Varsinainen viikko 21/2017

Varsinainen viikko 21/2017

Moi!

Kuntista ei tällä viikolla pidetä keskiviikkona, mutta sen sijaan torstaina Turun ja Porin lääni järjestää virkistäytymispäivän! Jos kaipaat vielä lisää osakuntaseuraa viikkoon, maanantaina on Osakuntalaisen unionin Hemmon päivän piknik! Muistattehan myös ilmoittautua tällä viikolla sekä toukokuun kokoukseen että kesäsitseille!

To 25.5. Klo 18 Läänin virkistyspäivä


Torstaina klo 18

LÄÄNIN VIRKISTYSPÄIVÄ

Turun ja Porin läänin perinteeksi muodostuva kevään virkistyspäivä VSO:n, SatO:n sekä Åbon jäsenille on taas täällä! Virkistyspäivä pidetään 25.5. klo 18. Tiedossa on saunomista ja grillailua SatO:n kattoterassilla osoitteessa Lapinrinne 1A. Ennen tätä voi osallistua ohjatulle lenkille tai jäädä sisälle aloittamaan virvokkeiden nauttimista sekä pelaamaan pelejä.

Jos osallistut lenkille, ota mukaan sopivat vaatteet. Kannattaa varata myös mukaan omaa juotavaa ja grillattavaa. Tervetuloa siis toipumaan kevään opiskeluista ja viettämään aikaa länsisuomalaisessa seurassa!

Fb-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/211528786030459/?fref=ts


HUOMAA MYÖS:

Maanantaina 22.5. klo 16 Osakuntalainen unioni pitää Hemmon päivän piknikin. Myös VSO:laiset ovat tapahtumaan luonnollisesti tervetulleita, ja paikalle kannattaakin mennä viettämään kesäpäivää hyvään seuraan! Tapahtumapaikkana on tänä vuonna Väinämöisen puisto. Vesi-, lumi- tai räntäsateen tai erilaisten luonnonmullistusten sattuessa tapahtuma siirtyy Domus Gaudiumin osakuntatiloihin. Paikalla on Osakuntalaisen Unionin puolesta tarjoiluja, mutta myös omia eväitä voi tuoda.

Fb-sivu: https://www.facebook.com/events/250323268769944/?fref=ts

 

Kesäsitsien ilmoittautuminen sulkeutuu perjantaina 26.5. Ilmoittaudu tapahtumaan osoitteessa: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeHmu8aeO_LJl8aZ-Wli-UVeJW-GT9brwkCpjhqt9EdaIioIQ/closedform

Tapahtuma: https://www.facebook.com/events/309995966096198/?fref=ts

 

Sunnuntaina 28.5. on viimeinen päivä ilmoittautua toukokuun kokoukseen! Tapahtuma pidetään Observatorion tiedekahvilassa klo 18 alkaen, kokous aloitetaan klo 19. Ilmoittaudu kokoukseen lähettämällä osoitteeseen vso.tiedotussihteeri@gmail.com viestiä. Kerrothan viestissä myös mahdolliset erityisruokavaliosi, sillä kokouksessa on tarjolla myös juotavaa ja syötävää.

 

Kesäistä viikkoa!

 

Terveisin,

Anniina (tsih)

Kommentointi on suljettu.