Varsinainen viikko 17/2016

Varsinainen viikko 17/2016

Hei!

Tällä viikolla juhlitaan vappua! On aika kaivaa esiin haalarit, ylioppilaslakki ja kenties jotain kuohuvaa, kun kevään suurin opiskelijajuhla valtaa kadut ja puistot!
Sitä ennen ehtii vielä keskiviikkona osikselle sivistymään viittomakielen parissa ja vaikka ompelemaan haalarimerkkejä osislaisten seurassa.

Ke 20.4. klo 19 Kuntailta: Päivi Rainò – Viittomakieli
Pe 29.4. Yhteislähtö Tarton vappuun
La 30.4. klo 14.30 Kulmakadun vappuetkot
Su 1.5. klo 9 Vappusillis Ullanlinnanmäellä


Keskiviikkona kello 19

 KUNTAILTA: PÄIVI RAINÒ – VIITTOMAKIELI

Päivi Rainò kertoo meille viittomakielestä: mitkä ovat sen yleisiä periaatteita ja miksi viittomakieltä olisi tärkeää osata. Hän on luvannut myös opettaa hieman alkeita, joten kaikki mukaan viittomaan! Tarjolla myös emännistön iltapalaa. Samalla tarjoutuu hyvä tilaisuus vappuvalmisteluihin, joten haalarit kannattaa ottaa mukaan, jos haluaa ommella haalarimerkkejä osakuntalaisten seurassa kuntiksen jälkeen. Tervetuloa klo. 19 alkaen!


Perjantaina

YHTEISLÄHTÖ TARTON VAPPUUN


Onko Mantan lakitus ja Ullanlinnanmäen vappusillis jo niin nähty? Oletko kyllästynyt örveltäviin suomalaisiin? Haluatko uusia ystäviä ja kokemuksia? Ongelmasi on ratkaistu, Vso lähtee vappuna Tartoon! Yhteislähtö perjantaina 29.4. ja paluu sunnuntai-iltana 1.5.

Lisätietoja fb-tapahtumassa:Lauantaina kello 14.30

KULMAKADUN VAPPUETKOT

Ne ovat täällä taas! Legendaariset Kulmakadun vappuetkot. Tule viettämään hauskaa vappuaattoa osislaisten kanssa Kulmikselle. Tarjolla on vappuisia tarjoiluita ja boolia, ilmapalloja unohtamatta! Tästä on hyvä lähteä yhdessä Mantan lakitukseen ja kohti muita vappurientoja.

Käy klikkaamassa itsesi mukaan facebook-tapahtumaan:
https://www.facebook.com/events/218883008502529/Sunnuntaina kello 9

VAPPUSILLIS ULLANLINNANMÄELLÄ

Perinteinen Ullanlinnanmäen vappusillis alkaa sunnuntaina kello 9. Tutulle sillispaikalle lähdetään yhdessä osakunnalta 8.30. Mukaan voi toki liittyä myöhemminkin. Ota kuitenkin huomioon, että ruoka saattaa jossain vaiheessa loppua.

Sillis kustantaa 6e ja se maksetaan osakunnan tilille
FI11 8000 2204 3051 96 käyttäen viitenumeroa 31260. Ilmoittaudu 27.4 mennessä osoitteeseen vso-emanta@helsinki.fi. Kerrothan ruoka-allergiasi ilmoittautumisen yhteydessä.

pitää itsestäsi ja kavereistasi huolta ja ennen kaikkea nauttia vapusta ja pitää hauskaa!


Etukäteisjuhlatunnelmissa,

Matleena -tsih

Kommentointi on suljettu.