Varsinainen viikko 38/2021

Varsinainen viikko 38/2021

Hei!

Tällä viikolla kestimestarit saavat apua osakuntalaisilta, sillä luvassa on kokkauskuntis! Huomaa myös, että Turun Palon lähestyessä myös Ruiskumestarin tai -mestareiden paikat tarvitsevat jälleen täytettä.

Myös fuksipäivystys alkaa jälleen keskiviikkona klo 18. Fuksipäivystykseen voivat tulla kaikki osakuntafuksit, jotka haluavat tulla tutustumaan osakuntatoimintaamme. Päivystyksessä on aikaa tutustua ja kysyä fuksimestareilta sekä muilta osislaisilta osakuntatoimintaan liittyviä asioita. Ja tietenkin silloin kannattaa myös liittyä osakuntaan! Myös civikset ovat tervetulleita tutustumaan uusiin fukseihin ennen kuntailtaa. Illan varsinainen ohjelma alkaa klo 19.

HYYn järjestötiloja koskevat rajoitukset ovat muuttuneet. Tiloissa ei saa edelleenkään järjestää juhlia, mutta muita tapahtumia koskevia henkilömäärärajoituksia ei enää ole, ja Uuden alaovi on taas avattu. Kuntailloissa huolehditaan yhä turvaväleistä, hyvästä käsihygienista ja muuten koronaturvallisuudesta. Tulethan paikalle vain täysin terveenä!

Ke 22.9. Kuntailta

TÄLLÄ VIIKOLLA:

Keskiviikkona klo 19

22.9. Kuntailta

Tämän viikon kuntaillassa luvassa yhteistä kokkailua. Tietenkin kokkausten tulosten nauttimista! Saavu siis paikalle tutustumaan kestimestareihin ja kokkaamiseen. Normaalisti kestimestarit vastaavat illan tarjoilusta ja heidän apunaan on apukestit. Ehkä innostut hakemaan kestimestareiden apulaiseksi?

Kuntailtaohjelmaa edeltää fuksipäivystys, joka alkaa klo 18.

TULEVIA TAPAHTUMIA:

Syksyn tulevia tapahtumia

Ti 5.10. HYYn fuksiseikkailu

Pe 8.10. Fuksiaiset

Pe 29.10. Turun palo

Pe 26.11. Pikkujoulut

Pe 3.12. Osakunta-appro (uusi päivämäärä!)

Ma 6.12. Itsenäisyyspäivä

MUUTA AJANKOHTAISTA:

Lundin Östgöta Nationin Fest Filbyteriumia juhlitaan 9.10.!

Osakunta on saanut edustuskutsun ystävyysjärjestömme Lundin yliopiston Östgöta Nationin Fest Filbyteriumiin la 9.10.! Tarkemmat tiedot juhlasta lähetetään myöhemmin omassa viestissään, mutta juhlissa edustamisesta kiinnostuneet voivat jo halutessaan ilmoittaa kiinnostuksestaan hallitukselle sähköpostitse viimeistään ti 21.9.

Lisätietoa juhlasta on luvassa myöhemmin, mutta yleensä juhlaohjelmaa on riittänyt juhlaviikonlopun perjantai-illasta sunnuntaipäivään ja ÖN on kustantanut ainakin kahden edustajan illalliskortit. Osakunta sponsoroi puolet edustajien matkakuluista. Osakunnan hallitus toivoo, että edustamaan lähtevillä olisi kaksi koronarokotusta.

Ruiskumestarin haku

Pian on luvassa syksyn ensimmäinen osakunnan kokous, jossa on mahdollista hakea Ruiskumestariksi. Osakunnan “kakkosjuhlaa” eli Turun paloa juhlitaan taas loka-marraskuun vaihteessa, joilloin Ruiskumestari pääsee toteuttamaan visioitaan! Ruiskumestarin virassa pääset käsikirjoittamaan ja ohjaamaan fuksien näytelmän, pitämään juhlien palopuheen ja järjestämään juhlat yhdessä hallituksen kanssa. Sinun ei tarvitse myöskään toimia yksin, vaan voit hakeutua tehtävään kaverin kanssa.

Jos haluat asettua ehdolle virkaan, voit tulla kokoukseen paikan päälle asettuaksesi ehdolle. Jos et pääse paikalle kokoukseen, voit ilmoittaa kiinnostuksesi laittamalla lyhyen hakemuksen sähköpostitse hallitukselle (vso-hallitus@helsinki.fi). Kerrothan hakemuksessasi, että olet kiinnostunut Ruiskumestarin virasta ja miksi sinut pitäisi valita virkaan.

Lisätietoa virkailijoiden toimenkuvista:

Nykyisiltä virkailijoilta, yhteystiedot löytyvät täältä.
Osakunnan hallitukselta, sähköpostiosoite vso-hallitus@helsinki.fi
Virkailijaohjesääntö, löytyy täältä.

Terveisin

Marianna & Sofia (tsihit)

Kommentointi on suljettu.