Varsinainen viikko 19/23

Varsinainen viikko 19/23

Varsinainen viikko 19/2023

Hei osakuntalaiset!


 

TÄLLÄ VIIKOLLA:

10.5. Viiniä ja valitusta -kuntailta

Keskiviikkona valitetaan! Kyseessä on viiniä ja valitusta-kuntis, joten ota mukaan viinipullo (tai muuta vapaa-valintaista juotavaa) ja lista huolenaiheista. Ohjelmassa on siis rentoa yhdessäoloa ja mahdollisuus purkaa turhautumistaan kepeistä tai hieman vakavammistakin aiheista! Nähdään siis Uudella ylioppilastalolla ensi keskiviikkona klo 19 alkaen!

Briefly in english: It's an opportunity to complain at Wednesday's meeting! We're having a "Wine and complaining" -kuntis. The idea is mostly to have a good hang-out with friends and share a conversation. Take a bottle of your favourite wine with you and please join us to have a deep or not-so-deep conversation about things that stress you. You're welcome to join us on Wednesday at Mannerheimintie 5 A, 6th floor.

12.5. Itä-Länsi-sitsit

Mitä mahtaa tapahtua, kun eri puolelta Suomea tulevien osakuntien jäsenet ja näiden osakuntien erilaiset sitsiperinteet kohtaavat ensimmäistä kertaa juhlien merkeissä?

Vastauksen tähän kysymykseen saat selville Itä-länsi -sitseillä perjantaina 12.5., joissa KO, KyO, EPO, VSO ja NN pistävät ensimmäistä kertaa hynttyyt yhteen suuren juhlan merkeissä! Näillä sitseillä saat puoli-ilmaisen maakuntamatkan, kun pääset laulamaan kaikkien 5 osakunnan eeppisimpiä sitsilauluja yhteisosakuntalaisessa seurassa. Illan aikana on myös luvassa teeman mukaista yllätysohjelmaa. Pukeudu halutessasi oman osakunnan inspiroimaan asuun ja saavu paikalle osoitteeseen Mannerheimintie 5 A 6. krs VSO:n tiloihin.

Juhla alkaa cocktail-tilaisuudella klo 18:30 ja pöytiin siirrytään klo 19. Juhlahumu jatkuu pöytäjuhlan päätteeksi jatkon merkeissä samoissa VSO:n tiloissa.

KO/KyO/EPO/VSO/NN fukseille juhlat maksavat 12e, civiksille 14e ja senioreille/muille 16e mikäli paikkoja jää yli.

Huomioi, että ilmottaudut oikeasta kiintiöstä. Ilmoittautuminen on auennut KO/KyO/EPO/VSO/NN jäsenille.

Ilmoittautuminen tapahtuu seuraavan linkin kautta: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeMMWotlxPmdiNB36…/viewform

Mikäli paikkoja jää jäljelle, kiintiöt poistuvat ja lomake avataan kaikille kiinnostuneille 7.5. klo 21.Ilmoittautuminen päättyy 9.5. klo 23:59.

ELIKKÄS SIIS:MITÄ: Itä-länsi teemaiset sitsitMISSÄ: VSO:n tiloissa, Mannerheimintie 5 A 6. krsMILLOIN: Perjantaina 12.5. klo 18:30 alkaenPUKUKOODI: Omasta osakunnasta inspiroitunut vapaavalintainen asuMIKSI: Koska yhteisosakuntalaisen ystävyyden vaaliminen on best ❤

13.5. Nuorseniorisitsit

Ilmoittaudu Nuorseniorisitseille nyt!Nyt kun vuosijuhlien ja meidän välillämme on jo riittävästi aikaa ja juhlijan tanssijalkoja pakottaa, on korkea aika luoda katse tulevaan. Lauantaina 13.5 järjestetään jälleen legendaariset Nuorseniorisitsit Varsinaissuomalaisen osakunnan tiloissa Uudella Ylioppilastalolla. Ohjelmassa on puheita, paheksuntabingoa ja tietenkin sitä perinteistä varsinaissuomalaista tunnelmaa. Nyt siis niin vanhat kuin nuoretkin seuraamaan kuinka seniorit paheksuu!Juhlat alkavat cocktail-tilaisuudella kello 16 ja pöytiin siirrytään kello 17. Senioreille juhlat maksavat 35 €, civiksille ja fukseille 12 €.Juhliin ilmoittautuminen tapahtuu https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfs4LPiuIH9DT9_7JFR0Q9LOf9BY1TGX2LC-BgsATd74R7nDg/viewform?usp=sf_link osoitteessa olevalla lomakkeella. Ilmoittautuminen on auki 8.5 asti ja se on sitova.MITÄ: NuorseniorisitsitMISSÄ: Mannerheimintie 5 A 6. krsMILLOIN: lauantaina 13.5 kello 16 alkaenHINTA: Seniorit 35 €, civikset 12 € ja fuksit 12 €PUKUKOODI: arkipuku, osakuntanauha ja ylioppilas-/teekkarilakkiTEEMA: EuroviisutILMOITTAUTUMISLOMAKE: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfs4LPiuIH9DT9_7JFR0Q9LOf9BY1TGX2LC-BgsATd74R7nDg/viewform?usp=sf_linkMeidän tavoitteenamme on lopettaa sitsit kello 22 mennessä, jolloin Euroviisut alkavat. Pistämme pystyyn viisukatsomon, jos haluat jäädä seuraamaan, miten Käärijä pärjää🤩

