Varsinainen viikko 19/2021

Varsinainen viikko 19/2021

Hei!

Kevät on edennyt jo toukokuuhun asti, ja viikon kuntiksen teemana onkin kylvötyöt!

Ke 12.5. klo 19 Kuntailta


TÄLLÄ VIIKOLLA:

Keskiviikkona klo 19
12.5. Kuntailta

Tällä viikolla kuntiksessa on tarjolla mahdollisuus päästä seuraamaan kylvötöitä, kun toiminnanjohtajamme Olli kuvaa pellon kylvämistä Salosta! Lisätietoa on luvassa lähempänä, joten seuraa tiedotuskanaviamme!

Muutoin kuntiksen aikaan voi myös mennä osakunnan Discord-kanavalle pelailemaan ja juttelemaan osakuntalaisten kanssa.

Zoom-tapaamiseen pääset tästä linkistä tai seuraavilla tiedoilla:

Meeting ID: 623 8202 7956
Passcode: 976451

Osakunnan Discord-kanavalle pääset liittymään tästä linkistä.

Tervetuloa mukaan!


MUUTA AJANKOHTAISTA:

Hae projektirahaa osakuntalaisia hyödyttävään ideaasi!

Keksi ja toteuta projektirahalla Vuoden Siistein Osakuntajuttu yksin tai kaverin kanssa!

Osakunnalla tehdään vuoden aikana paljon hauskoja juttuja, mutta aina voimme tehdä niitä enemmän! Olemme varanneet tänä vuonna 400 euroa projektirahaa uusien juttujen toteutukseen – onko sinulla idea miten osakunnasta voisi tehdä hauskemman paikan? Toteutetaan se!

Periaatteena on, että raha käytetään fiksusti ja niin, että se mahdollistaa mieluusti jotain uutta, jota muuten ei osakunnalla tehtäisi.

Projektirahaa voi käyttää esimerkiksi tapahtuman, seminaarin tai tempauksen järjestämiseen, matkakuluihin, tarvikkeisiin, tai mitä ikinä keksitäänkään! Esimerkiksi viime vuonna projektiraha oli tarkoitus käyttää osakuntalaisten karting-kokeiluun. Muita ideoita oli esimerkiksi Linnanmäellä käynti.

Kuka vaan osakuntalainen voi ehdottaa ideaa – kunhan olet myös valmis toteuttamaan ideasi. Voit ryhtyä ideoimaan ja toteuttamaan ideaasi myös kaverin kanssa! Tarvittaessa hallitus auttaa idean toteuttamisessa.

Jaa ideasi osakunnan hallitukselle osoitteeseen vso-hallitus@helsinki.fi ja kerro…

  • Idean perusajatus
  • Mihin raha käytetään
  • Millä aikataululla idea toteutetaan
  • Mitä muuta idean toteutukseen vaaditaan, esim. apukäsiä

Hallitus käy tarvittaessa läpi ehdotukset, ja voittaja valitaan elokuun lopussa. Nyt ideoimaan yhteistä kivaa osakuntakavereille!

Flora 2021

Floran ilmoittautuminen on nyt auki!

Tänä vuonna Flora tuo kevään juhlinnan suoraan kotiisi tai piknik-korin ääreen 12.5 klo 17-19. Flora-lähetyksessä nähdään ja kuullaan opiskelijoiden ja henkilökunnan meille valmistelemaa upeaa ohjelmaa. Lähetyksen kruunaa UMK:stakin tuttu valovoimainen laulaja Ilta.

Mikä parasta, tähän etätapahtumaan voi osallistua kuka tahansa yliopistoyhteisöön kuuluva. Niin opiskelijat, yliopiston henkilökunta, alumnit ja Unicafen työntekijät pääsevät mukaan, sillä Flora on koko yhteisömme kevätjuhla.

Ilmoittautumaan pääset tämän linkin kautta: https://www.lyyti.in/flora2021/


Terveisin
Marianna & Sofia (tsihit)

Kommentointi on suljettu.