13€/15€. Juhlat maksetaan osakunnan tilille FI11 8000 2204 3051 96 viitenumerolla
31286.

Pukukoodi: Arkipuku ja osakuntanauha

Ilmoittaudu:
IMPRORYHMÄ KOLINA VIRGIN OILISSA

Hei kaikki vanhat tutut ja  uudet VSOlaiset! Syksyn opinnot alkavat taas itse kullakin hiljalleen, mutta arkisen aherruksen ohelle kannattaa kalenterista varata aikaa myös mielenkiintoisille kulttuuriekskuille!

Lähde siis mukaan Ravintola Virgin Oiliin (Mannerheimintie 5) katsomaan Improryhmä Kolinaa 8.10 klo:20. Hinta 5e/hlö. Ohessa vielä lisätietoa tapahtumasta ja linkki tapahtumaan:

”Suomen suosituin improryhmä saapuu näyttelijä-muusikko Roope Salmisen johdolla Klubiteatteriin, tähtivieraalla höystettynä! Suomen suurimman Impromestari -kilpailun kolmena vuonna peräkkäin (2012-2014) voittanut ryhmä takaa, että naurat – ja jos et, saat rahat takaisin. Kolina tekee improa, joka on aina energistä, hauskaa ja helposti lähestyttävää eikä ketään pakoteta osallistumaan.

Luvassa on pohjoismaiden hauskimmat improbiisit, -kohtaukset ja meininki! Tule katsomaan kun ryhmä yhdessä vieraan ja yleisön kanssa nostaa tunnelman kattoon, nostaa katon irti ja pistelee sen poskeensa kubismi-tyylilajissa nopeutettuna (tai juuri niin kuin yleisö haluaa) – tätä et taatusti ole kokenut aiemmin!” (http://www.klubiteatteri.fi/ohjelmisto/)

Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen johanna.fagerstrom@helsinki.fi viim. 20.9 mennessä.

Terveisin,

Katariina -tsih

Kommentointi on suljettu.