Varsinainen viikko 18/2017

Varsinainen viikko 18/2017

Moi!

 

Vappuriennot ovat parhaillaan jo monilla käynnissä, ja huominenkin lepäillään Ulliksella serpentiinin ja siman keskellä. Keskiviikkona keväinen ohjelma jatkuu mölkyn pelailulla!

 

Ma 1.5. Klo 8:30 Yhteislähtö vappusillikselle

Ke 3.5. Klo 19 Kuntailta: Mölkkyä Espan puistossa

La 6.5. Klo 15 Yhteislähtö Color Obstacle Rushiin

Maanantaina klo 8:30

VAPPUSILLIS

 

VSO osallistuu vappurientoihin Ullanlinnanmäellä jälleen tänä vuonna! Koska osakuntatiloja ei pystytä käyttämään enää perjantain jälkeen, tarjoilut järjestetään tänä vuonna nyyttärihengessä. Tapaamme ennen sillistä klo 8:30 Uuden ylioppilastalon edessä ja suuntaamme sieltä lipun kanssa yhdessä Ullikselle. Kaikki, jotka osallistuvat yhteislähtöön saavat ilmaiseksi simaa ja munkkia, mutta mukaan voi ottaa myös omaa evästä. Halukkaat voivat myös ottaa mukaan oman viltin!

 

Tapahtuma: https://www.facebook.com/events/160193341175688/

Keskiviikkona klo 19

KUNTAILTA: MÖLKKYÄ ESPAN PUISTOSSA

 

Toukokuun ensimmäinen kuntis vietetään ulkona pelaillen mölkkyä. Tapaamme Esplanadin puistossa klo 19 Runebergin patsaalla. Mölkkyturnauksessa on hauska tilaisuus harjoitella vaikka myöhemmin toukokuussa järjestettävään RB:n kuntikseen!

Lauantaina klo 15

YHTEISLÄHTÖ COLOR OBSTACLE RUSHIIN

 

VSO järjestää yhteislähdön Color Obstacle Rushiin, joka pidetään lauantaina 6.5. Tapahtumaan ilmoittautuneet tapaavat Kaisaniemen puistossa klo 15, jossa lähtö starttaa klo 15:30

 

Rentoa ja stressitöntä viikkoa!

 

Terveisin,

Anniina, tiedotussihteeri

Kommentointi on suljettu.