Varsinainen viikko 2/2016

Varsinainen viikko 2/2016

Hei!

Tervetuloa vuoden ensimmäiseen kuntikseen keskiviikkona! Tällä viikolla päästään lisäksi nauttimaan raikkaasta talvisäästä luistellen ja lauantaina avataan juhlavuosi Topelius-sitseillä.

Ke 13.1. klo 19 Leffailta osakunnalla

Pe 15.1. klo 13 Luistelua

La 16.1. klo 19 Topelius-sitsit

 

Keskiviikkona klo 19
LEFFAILTA

Onko joululoma venähtänyt jo liiankin pitkäksi, eikä sinulla ole tarpeeksi tekemistä? Vai onko arkeen palaamisessa ollut hankaluuksia? Ei hätää, keskiviikkona osakunnalla otetaan rennosti leffaillan merkeissä ja vaihdetaan lomakuulumisia. Lisäksi tarjolla emännistön iltapalaa.

Minkä leffan sinä haluaisit nähdä? Äänestä tai ehdota suosikkiasi! Äänestäminen on mahdollista facebook-tapahtumassa https://www.facebook.com/events/953732051388249/.

Tervetuloa mukaan!

Perjantaina klo 13
LUISTELUA

Luistelua Brahen kentällä (Helsinginkatu 25a) klo 13 alkaen. Hinta opiskelijoilta 2€, muut 3,5€. Varaathan tasarahan käteisellä. Luistinten, mailojen ja kypärien vuokraaminen on mahdollista. Luvassa myös yllätysohjelmaa. Nähdään kentällä!

t. urheiluohjaajat Rosa ja Pihla

Lauantaina klo 19
TOPELIUS-SITSIT

Länsisuomalaisen osakunnan perillisten Varsinaissuomalaisen osakunnan, Satakuntalaisen osakunnan ja Åbo Nationin yhteistä Topelius-juhlaa vietetään Topeliuksen päivää seuraavana lauantaina 16.1. kello 19.00 Satakuntalaisen Osakunnan tiloissa (Lapinrinne 1 A, viides kerros).

Nyt jos koskaan kannattaa siis lähteä sitsaamaan ja tutustumaan kahden muun osakunnan värikkäisiin henkilöihin. Pukukoodina on puku (kavaj), läänin- ja osakuntanauha.

MUISTA MYÖS:

Ensi viikolla on osakunnan kokous, jossa on haussa seuraavia virkoja: emäntä (syksy), isäntä (syksy), fuksimestari, päätoimittaja sekä apuisännistön ja apuemännistön täydennys. Voisiko joku viroista kiinnostaa juuri sinua? Saavu tammikuun kokoukseen asettumaan ehdolle ja päättämään näistä tärkeistä viroista!

____________________________________________________

Hyvää alkavaa viikkoa.

Matleena -Tsih

Kommentointi on suljettu.