Varsinainen viikko 37/2021

Varsinainen viikko 37/2021

Hei!

Tämän viikon perjantaina päästään juhlimaan syksyn ensimmäisiä sitsejä rapujuhlien merkeissä, ja sitä ennen keskiviikon kuntaillassa esitellään osakuntaa ja osakuntatoimintaa! Keskiviikkona on siis mainio tilaisuus etenkin uusille osakuntafukseille tulla tutustumaan osakunnan toimintaan. Lauantaina taas järjestetään osakuntien yhteinen Fuksipuisto-tapahtuma, jossa on mahdollisuus tutustua myös VSO:hon muiden osakuntien ohella.

Myös fuksipäivystys alkaa jälleen keskiviikkona klo 18. Fuksipäivystykseen voivat tulla kaikki osakuntafuksit, jotka haluavat tulla tutustumaan osakuntatoimintaamme. Päivystyksessä on aikaa tutustua ja kysyä fuksimestareilta sekä muilta osislaisilta osakuntatoimintaan liittyviä asioita. Ja tietenkin silloin kannattaa myös liittyä osakuntaan! Myös civikset ovat tervetulleita tutustumaan uusiin fukseihin ennen kuntailtaa. Illan varsinainen ohjelma alkaa klo 19.

HYYn järjestötiloja koskevat rajoitukset ovat muuttuneet. Tiloissa ei saa edelleenkään järjestää juhlia, mutta muita tapahtumia koskevia henkilömäärärajoituksia ei enää ole, ja Uuden alaovi on taas avattu. Kuntailloissa huolehditaan yhä turvaväleistä, hyvästä käsihygienista ja muuten koronaturvallisuudesta. Tulethan paikalle vain täysin terveenä!

Ke 15.9. klo 19 Kuntailta
Pe 17.9. klo 17 Rapujuhlat
La 18.9. klo 14 Fuksipuisto


TÄLLÄ VIIKOLLA:

Keskiviikkona klo 19
15.9. Kuntailta

Tällä kertaa kuntaillassa esitellään osakuntaa ja osakunnan toimintaa! Lisäksi tarjolla on kestimestariston valmistamaa iltapalaa. Tule paikalle tutustumaan osakuntaan sekä uusiin ja vanhoihin osakuntalaisiin!

Fuksipäivystys klo 18 alkaen.

Perjantaina klo 17
17.9. Rapujuhlat

Rapujuhlia juhlitaan tänä vuonna hybridimallisina sitseinä osakuntalaisten kodeissa. Ilmoittautuminen sitseille on päättynyt. Sitseille ilmoittautuneille lähetetään lisätiedot erikseen.

Lauantaina klo 14
18.9. Fuksipuisto

Osakuntien yhteisvaltuuskunnan ja osakuntien järjestämä Fuksipuisto pidetään lauantaina 18.9. Hesperian puistossa klo 14–20. Maksuttomassa ulkoilmatapahtumassa pääsee kiertämään ständejä ja tutustumaan eri osakuntien touhuihin. Paikalle voi tulla monen maissa tahansa yksin tai kavereitten kanssa, ja ständejä voi kierrellä vapaasti.

Lue lisää Facebook-tapahtumasta.


TULEVIA TAPAHTUMIA:

Syksyn tulevia tapahtumia

Pe 17.9. Rapujuhlat

La 18.9. Fuksipuisto

Ti 5.10. HYYn fuksiseikkailu

Pe 8.10. Fuksiaiset

Pe 29.10. Turun palo

Pe 26.11. Pikkujoulut

Pe 3.12. Osakunta-appro (uusi päivämäärä!)

Ma 6.12. Itsenäisyyspäivä


MUUTA AJANKOHTAISTA:

Lundin Östgöta Nationin Fest Filbyteriumia juhlitaan 9.10.!

Osakunta on saanut edustuskutsun ystävyysjärjestömme Lundin yliopiston Östgöta Nationin Fest Filbyteriumiin la 9.10.! Tarkemmat tiedot juhlasta lähetetään myöhemmin omassa viestissään, mutta juhlissa edustamisesta kiinnostuneet voivat jo halutessaan ilmoittaa kiinnostuksestaan hallitukselle sähköpostitse viimeistään ti 21.9.

Lisätietoa juhlasta on luvassa myöhemmin, mutta yleensä juhlaohjelmaa on riittänyt juhlaviikonlopun perjantai-illasta sunnuntaipäivään ja ÖN on kustantanut ainakin kahden edustajan illalliskortit. Osakunta sponsoroi puolet edustajien matkakuluista. Osakunnan hallitus toivoo, että edustamaan lähtevillä olisi kaksi koronarokotusta.


Terveisin
Marianna & Sofia (tsihit)

Kommentointi on suljettu.