Varsinainen viikko 18/2021

Varsinainen viikko 18/2021

Hei!

Tällä viikolla voi taas mennä kehittelemään Discordiin esimerkiksi pelailua toiminnanjohtajiemme ollessa kiireisiä. Lisäksi ilmoitamme haettavaksi projektirahan! Lisätietoja alempana.

(Ke 5.5. klo 19 Kuntailta)

TÄLLÄ VIIKOLLA:

Keskiviikkona klo 19

5.5. Kuntailta,

Tämän viikon kuntiksessa voi jälleen halutessaan pelailla osakuntatovereiden seurassa, vaikka ohjattua toimintaa ei tällä viikolla ole.

Zoom-tapaamiseen pääset tästä linkistä tai seuraavilla tiedoilla:

Meeting ID: 623 8202 7956

Passcode: 976451

Osakunnan Discord-kanavalle pääset liittymään tästä linkistä.

Tervetuloa mukaan!

MUUTA AJANKOHTAISTA:

Hae projektirahaa osakuntalaisia hyödyttävään ideaasi!

Keksi ja toteuta projektirahalla Vuoden Siistein Osakuntajuttu yksin tai kaverin kanssa!

Osakunnalla tehdään vuoden aikana paljon hauskoja juttuja, mutta aina voimme tehdä niitä enemmän! Olemme varanneet tänä vuonna 400 euroa projektirahaa uusien juttujen toteutukseen – onko sinulla idea miten osakunnasta voisi tehdä hauskemman paikan? Toteutetaan se!

Periaatteena on, että raha käytetään fiksusti ja niin, että se mahdollistaa mieluusti jotain uutta, jota muuten ei osakunnalla tehtäisi.

Projektirahaa voi käyttää esimerkiksi tapahtuman, seminaarin tai tempauksen järjestämiseen, matkakuluihin, tarvikkeisiin, tai mitä ikinä keksitäänkään! Esimerkiksi viime vuonna projektiraha oli tarkoitus käyttää osakuntalaisten karting-kokeiluun. Muita ideoita oli esimerkiksi Linnanmäellä käynti.

Kuka vaan osakuntalainen voi ehdottaa ideaa – kunhan olet myös valmis toteuttamaan ideasi. Voit ryhtyä ideoimaan ja toteuttamaan ideaasi myös kaverin kanssa! Tarvittaessa hallitus auttaa idean toteuttamisessa.

Jaa ideasi osakunnan hallitukselle osoitteeseen vso-hallitus@helsinki.fi ja kerro…

Idean perusajatus
Mihin raha käytetään
Millä aikataululla idea toteutetaan
Mitä muuta idean toteutukseen vaaditaan, esim. apukäsiä

Hallitus käy tarvittaessa läpi ehdotukset, ja voittaja valitaan elokuun lopussa. Nyt ideoimaan yhteistä kivaa osakuntakavereille!

Tulossa: asuntohakukuulutus

Lähiaikoina on tulossa kaksi soluhuonetta hakuun. Pysy kuulolla seuraavaan viikkomailiin!

Flora 2021

Floran ilmoittautuminen on nyt auki!

Tänä vuonna Flora tuo kevään juhlinnan suoraan kotiisi tai piknik-korin ääreen 12.5 klo 17-19. Flora-lähetyksessä nähdään ja kuullaan opiskelijoiden ja henkilökunnan meille valmistelemaa upeaa ohjelmaa. Lähetyksen kruunaa UMK:stakin tuttu valovoimainen laulaja Ilta.

Mikä parasta, tähän etätapahtumaan voi osallistua kuka tahansa yliopistoyhteisöön kuuluva. Niin opiskelijat, yliopiston henkilökunta, alumnit ja Unicafen työntekijät pääsevät mukaan, sillä Flora on koko yhteisömme kevätjuhla.

Ilmoittautumaan pääset tämän linkin kautta: https://www.lyyti.in/flora2021/

Terveisin

Marianna & Sofia (tsihit)

Kommentointi on suljettu.