Varsinainen viikko 38/2023

Varsinainen viikko 38/2023

Varsinainen viikko 38/2023

Hei osakuntalaiset!

Syyskuu on jo pitkällä ja niin on tämän osakunnan kuntaillatkin! Joko olet käynyt Uudella ylioppilastalolla tänä syksynä? Jos et, niin mitä vielä odotat!

TÄLLÄ VIIKOLLA:

20.9. Kunta-ilta

Ensi viikon kuntaillassa otetaan mittaa siitä, kenellä on peukalo keskellä kämmentä, nimittäin... Luvassa on leivontakuntis! Tule pyörittämään pullia ja kaulimaan taikinoita, sillä porukalla tulee makeimpia ja parhaimpia leivoksia. Ja mikä parasta, sen jälkeen on aika herkutella yhdessä tehdyillä herkuilla!

Tuttuun tapaan olemme Uudella Ylioppilastalolla kuudennessa kerroksessa, osoitteessa Mannerheimintie 5 A, 6 kerros klo 19 alkaen. Tervetuloa mukaan!

Briefly in English: Next week's Wednesday meeting's agenda is going to be baking night! Welcome to make some pies and pulla's with us and have some fun alongside doing some fun work in the kitchen. And the best part is going to eat all the baked goodies after having done them with your friends! Like always, we're meeting again in New Student House, Mannerheimintie 5 A, 6th floor after 7pm. Welcome!

TULEVIA TAPAHTUMIA:

 

29.9. Saton kiitosjuhlat

Tervetuloa kiitosjuhlaan, jonka VSO järjestää Satakuntalaiselle osakunnalle. Haluamme kiittää SatO:a tilojensa lainaamisesta, vieraanvaraisuudesta ja yhteistyöstä Uuden ylioppilastalon remontin aikana.

Saapukaa sankoin joukoin juhlistamaan hyvin sujunutta yhteiseloa 29.9! Cocktail-tilaisuus alkaa klo 18 ja pöytiin siirrymme klo 19. VSO:n fuksit pääsevät tapahtumaan ILMAISEKSI. VSO:n civiksille tapahtuma maksaa 12 € ja senioreille 15 €. Sitsit ovat tarkoitettu vain VSO:n ja SatO:n jäsenille.  Maksutiedot löytyvät alta, maksathan eräpäivään mennessä.

MAKSUTIEDOT
Saaja: Varsinaissuomalainen osakunta
Tilinumero: FI65 1544 3000 0663 52
Viite: 31325
Summa: Määräytyy statuksen mukaan
Eräpäivä: 27.9

Ilmottauduthan sitseille lomakkeella 26.9 mennessä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfFfFB3OTNGsj_osTeGD5T68wKubBex7QnuIDT9eV5cpLPGLw/viewform?usp=sf_link

TERVETULOA!

MISSÄ: Mannerheimintie 5 A 6. krs
MILLOIN: Perjantaina 29.9.2023 kello 18 alkaen
HINTA: VSO:n fukseille ilmainen! VSO:n civiksille 12 € ja senioreille 15 €
PUKUKOODI: Arkipuku ja osakuntanauha
TEEMA: Suomen metsä
MIKSI: Haluamme kiittää SatOa tilojensa lainaamisesta

LISÄKSI HUOM!:

Ajateltiin että olisi tosi kivaa kiitosjuhlassa kertoa satolaisille, mistä (satolaisiin liittyen) meidän osakuntalaiset ovat kiitollisia tai mikä teistä oli hyvää meidän yhteiselossa. Luotiin semmonen lomake, johon jokainen voisi käydä kirjoittamassa jotain positiivista satolaisista. Ne voitais sitten lukea ääneen juhlassa. Olisi ihanaa jos kaikki osallistuisivat tulivat juhlaan tai ei. Kaikki vastaukset on anonyymejä, eikä kenenkään nimeä jaeta juhlassa, joten voi hyvin huoletta kirjoittaa lomakkeeseen.

