Varsinainen viikko 21/2022

Varsinainen viikko 21/2022

Hei kaikki, iloista toukokuuta!

Tällä viikolla osakunnalla alkaa kesäloma, ja siksi tällä viikolla ei järjestetä lainkaan kuntista. Se ei kuitenkaan haittaa, sillä kesällä on tulossa muita mukavia tapahtumia, muun muassa läänin kesäpäivät ja osakunnan kesäretki! Kesän aikana on myös tulossa muutamia kesäkuntiksia, joista tulee infoa lähempänä.

28.5. Suursitsit

11.-12.6. Turun ja Porin läänin kesäpäivät

 

TÄLLÄ VIIKOLLA:

28.5. Suursitsit

Suursitsit ovat jälleen täällä! Muutaman vuoden tauon jälkeen päästään taas sitsaamaan Senaatintorilla yhdessä Helsingin yliopiston osakuntien, ainejärjestöjen ja muiden järjestöjen kanssa lauantaina 28.5. Tätä kokemusta ei kannata jättää väliin! Ilmoittautuminen Suursitseille tapahtuu alla olevalla lomakkeella. Koska osakunnalla on rajallinen määrä paikkoja sitseille, ilmoittautumisessa etusijalla ovat VSO:n jäsenet.

Sitsipaikan hintaan sisältyy kestimestariston tarjoama ruoka ja klubimestarien tarjoamaa suun kostuketta, mutta halutessaan suurempaan janoon voi ottaa myös omia juomia mukaan. Sitsien hinta on VSO:n fukseille ja civiksille 17 € ja VSO:n senioreille ja ei-jäsenille 22 €. Lomakkeella voi ostaa Suursitsit 2022 -haalarimerkki 3 €:n lisähintaan. Paikkoja suursitseille on vielä 6 kappaletta. Lisätietoja sitsien maksusta yms. tulee myöhemmin!

Ilmoittautuminen sulkeutuu maanantaina 23.5. Ilmoittautumislomake: https://forms.gle/qbmurnCKnSW43D7e7

Lisätietoa 

 

 

 

 

TULEVIA TAPAHTUMIA:

11.-12.6 Turun ja Porin läänin kesäpäivät

Tervetuloa Turun ja Porin läänin kesäpäiville 11.-12.6. Kokemäenkartanoon!

Turun ja Porin lääni on Varsinaissuomalaisen osakunnan, Satakuntalaisen Osakunnan ja Åbo Nationin yhteinen kerho.

Ohjelmassa on kesäiset sitsit eli hyvää ruokaa ja juomaa, saunomista ja uimista, pientä kisailua ja rentoa yhdessäoloa. Tapahtuma järjestetään luonnon helmassa historiallisissa puitteissa kartanossa, jossa kuljemme mm. Katariina Jagellonican jalanjälissä.

Tapahtuman kustannukset osallistujalle tulevat muodostumaan tarjoiluista ja ohjelmasta. Tapahtuma ja ilmoittautuminen tarkempine ohjeineen julkaistaan ensi viikolla, mutta hinta ei tule huimaamaan päätä!

Kokemäelle matkustetaan omakustanteisesti. Paikalle on hyvät julkisen liikenteen yhteydet ja ilmoittautumisen yhteydessä selvitämme myös yhteiskyytien mahdollisuuksia. Majoittumisesta osallistujille ei tule lisäkuluja. Voit myös halutessasi osallistua vain lauantain ohjelmaan.

Lisätietoja voi kysyä läänin maaherralta osoitteesta: erika.alho@helsinki.fi

 

Aurinkoisin terveisin,

Erika & Turun ja Porin lääni

 

 

MUUTA AJANKOHTAISTA:

VSO:n turvallisen tilan periaatteet

Tiesithän, että VSO:lla on turvallisen tilan periaatteet?

Jos kohtaat tapahtumassamme epäasiallista kohtelua tai muuta huolta herättävää, meille on tärkeää saada tietää siitä. Verkkosivuiltamme löytyy lomake, jonka vastaukset vain kuraattorimme näkee ja hän käsittelee niitä luottamuksellisesti, tarvittaessa hallituksen kanssa. Löydät tarkemmat tiedot verkkosivuiltamme täältä: https://varsinaissuomalainen.fi/turvallisuus/

 

Pidetään yhdessä huolta kaikkien turvallisuudesta yhteisissä tapahtumissamme! 

Ajankohtaiset asiat ja tapahtumat löydät myös VSO:n verkkosivuilta: https://varsinaissuomalainen.fi/ 

 

 Terveisin

Alina & Tia (tsihit)

 

Kommentointi on suljettu.