Terveisin,

MTK:n ohjelmatoimikunta ja VSO:n hallitus


 

TULEVIA TAPAHTUMIA:

22.5. Alpakka-excuKoska eläinaiheisia reissuja ei voi olla koskaan liikaa, pääsemmekin tutustumaan 22. päivä toukokuuta Ali-Ollin Alpakkatilaan Klaukkalassa. Ali-Ollin Alpakkatila kasvattaa alpakoita villantuotantoon ja on erikoistunut esimerkiksi alpakka-agilityyn. Tilalla asustaa 32 alpakkaa, kaneja, marsuja, deguja, aaseja, falabella ja kissa.Vierailulla pääsemme muun muassa ruokkimaan eläimiä, kävelyttämään alpakoita, harjaamaan aasia ja silittämään kaneja. Varsinaisen ohjatun toiminnan jälkeen saa vielä jäädä katsomaan eläimiä.Nyt kaikki nopeasti ilmoittautumaan mukaan exculle. Et halua missata tätä ainutkertaista tilaisuutta!!MISSÄ:  Kuonomäentie 117, 01800 KlaukkalaMILLOIN: Maanantaina 22.5 Kello 17MIKSI: Koska ELÄIMET (erityisesti alpakat!)HINTA: 7,5 euroa (+ omakustanteinen kyyti)LOMAKE: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdwlzAVKlNVxv-PazqbDSbGADegZX6spwF5ijjgSZTTP_6Yaw/viewform?usp=sf_linkKoitamme saada järjestettyä kaikille halukkaille autokyydin tilalle.Mukaan mahtuu 20 nopeinta!! Ilmoittautuminen on sitova.


 

MUUTA AJANKOHTAISTA:

Osakunnan pinssit

Iloksemme huomasimme, että Osakunnan pinssit ovat olleet ihmisten mieleen ja ne ovat löytäneet reittinsä uusiin koteihinsa. Hallituksesta haluamme kuitenkin muistuttaa uusia pinssien omistajia siitä, että niiden hinta on 10€/kappale ja toivomme, että maksut suoritetaan osakunnan tilille mahdollisimman pian, jos et ole sitä jo tehnyt!

Maksun tiedot:

Tilinumero: FI65 1544 3000 0663 52

Viite: 40206

Hinta: 10€

Porrashaaste:

Hissin toimimattomuus on inspiroinut meidät toimarit haastamaan rakkaat osakuntalaisemme harrastamaan hyötyliikuntaa portaiden muodossa! Onhan edellisestä porrashaasteestakin jo liian kauan.Olkaa siis valmiina, sillä 1. huhtikuuta alkaa tämän vuoden hurjin skaba! Kuka on portaiden kuningas?

Ohjeet:- Keräät pisteitä kävelemällä Uuden ylioppilastalon portaat alhaalta alaovelta ylös kuudenteen kerrokseen asti- Yhden pisteen saat, kun kävelet portaat kerran alhaalta ylös- Pisteitä ei siis saa kävelemällä portaat ylhäältä alas- Jotta emme rasittaisi hissiä kuitenkaan turhaan, älkää käyttäkö sitä päästäksenne alas, jotta voisitte kiivetä rappuset uudelleen ylös- Päivän aikana saat kiivetä rappusia edes takaisin ihan niin paljon kuin sielu sietää; jokaisesta alhaalta ylös kiivetystä kerrasta tulee piste!- Merkatkaa pisteenne exceliin: https://1drv.ms/x/s!Ao6hoTGkmXK3ij8scltycgrKeu0i?e=zCLuwI- Se, joka saa eniten pisteitä toukokuun 16. päivään kello 23:59 mennessä on portaiden kuningas!!Kaivakaa siis pölyisen komeronne uumenista lenkkitohvelinne ja tulkaa reippailemaan!


 

VSO:n turvallisen tilan periaatteet

Tiesithän, että VSO:lla on turvallisen tilan periaatteet?

Jos kohtaat tapahtumassamme epäasiallista kohtelua tai muuta huolta herättävää, meille on tärkeää saada tietää siitä. Verkkosivuiltamme löytyy lomake, jonka vastaukset vain kuraattorimme näkee ja hän käsittelee niitä luottamuksellisesti, tarvittaessa hallituksen kanssa. Löydät tarkemmat tiedot verkkosivuiltamme täältä: https://www.varsinaissuomalainen.fi/turvallisuus/

Pidetään yhdessä huolta kaikkien turvallisuudesta yhteisissä tapahtumissamme! ❤️

In English: VSO must be a safe space for all.  We don't tolerate any harassment, bullying or other bad behavior. Use the following form to let us know if an event caused you any anxiety, worry or disturbance: Incident report form. Let's all make sure everyone is safe at our events!


 

VSO:n verkkosivut   |   Instagram   |   Facebook

Uusi Ylioppilastalo (Mannerheimintie 5 A, 6 krs.)

Terveisin tiedotussihteerit

Iida & Johannes

Kommentointi on suljettu.