Toivottavasti te kaikki osallistutte aktiivisesti! Lomake: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScbKSHj2wJ3KXW7j2uW2CfUTvMAQMWSCQ0COCAYfCkih3QuhA/viewform?usp=sf_link

2.10. Panimohevosvierailu

Koska aikaisempi vierailu panimohevostallilla peruuntui hevosten lomailun takia, olemme sopineet uudesta ajankohdasta:

Tiedätkö että Sinebrychoffilla on Hietalahdessa talli ja panimohevosia? Helsingin keskustassa on voinut nähdä kaksi jyllanninhevosta vetämässä oluttynnyrikärryä. Nyt olisi mahdollisuus päästä tutustumaan paremmin näihin upeisiin hevosiin ja heidän talliinsa, koska menemme sinne vierailulle maanantaina 2.10 kello 17:50. Parasta tässä kaikessa on se, että vierailu on täysin ilmainen!

Ilmottautuminen aukeaa 13.9 kello 19:00!! https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfUt-36emVAaCrhh3hfMNSuVe5UXxqIrB_t3WacIUjD3la_5w/viewform?usp=sf_link
Mukaan mahtuu 15 nopeinta

MISSÄ: bulevardi 44 Helsinki (Kokoonnutaan koira-aitauksen vieressä)
MILLOIN: Maanantaina 2.10 kello 17:50
MIKSI: HEVOSET
HINTA: ilmainen

5.10. Alinan Harjannostajaiset

Tervetuloa KOY Ylioppilashuone Alinan harjannostajaisiin torstaina 5.10.2023 klo 15.00 alkaen. Harjannostajaiset järjestetään Jätkäsaaressa Saukonpaaden aukiolla (ratikka 8 kääntöpaikka) sijaitsevassa Raksa Cateringin parakeista kootussa työmaaruokalassa. Paikan tarkka sijainti kartalla.

 

Ilmoittauduthan tilaisuuteen 15.9.2023 mennessä seuraavan nettilomakkeen kautta:

https://forms.gle/q1asZsP7E2ZMtVtC9

 

Tilaisuudessa tarjolla on hernekeittoa ja pannukakkua sekä yllätysohjelmaa.

Tilaisuuden hinta fukseille ja civiksille on 29 euroa ja senioreille 49 euroa.

Harjannostajaisten jälkeen on mahdollisuus tutustua ohjatusti työmaahan n. klo 17 alkaen. Halutessasi voit myös ilmoittautua vain työmaakierrokselle.

Sekä harjannostajaisiin että työmaakierrokselle paikkoja on vain rajoitettu määrä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Lämpimästi tervetuloa!

 

Helsingin Varsinaissuomalainen Ylioppilashuonesäätiö sr

6.10. Aktiivipäivälliset

ESO, ÅN ja ÖFN toivottavat sinut tervetulleeksi OYV:n Aktiivipäivällisille perjantaina 6.10.2023. klo 18:30 Uuden ylioppilastalon neljänteen kerrokseen.

Ilmottautuminen avautuu torstaina 7.9 klo 14:00 ja sulkeutuu sunnuntaina 1.10 klo 21:00. Jokaisella osakunnalla on oma kiintiönsä, joten toimi nopeasti!

Lisätietoja tapahtumasta sekä ilmoittautuminen löytyvät suomeksi ESOn tapahtumakalenterista.

ESOn tapahtumakalenteri

MITÄ: Aktiivipäivälliset!

KENELLE: Kaikille, jotka ovat aktiivisia omissa osakunnissaan!

MILLOIN: Perjantaina 6.10 klo 18:30

MISSÄ: Uusi ylioppilastalo, Mannerhemintie 5 A 4 krs. ESOn puoli

PUKUKOODI: Siisti arkipuku sekä osakuntanauha ilman harrastus-, kunnia- tai ansiomerkkejä

HINTA: 18€

MIKSI: Koska on hauskaa päästä sitsaamaan muiden osakuntalaisten kanssa!

MUUTA AJANKOHTAISTA:

Kulkulupa Uudelle Ylioppilastalolle ja Osikselle

Jos haluat kulkuluvan Uudelle Ylioppilastalolle ja Osikselle niin ilmoita hallituksen sähköpostiosoitteeseen vso-hallitus@helsinki.fi asiasta. Vanhoja kulkulupia ei tarvitse uusia, tämä koskee uusien lupien hakijoita.

