Varsinainen viikko 22/2021

Varsinainen viikko 22/2021

Hei!

Osakunnan kevät on kääntymässä kesäksi ja on aika siirtyä kesäsuunnitelmiin. Huomaa myös, että tällä viikolla kuntis pidetään poikkeuksellisesti torstaina klo 18!

Kevät on ollut epävarmaa ja kuntistoiminta on pyörinyt lähinnä Zoomissa ja Discordissa. Muun muassa tästä syystä tänä kesänä järjestetään myös kesäkuntiksia! Kustakin kesäkuntiksesta ilmoitetaan tarkemmin Quartersjengissä, joten sitä kannattaa seurata kesälläkin.

Kesäkuntisten vuoksi viikkomaileja tulee noin kerran kuussa. Näissä viikkomaileissa ilmoitetaan kyseisen kuukauden kuntikset ja mahdolliset muut tapahtumat. Kuten sanottua, tarkemmat tiedot tulevat kuitenkin Quartersjengiin. Tämän viikkomailin lopussa on jo lisätietoa kesäkuun menoista.

Jää siis seuraamaan viestejä, jotta pääset lievittämään patoutunutta osakuntakaipuuta!

To 3.6. klo 18 Fribakuntis!

TÄLLÄ VIIKOLLA:

Torstaina klo 18

3.6. Frisbeegolf -kuntailta

Kesäkuntikset aloitetaan frisbeegolfiin tutustumalla! Kokoontuminen tapahtuu osoitteessa Nuottapolku 12 Munkkiniemen frisbeegolfradalla. Radalle lähdetään klo 18. Mukaan voi ottaa omia frisbee-kiekkoja, mutta myös toiminnanjohtajat varautuvat ottamaan jonkin verran kiekkoja mukaan.

Sääkin näyttää suosivan ulkotoimintaa keskiviikkona, eli nähdään torstaina Nuottapolku 12:ta klo 18!

Lisätietoja kyseisestä radasta löytyy täältä: https://frisbeegolfradat.fi/rata/munkkiniemi_helsinki/

MUUTA AJANKOHTAISTA:

Osakuntatoiminta jatkuu kesäkuntiksissa!

Kuten viestin alussa kerrottiin, tänä vuonna osistoimintaa jatketaan myös kesällä! Viikkomaileissa tullaan siis kootusti kertomaan suunnitelmista ja tarkemmat tiedot kustakin kuntiksesta ilmoitellaan Quartersjengissä. Toiminnanjohtajat ovat jo hahmotelleet mahdollisia kuntisideoita kesäkuulle, joten merkkaa kalenteriin seuraavat ajankohdat:

ke 9.6. Kuntis: minigof
la 12.6. Piknik ja ulkopelejä
ke 16.6. Kuntis: kiipeilypuisto
ke 30.6. Kuntis: grillailua Teurastamolla

Hae projektirahaa osakuntalaisia hyödyttävään ideaasi!

Keksi ja toteuta projektirahalla Vuoden Siistein Osakuntajuttu yksin tai kaverin kanssa!

Osakunnalla tehdään vuoden aikana paljon hauskoja juttuja, mutta aina voimme tehdä niitä enemmän! Olemme varanneet tänä vuonna 400 euroa projektirahaa uusien juttujen toteutukseen – onko sinulla idea miten osakunnasta voisi tehdä hauskemman paikan? Toteutetaan se!

Periaatteena on, että raha käytetään fiksusti ja niin, että se mahdollistaa mieluusti jotain uutta, jota muuten ei osakunnalla tehtäisi.

Projektirahaa voi käyttää esimerkiksi tapahtuman, seminaarin tai tempauksen järjestämiseen, matkakuluihin, tarvikkeisiin, tai mitä ikinä keksitäänkään! Esimerkiksi viime vuonna projektiraha oli tarkoitus käyttää osakuntalaisten karting-kokeiluun. Muita ideoita oli esimerkiksi Linnanmäellä käynti.

Kuka vaan osakuntalainen voi ehdottaa ideaa – kunhan olet myös valmis toteuttamaan ideasi. Voit ryhtyä ideoimaan ja toteuttamaan ideaasi myös kaverin kanssa! Tarvittaessa hallitus auttaa idean toteuttamisessa.

Jaa ideasi osakunnan hallitukselle osoitteeseen vso-hallitus@helsinki.fi ja kerro…

Idean perusajatus

Mihin raha käytetään

Millä aikataululla idea toteutetaan

Mitä muuta idean toteutukseen vaaditaan, esim. apukäsiä

Hallitus käy tarvittaessa läpi ehdotukset, ja voittaja valitaan elokuun lopussa. Nyt ideoimaan yhteistä kivaa osakuntakavereille!

Terveisin

Marianna & Sofia (tsihit)

Kommentointi on suljettu.