Varsinainen viikko 37/2015

Varsinainen viikko 37/2015

Hei!

Tällä viikolla pohditaan opiskelijoiden rankkaa arkea ja miten siitä voi selvitä. Muista myös ilmoittautua katsomaan improteatteria 20.9 mennessä!
Ke 9.9 klo 19 Kuntailta: Helsinki Missio

Lisäksi:
To 8.10 klo 20 Improryhmä Kolina Virgin Oilissa ILMOITTAUDU!

Keskiviikkona kello 19
KUNTAILTA: HELSINKI MISSIO

Opiskelu kuormittaa päätä. Mielenterveyspalvelut ovat YTHSn käytetyimpiä ja jonot pitkät. HelsinkiMission nuorten kriisityöntekijä saapuu osakuntailtaan klo.19 kertomaan, millaisia kriisejä nuoret aikuiset kohtaavat ja millaista ilmaista apua on saatavilla.


Ilmoittaudu:
IMPRORYHMÄ KOLINA VIRGIN OILISSA

Hei kaikki vanhat tutut ja  uudet VSOlaiset! Syksyn opinnot alkavat taas itse kullakin hiljalleen, mutta arkisen aherruksen ohelle kannattaa kalenterista varata aikaa myös mielenkiintoisille kulttuuriekskuille!

Lähde siis mukaan Ravintola Virgin Oiliin (Mannerheimintie 5) katsomaan Improryhmä Kolinaa 8.10 klo:20. Hinta 5e/hlö. Ohessa vielä lisätietoa tapahtumasta ja linkki tapahtumaan:

”Suomen suosituin improryhmä saapuu näyttelijä-muusikko Roope Salmisen johdolla Klubiteatteriin, tähtivieraalla höystettynä! Suomen suurimman Impromestari -kilpailun kolmena vuonna peräkkäin (2012-2014) voittanut ryhmä takaa, että naurat – ja jos et, saat rahat takaisin. Kolina tekee improa, joka on aina energistä, hauskaa ja helposti lähestyttävää eikä ketään pakoteta osallistumaan.

Luvassa on pohjoismaiden hauskimmat improbiisit, -kohtaukset ja meininki! Tule katsomaan kun ryhmä yhdessä vieraan ja yleisön kanssa nostaa tunnelman kattoon, nostaa katon irti ja pistelee sen poskeensa kubismi-tyylilajissa nopeutettuna (tai juuri niin kuin yleisö haluaa) – tätä et taatusti ole kokenut aiemmin!” (http://www.klubiteatteri.fi/ohjelmisto/)

Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen johanna.fagerstrom@helsinki.fi viim. 20.9 mennessä.

Syysterveisin,
kulttuurisihteerit Johanna & Viivi


Terveisin,

Katariina, -tsih

Kommentointi on suljettu.