Varsinainen viikko 21/2021

Varsinainen viikko 21/2021

Hei!

Tällä viikolla pidetään osakunnan kevään viimeinen kokous. Paikalle kannattaa ehdottomasti tulla, sillä kokouksessa käsitellään monia jännittäviä asioita!

Ke 26.5. klo 19 Osakunnan kokous


TÄLLÄ VIIKOLLA:

Keskiviikkona klo 19
26.5. Osakunnan kokous

Toukokuun kokouksessa käydään läpi vuoden 2020 tilinpäätös ja toimintakertomus sekä esitellään syksyn toimintasuunnitelma ja fuksisuunnitelma. Lisäksi valitaan asukkaat Harjukadun asuntoon sekä seuraavat ruiskumestarit ja vuosijuhlamestarit. Kokouksen esityslista on tämän viestin liitteenä.

Asuntohaku Harjukadun kahteen soluhuoneeseen on auki vielä tiistai-iltaan asti. Tarkemmat tiedot haettavista kohteista ja asuntojen hakumenettelystä löydät nettisivuilta.

Lisää tietoa haettavista ruiskumestarin ja vuosijuhlamestarin viroista löydät tämän viestin lopusta.

Kokous järjestetään Zoomissa, ja tapaamiseen pääset tästä linkistä tai seuraavilla tiedoilla:

Meeting ID: 623 8202 7956
Passcode: 976451


MUUTA AJANKOHTAISTA:

Hae vuosijuhlamestariksi tai ruiskumestariksi!

Vielä on mahdollisuus hakea mielenkiintoisia virkailijapaikkoja! Nämä virat voit myös jakaa kaverin kanssa!

 • VSO 116 -vuosijuhlamestari (virkakausi 30.4.2022 asti)
  Vuosijuhlamestari vastaa osakunnan vuosijuhlan ja vuosijuhlaviikon ohjelman suunnittelusta ja järjestämisestä. Tässä virassa pääset järjestämään osakuntalaisille yhtä vuoden kohokohdista!
 • Ruiskumestari (virkakausi 30.4.2022 asti)
  Osakunnan “kakkosjuhlaa” eli Turun paloa juhlitaan taas loka-marraskuun vaihteessa! Ruiskumestarin virassa pääset käsikirjoittamaan ja ohjaamaan fuksien näytelmän, pitämään juhlien palopuheen ja järjestämään juhlat yhdessä hallituksen kanssa
 • Kesäretkitoimikunta
  Osakunta on perinteisesti järjestänyt kesällä maakuntaan kohdistuvan noin viikonlopun kestoisen kesäretken. Kesäretkitoimikuntaan liittymällä pääset suunnittelemaan ja järjestämään retken kohdetta ja ohjelmaa yhdessä muiden toimikuntalaisten kanssa. Tule mukaan suunnittelemaan tätä kesän kohokohtaa!

Näissä viroissa pääsee todella toteuttamaan itseään! Vuosijuhlamestarina saat suunnitella upeat vuosijuhlat oman luovuutesi ja ideoiden mukaan. Ruiskumestarina pääset päästämään luovuutesi valloileen näytelmän muodossa. Ja vielä uudelleen, näitä virkoja ei tosiaankaan tarvitse hoitaa yksin, vaan voit kaverin kanssa ryhtyä toteuttamaan ideoitanne!

Jos haluat asettua ehdolle johonkin virkaan, tule paikalle osakunnan toukokuun kokoukseen (ke 26.5. klo 19) ja asetu siellä ehdolle. Jos et pääse paikalle kokoukseen, voit ilmoittaa kiinnostuksesi laittamalla lyhyen hakemuksen sähköpostitse hallitukselle (vso-hallitus@helsinki.fi). Kerrothan hakemuksessasi, mistä virasta olet kiinnostunut ja miksi sinut pitäisi valita virkaan.

Lisätietoa virkailijoiden toimenkuvista:

 • Nykyisiltä virkailijoilta, yhteystiedot löytyvät täältä.
 • Osakunnan hallitukselta, sähköpostiosoite vso-hallitus@helsinki.fi
 • Virkailijaohjesääntö, löytyy täältä.

Hae projektirahaa osakuntalaisia hyödyttävään ideaasi!

Keksi ja toteuta projektirahalla Vuoden Siistein Osakuntajuttu yksin tai kaverin kanssa!

Osakunnalla tehdään vuoden aikana paljon hauskoja juttuja, mutta aina voimme tehdä niitä enemmän! Olemme varanneet tänä vuonna 400 euroa projektirahaa uusien juttujen toteutukseen – onko sinulla idea miten osakunnasta voisi tehdä hauskemman paikan? Toteutetaan se!

Periaatteena on, että raha käytetään fiksusti ja niin, että se mahdollistaa mieluusti jotain uutta, jota muuten ei osakunnalla tehtäisi.

Projektirahaa voi käyttää esimerkiksi tapahtuman, seminaarin tai tempauksen järjestämiseen, matkakuluihin, tarvikkeisiin, tai mitä ikinä keksitäänkään! Esimerkiksi viime vuonna projektiraha oli tarkoitus käyttää osakuntalaisten karting-kokeiluun. Muita ideoita oli esimerkiksi Linnanmäellä käynti.

Kuka vaan osakuntalainen voi ehdottaa ideaa – kunhan olet myös valmis toteuttamaan ideasi. Voit ryhtyä ideoimaan ja toteuttamaan ideaasi myös kaverin kanssa! Tarvittaessa hallitus auttaa idean toteuttamisessa.

Jaa ideasi osakunnan hallitukselle osoitteeseen vso-hallitus@helsinki.fi ja kerro…

 • Idean perusajatus
 • Mihin raha käytetään
 • Millä aikataululla idea toteutetaan
 • Mitä muuta idean toteutukseen vaaditaan, esim. apukäsiä

Hallitus käy tarvittaessa läpi ehdotukset, ja voittaja valitaan elokuun lopussa. Nyt ideoimaan yhteistä kivaa osakuntakavereille!


Terveisin
Marianna & Sofia (tsihit)

Kommentointi on suljettu.