Varsinainen Viikko 21/23

Varsinainen Viikko 21/23

Varsinainen viikko 21/2023

Hei osakuntalaiset!


 

TÄLLÄ VIIKOLLA:

 

22.5. Alpakka-excu

Koska eläinaiheisia reissuja ei voi olla koskaan liikaa, pääsemmekin tutustumaan 22. päivä toukokuuta Ali-Ollin Alpakkatilaan Klaukkalassa. Ali-Ollin Alpakkatila kasvattaa alpakoita villantuotantoon ja on erikoistunut esimerkiksi alpakka-agilityyn. Tilalla asustaa 32 alpakkaa, kaneja, marsuja, deguja, aaseja, falabella ja kissa.

Vierailulla pääsemme muun muassa ruokkimaan eläimiä, kävelyttämään alpakoita, harjaamaan aasia ja silittämään kaneja. Varsinaisen ohjatun toiminnan jälkeen saa vielä jäädä katsomaan eläimiä.

MISSÄ:  Kuonomäentie 117, 01800 Klaukkala
MILLOIN: Maanantaina 22.5 Kello 17
MIKSI: Koska ELÄIMET (erityisesti alpakat!)
HINTA: 7,5 euroa (+ omakustanteinen kyyti)

Reissu alpakoita katsomaan on jo täynnä!

24.5. Toukokuun kokous

Tämän viikon kuntaillassa on luvassa Osakunnan toukokuun kokous. Tule siis mukaamme kokoustamaan sekä nauttimaan keittiömestarien herkuista Uudelle Ylioppilastalolle keskiviikkona klo 19 alkaen. Esityslista on luettavissa sähköpostin liitteissä.

Briefly in English: In this week's Kuntis we have our May's meeting. So join us this Wednesday in the New Student House at 7pm. In addition to the meeting, there will also be good food and company, welcome!


 

TULEVIA TAPAHTUMIA:

9.6. Yhteissitsit SavO:n kanssa

Hei kaikki!
Savolainen osakunta ja Varsinaissuomalainen osakunta ovat nauttineet yhteiselosta Uuden ylioppilastalon kuudennessa kerroksessa jo hyvän tovin (peräti 13 vuotta), ja on pitkästä aikaa tullut hyvä hetki juhlistaa sitä yhteisillä sitseillä.
Mökki-teemaisia sitsejä vietetään perjantaina 9.6. klo 19 eteenpäin (cocktail klo 18) missäs muuallakaan, kuin Vinnillä/Osiksella.
Pukukoodi on teeman mukainen.
Ilmoittaudu mukaan viimeistään keskiviikkona 7.6.2023: https://forms.gle/zja42F69SVAatNhv5
Jos tulee mieleen jotain kysyttävää, ota yhteyttä SavOn toiminnanjohtajaan Hetaan (savo-toiminnanjohtaja@helsinki.fi) tai VSOn toiminnanjohtajaan Alisaan (saarinenalisa@gmail.com).
Mitä: Mökkisitsit
Milloin: Pe 9.6. klo 19
Missä: Vinnillä/Osiksella, Uuden ylioppilastalon kuudennessa kerroksessa Hinta: 10€

Pukukoodi: teeman mukainen

 

17.-18.6. Jukolan viesti


 

MUUTA AJANKOHTAISTA:

Osakunnan pinssit

Iloksemme huomasimme, että Osakunnan pinssit ovat olleet ihmisten mieleen ja ne ovat löytäneet reittinsä uusiin koteihinsa. Hallituksesta haluamme kuitenkin muistuttaa uusia pinssien omistajia siitä, että niiden hinta on 10€/kappale ja toivomme, että maksut suoritetaan osakunnan tilille mahdollisimman pian, jos et ole sitä jo tehnyt!

Maksun tiedot:

Tilinumero: FI65 1544 3000 0663 52

Viite: 40206

Hinta: 10€

Porrashaaste:

Hissin toimimattomuus on inspiroinut meidät toimarit haastamaan rakkaat osakuntalaisemme harrastamaan hyötyliikuntaa portaiden muodossa! Onhan edellisestä porrashaasteestakin jo liian kauan.
Olkaa siis valmiina, sillä 1. huhtikuuta alkaa tämän vuoden hurjin skaba! Kuka on portaiden kuningas?

Ohjeet:
- Keräät pisteitä kävelemällä Uuden ylioppilastalon portaat alhaalta alaovelta ylös kuudenteen kerrokseen asti
- Yhden pisteen saat, kun kävelet portaat kerran alhaalta ylös
- Pisteitä ei siis saa kävelemällä portaat ylhäältä alas
- Jotta emme rasittaisi hissiä kuitenkaan turhaan, älkää käyttäkö sitä päästäksenne alas, jotta voisitte kiivetä rappuset uudelleen ylös
- Päivän aikana saat kiivetä rappusia edes takaisin ihan niin paljon kuin sielu sietää; jokaisesta alhaalta ylös kiivetystä kerrasta tulee piste!
- Merkatkaa pisteenne exceliin: https://1drv.ms/x/s!Ao6hoTGkmXK3ij8scltycgrKeu0i?e=zCLuwI
- Se, joka saa eniten pisteitä toukokuun 16. päivään kello 23:59 mennessä on portaiden kuningas!!
Kaivakaa siis pölyisen komeronne uumenista lenkkitohvelinne ja tulkaa reippailemaan!


 

VSO:n turvallisen tilan periaatteet

Tiesithän, että VSO:lla on turvallisen tilan periaatteet?

Jos kohtaat tapahtumassamme epäasiallista kohtelua tai muuta huolta herättävää, meille on tärkeää saada tietää siitä. Verkkosivuiltamme löytyy lomake, jonka vastaukset vain kuraattorimme näkee ja hän käsittelee niitä luottamuksellisesti, tarvittaessa hallituksen kanssa. Löydät tarkemmat tiedot verkkosivuiltamme täältä: https://www.varsinaissuomalainen.fi/turvallisuus/

Pidetään yhdessä huolta kaikkien turvallisuudesta yhteisissä tapahtumissamme! ❤️

In English: VSO must be a safe space for all.  We don't tolerate any harassment, bullying or other bad behavior. Use the following form to let us know if an event caused you any anxiety, worry or disturbance: Incident report form. Let's all make sure everyone is safe at our events!


 

VSO:n verkkosivut   |   Instagram   |   Facebook

Uusi Ylioppilastalo (Mannerheimintie 5 A, 6 krs.)

Terveisin tiedotussihteerit

Iida & Johannes

Kommentointi on suljettu.