Varsinainen viikko 3/2021

Varsinainen viikko 3/2021

Hei!

Tällä viikolla osakuntakin palailee joululomilta, kun vuoden ensimmäisessä kuntiksessa lähdetään pulkkamäkeen!

Lisäksi muistutamme kaikkia viime vuoden virkailijoita uusien virkailijoiden perehdytyksestä. Lisätietoa viestin lopussa.

Ke 20.1. klo 19 Kuntailta


TÄLLÄ VIIKOLLA:

Keskiviikkona klo 19
20.1. Kuntailta

Talvi on saapunut Helsinkiin, ja lumisista rinteistä kannattaa ottaa kaikki ilo irti. Tammikuun ensimmäisessä kuntaillassa osakunta suuntaakin yhdessä pulkkailemaan Tähtitorninmäelle! Yhteislähtö tapahtuu Uuden Ylioppilastalon ulko-ovilta klo 18.40. Halutessasi voit tulla myös suoraan Tähtitorninmäelle. Mikäli kotoa löytyy oma pulkka tai muu mäenlaskuväline, se kannattaa ottaa mukaan, mutta osakunnaltakin löytyy muutama lainapulkka.

Pukeudu siis lämpimästi ja tule nauttimaan pulkkamäestä yhdessä osakuntakavereiden kanssa!


TULEVIA TAPAHTUMIA:

Ke 27.1. Tammikuun kokous
Pe 5.2. Virkailijanvaihtokaronkka — lisätietoa luvassa pian!


MUUTA AJANKOHTAISTA:

Muistutus virkoihin perehdytyksestä

Viime vuoden virkailija: muistathan huolehtia seuraajasi perehdyttämisestä! On tärkeää, että uudet virkailijat saavat kaiken tarvittavan tiedon ja neuvoja viran hoitamiseen heti vuoden alussa, jotta osakunnan toiminta pääsee lähtemään taas sujuvasti käyntiin. Perehdytys on tärkeää myös hallituksen ulkopuolisissa viroissa. Huolehdithan siis, että virkasi testamentti on päivitetty virkailijoiden Google Drive -kansioon, ja sovit perehdytyksen järjestämisestä seuraajasi tai seuraajiesi kanssa.


Talvisin terveisin
Marianna & Sofia (tsihit)

Kommentointi on suljettu.