Varsinainen viikko 19/2022

Varsinainen viikko 19/2022

Hei kaikki, iloista toukokuuta!

11.5. Karaokekuntis

18.5. Toukokuun kokous

28.5. Suursitsit


TÄLLÄ VIIKOLLA:

11.5. Muuttokuntis

Tämän viikon kuntaillan teemana on muutto, sillä Uudella Ylioppilastalolla alkavan hissiremontin vuoksi meidän on tilapäisesti jätettävä hyvästit rakkaalle Uudelle. Tule paikalle klo 17 alkaen. Tarjolla on tietysti virvokkeita ja pizzaa!


TULEVIA TAPAHTUMIA:

18.5. Toukokuun kokous

Tervetuloa nauttimaan Mäntsälän maalaismaisemista toukokuun kokoukseen!

Inspehtori Mari kutsuu osakuntalaiset työpaikalleen Mäntsälän Saaren kartanolle keskiviikkona 18.5.2022. Aoitetaan kokous tavalliseen tapaan 19.00, mutta paikalle voi saapua jo kuudesta alkaen. Tarjolla on pientä kokousevästä.

Ilmoittautumislomake kokoukseen, ilmoittauduthan 15.5. mennessä: https://forms.gle/srN7JNKSD9geVtu9A

28.5. Suursitsit

Suursitsit ovat jälleen täällä! Muutaman vuoden tauon jälkeen päästään taas sitsaamaan Senaatintorilla yhdessä Helsingin yliopiston osakuntien, ainejärjestöjen ja muiden järjestöjen kanssa lauantaina 28.5. Tätä kokemusta ei kannata jättää väliin! Ilmoittautuminen Suursitseille tapahtuu alla olevalla lomakkeella. Koska osakunnalla on rajallinen määrä paikkoja sitseille, ilmoittautumisessa etusijalla ovat VSO:n jäsenet.

Sitsipaikan hintaan sisältyy kestimestariston tarjoama ruoka ja klubimestarien tarjoamaa suun kostuketta, mutta halutessaan suurempaan janoon voi ottaa myös omia juomia mukaan. Sitsien hinta on VSO:n fukseille ja civiksille 17 € ja VSO:n senioreille ja ei-jäsenille 22 €. Lomakkeella voi ostaa Suursitsit 2022 -haalarimerkki 3 €:n lisähintaan.

Ilmoittautuminen sulkeutuu maanantaina 23.5. Ilmoittautumislomake: https://forms.gle/qbmurnCKnSW43D7e7


MUUTA AJANKOHTAISTA:

VSO:n turvallisen tilan periaatteet

Tiesithän, että VSO:lla on turvallisen tilan periaatteet?

Jos kohtaat tapahtumassamme epäasiallista kohtelua tai muuta huolta herättävää, meille on tärkeää saada tietää siitä. Verkkosivuiltamme löytyy lomake, jonka vastaukset vain kuraattorimme näkee ja hän käsittelee niitä luottamuksellisesti, tarvittaessa hallituksen kanssa. Löydät tarkemmat tiedot verkkosivuiltamme täältä: https://www.varsinaissuomalainen.fi/turvallisuus/

Pidetään yhdessä huolta kaikkien turvallisuudesta yhteisissä tapahtumissamme! ❤️

Kommentointi on suljettu.