Varsinainen viikko 20/2021

Varsinainen viikko 20/2021

Hei!

Tällä viikolla on vihdoin ja viimein mahdollisuus nähdä osiskavereita livenä! Lisäksi kannattaa hakea vapaana olevia virkailijapaikkoja.

Ke 19.5. klo 19 Kuntailta

TÄLLÄ VIIKOLLA:

Keskiviikkona klo 19

19.5. Kuntailta

Tällä viikolla on mahdollisuus yhdistää kaksi tärkeää asiaa: liikunta ja osiskaverit! Luvassa on kävelykuntis, joka starttaa Finlandia-talon lähistöltä Karamzininranta 4:stä. Muistetaan edelleen turvavälit, hygienia ja terveysturvallisuus ylipäätään, eli ethän saavu paikalle, jos koet olevasi kipeä!

Tule mukaan tapaamaan pitkästä aikaa kavereita!

MUUTA AJANKOHTAISTA:

Hae vuosijuhlamestariksi tai ruiskumestariksi!

Vielä on mahdollisuus hakea mielenkiintoisia virkailijapaikkoja! Nämä virat voit myös jakaa kaverin kanssa!

VSO 116 -vuosijuhlamestari (virkakausi 30.4.2022 asti)
– Vuosijuhlamestari vastaa osakunnan vuosijuhlan ja vuosijuhlaviikon ohjelman suunnittelusta ja järjestämisestä. Tässä virassa pääset järjestämään osakuntalaisille yhtä vuoden kohokohdista!

Ruiskumestari (virkakausi 30.4.2022 asti)
– Osakunnan “kakkosjuhlaa” eli Turun paloa juhlitaan taas loka-marraskuun vaihteessa! Ruiskumestarin virassa pääset käsikirjoittamaan ja ohjaamaan fuksien näytelmän, pitämään juhlien palopuheen ja järjestämään juhlat yhdessä hallituksen kanssa

Kesäretkitoimikunta
– Osakunta on perinteisesti järjestänyt kesällä maakuntaan kohdistuvan noin viikonlopun kestoisen kesäretken. Kesäretkitoimikuntaan liittymällä pääset suunnittelemaan ja järjestämään retken kohdetta ja ohjelmaa yhdessä muiden toimikuntalaisten kanssa. Tule mukaan suunnittelemaan tätä kesän kohokohtaa!

Näissä viroissa pääsee todella toteuttamaan itseään! Vuosijuhlamestarina saat suunnitella upeat vuosijuhlat oman luovuutesi ja ideoiden mukaan. Ruiskumestarina pääset päästämään luovuutesi valloileen näytelmän muodossa. Ja vielä uudelleen, näitä virkoja ei tosiaankaan tarvitse hoitaa yksin, vaan voit kaverin kanssa ryhtyä toteuttamaan ideoitanne!

Jos haluat asettua ehdolle johonkin virkaan, tule paikalle osakunnan huhtikuun kokoukseen (ke 21.4. klo 19) ja asetu siellä ehdolle. Jos et pääse paikalle kokoukseen, voit ilmoittaa kiinnostuksesi laittamalla lyhyen hakemuksen sähköpostitse hallitukselle (vso-hallitus@helsinki.fi). Kerrothan hakemuksessasi, mistä virasta olet kiinnostunut ja miksi sinut pitäisi valita virkaan.

Nykyisiltä virkailijoilta, yhteystiedot löytyvät täältä.

Osakunnan hallitukselta, sähköpostiosoite vso-hallitus@helsinki.fi

Virkailijaohjesääntö, löytyy täältä.

Hae projektirahaa osakuntalaisia hyödyttävään ideaasi!

Keksi ja toteuta projektirahalla Vuoden Siistein Osakuntajuttu yksin tai kaverin kanssa!

Osakunnalla tehdään vuoden aikana paljon hauskoja juttuja, mutta aina voimme tehdä niitä enemmän! Olemme varanneet tänä vuonna 400 euroa projektirahaa uusien juttujen toteutukseen – onko sinulla idea miten osakunnasta voisi tehdä hauskemman paikan? Toteutetaan se!

Periaatteena on, että raha käytetään fiksusti ja niin, että se mahdollistaa mieluusti jotain uutta, jota muuten ei osakunnalla tehtäisi.

Projektirahaa voi käyttää esimerkiksi tapahtuman, seminaarin tai tempauksen järjestämiseen, matkakuluihin, tarvikkeisiin, tai mitä ikinä keksitäänkään! Esimerkiksi viime vuonna projektiraha oli tarkoitus käyttää osakuntalaisten karting-kokeiluun. Muita ideoita oli esimerkiksi Linnanmäellä käynti.

Kuka vaan osakuntalainen voi ehdottaa ideaa – kunhan olet myös valmis toteuttamaan ideasi. Voit ryhtyä ideoimaan ja toteuttamaan ideaasi myös kaverin kanssa! Tarvittaessa hallitus auttaa idean toteuttamisessa.

Jaa ideasi osakunnan hallitukselle osoitteeseen vso-hallitus@helsinki.fi ja kerro…

Idean perusajatus

Mihin raha käytetään

Millä aikataululla idea toteutetaan

Mitä muuta idean toteutukseen vaaditaan, esim. apukäsiä

Hallitus käy tarvittaessa läpi ehdotukset, ja voittaja valitaan elokuun lopussa. Nyt ideoimaan yhteistä kivaa osakuntakavereille!

Terveisin

Marianna & Sofia (tsihit)

Kommentointi on suljettu.