Varsinainen viikko 19/2016

Varsinainen viikko 19/2016

Hei!
 
Tällä viikolla viherpeukalot ovat elementissään, kun kuntiksessa kylvetään jokaiselle oma chiliruukku! Tule fiilistelemään kevättä ja luonnon heräämistä yhdessä osakuntalaisten kanssa ja saat mukaan myös kotiin vietävää.

Ke 11.5. klo 19 Kuntailta: Kevätkylvöä
 

Keskiviikkona kello 19

KUNTAILTA: KEVÄTKYLVÖÄ

Kuntiksen ohjelmassa on tällä kertaa kevätkylvöä stadilaisittain, kun kylvämme jokaiselle halukkaalle omat chiliruukut! Budjettia on vielä rutkasti käyttämättä, joten oman chiliruukun kylvö on osakuntalaisille täysin ilmaista. Toiminnanjohtajat hankkivat kaiken tarvittavan etukäteen, joten riittää kun tuot vain itsesi paikalle. Mahdollista on myös kylvää jotain muuta, joten toivomuksia saa esittää.

Ilmoita viimeistään keskiviikkoaamuun (11.5.) mennessä, oletko tulossa, jotta osaamme varata riittävän määrän tarvikkeita. Ilmoittautuminen onnistuu facebookissa https://www.facebook.com/groups/haukirinki/permalink/1101940029879372/ tai laittamalla sähköpostia toiminnanjohtajille osoitteeseen vso-toiminnanjohtaja@helsinki.fi.


MUISTA MYÖS:

 
-Ilmoittaudu toukokuun kokoukseen 18.5. klo. 17 puutarharavintola Violassa (Kaisaniemenranta 2) sunnuntaihin 15.5. mennessä osoitteeseen vso.tiedotussihteeri@gmail.com!

 

Aurinkoisin terveisin,

Matleena -tsih

Kommentointi on suljettu.