Sähköisen kulkuluvan saa joihinkin opiskelijakortteihin tai erilliseen kulkulätkään.

Talviylioppilaslakkitilaus 2023

Osakuntien yhteisvaltuuskunta järjestää jälleen talviylioppilaslakkien yhteistilauksen. Jos sinulla ei vielä ole talviylioppilaslakkia, mutta haluaisit sellaisen, ilmoittaudu tilaajaksi ohessa olevalla lomakkeella.

HUOM! Lomakkeella kerätään vain yhteystiedot lakkitilauksen jatkoviestintää varten. Lomakkeen täyttäminen EI OLE VARSINAINEN TILAUS.

Osakunnan pinssit

Iloksemme huomasimme, että Osakunnan pinssit ovat olleet ihmisten mieleen ja ne ovat löytäneet reittinsä uusiin koteihinsa. Hallituksesta haluamme kuitenkin muistuttaa uusia pinssien omistajia siitä, että niiden hinta on 10€/kappale ja toivomme, että maksut suoritetaan osakunnan tilille mahdollisimman pian, jos et ole sitä jo tehnyt!

Maksun tiedot:

Tilinumero: FI65 1544 3000 0663 52

Viite: 40206

Hinta: 10€

Hae projektirahaa osakuntalaisia hyödyttävään ideaasi!

Keksi ja toteuta projektirahalla Vuoden Siistein Osakuntajuttu yksin tai kaverin kanssa!

Osakunnalla tehdään vuoden aikana paljon hauskoja juttuja, mutta aina voimme tehdä niitä enemmän! Olemme varanneet 400 euroa projektirahaa uusien juttujen toteutukseen – onko sinulla idea miten osakunnasta voisi tehdä hauskemman paikan? Toteutetaan se!
Periaatteena on, että raha käytetään fiksusti ja niin, että se mahdollistaa mieluusti jotain uutta, jota muuten ei osakunnalla tehtäisi.
Projektirahaa voi käyttää esimerkiksi tapahtuman, seminaarin tai tempauksen järjestämiseen, matkakuluihin, tarvikkeisiin, tai mitä ikinä keksitäänkään! Esimerkiksi viime vuonna projektiraha käytettiin polaroid-kameran ostamiseen.
Kuka vaan osakuntalainen voi ehdottaa ideaa – kunhan olet myös valmis toteuttamaan ideasi. Voit ryhtyä ideoimaan ja toteuttamaan ideaasi myös kaverin kanssa! Tarvittaessa hallitus auttaa idean toteuttamisessa.

Idean perusajatus
-Mihin raha käytetään
-Millä aikataululla idea toteutetaan
-Mitä muuta idean toteutukseen vaaditaan, esim. apukäsiä

Jaa ideasi osakunnan hallitukselle osoitteeseen vso-hallitus@helsinki.fi ja kerro...

VSO:n turvallisen tilan periaatteet

 

Tiesithän, että VSO:lla on turvallisen tilan periaatteet?

 

Jos kohtaat tapahtumassamme epäasiallista kohtelua tai muuta huolta herättävää, meille on tärkeää saada tietää siitä. Verkkosivuiltamme löytyy lomake, jonka vastaukset vain kuraattorimme näkee ja hän käsittelee niitä luottamuksellisesti, tarvittaessa hallituksen kanssa. Löydät tarkemmat tiedot verkkosivuiltamme täältä: https://www.varsinaissuomalainen.fi/turvallisuus/

 

Pidetään yhdessä huolta kaikkien turvallisuudesta yhteisissä tapahtumissamme!

 

In English: VSO must be a safe space for all.  We don't tolerate any harassment, bullying or other bad behavior. Use the following form to let us know if an event caused you any anxiety, worry or disturbance: Incident report form. Let's all make sure everyone is safe at our events!

 

VSO:n verkkosivut   |   Instagram   |   Facebook

Uusi Ylioppilastalo (Mannerheimintie 5 A, 6 krs.)

 

Terveisin tiedotussihteerit

Iida & Johannes

Kommentointi on suljettu.