Varsinainen viikko 36/2016

Varsinainen viikko 36/2016

Hei!
 
Nyt eletään jännittäviä aikoja. Lukukausi on aluillaan ja paljon uutta porukkaa rientää yliopistolle. Tervetuloa syksyn ensimmäiseen kuntikseen keskiviikkona klo. 19. Monia varmaan askarruttaa jo kuinka paljon paikalle uskaltaa uusia fukseja, mitä osislaisille kuuluu kesän jälkeen, kenellä on uusi tukka jne. Tulkaahan kaikki runsain joukoin paikalle!
 
Ma 5.9. klo 14-18 Avajaiskarnevaalit
Ke 7.9. klo 19 Kuntailta: Kokismaistelua

 

Maanantaina kello 14-18

AVAJAISKARNEVAALIT

Maanantaina tapahtuu, kun Hyy järjestää perinteiset avajaiskarnevaalit keskustakampuksella. Tule tervehtimään Vso:laisia osakunnan ständille ja nappaa ihmeessä pari fuksia mukaasi. Nähdään siellä!
 

Keskiviikkona kello 19

KUNTAILTA: KOKISMAISTELUA

Tunnistatko aidon kokisen pepsistä vaikka silmät sidottuna? Entäpä erottuuko pepsi lidlin kokiksesta? Tule ottamaan selvää ja näkemään ihania osakuntalaisia piitkän kesätauon jälkeen. (Purjehduksestakin on jo aikaa..)
Nähdään osiksella klo. 19!
 

MUISTA MYÖS:

Syksyn tärkeät päivämäärät, jotka kannattaa jo nyt pistää ylös:
1.10. Rapujuhlat + Kuraattorinvaihtokaronkka (huom. lauantai!)
14.10. Fuksiaiset
4.11. Turun palo
5.11. Turun palon sillis
2.12. Pikkujoulut
6.12. Itsenäisyyspäivän juhla
 
P.s. Osakunnan yökäyttökieltoa on jäljellä enää syyskuun verran ja sitä on siirretty syyskuun ajaksi parilla tunnilla eteenpäin iltakymmenen sijaan. Osakuntatiloista on siis lähdettävä 31.8. asti klo. 00.00 mennessä. Osakunnalla voi siis kuntisten jälkeen viihtyä hieman pidempään, mikä varmasti ilostuttaa montaa osakuntaa kesällä ikävöinyttä.

P.p.s. Muistakaahan hehkuttaa kaikille (esim. uusille fukseille) kuinka kivaa VSO:lla on 😉
 
Terveisin,

Matleena -tsih

Kommentointi on suljettu.