Varsinainen viikko 17/2015

Varsinainen viikko 17/2015

Hei!

Tällä viikolla tutustutaan muihin osakuntalaisiin grillaamisen ja aktiivipäivän merkeissä!

Ke 22.4. klo 19.15 Turun ja Porin läänin kevätgrillailu
To 23.4. klo 20.30 Kulttuuri: Leviathan
Pe 24.4. klo 17 Aktiivipäivä
Pe 24.4. klo 21 Rengastusbileet

Tiistaina kello 19
KULTTUURI: ROCK THE BALLET

Tiistaina VSO-laiset lähtevät katsomaan Rock the Baletin luojien uutta Romeo & Juliet tanssishowta, joka on moderni tulkinta tutusta Shakespearen klassikosta. Musiikkivalinnat ovat jälleen tanssin ohella pääosassa, sillä mukana on musiikkia mm. Prokofievilta, Vivaldilta, Bruno Marsilta, Lady Gagalta, Jay-Z:lta, Usherilta, Swedish House Mafialta, David Guettalta ja Katy Perrylta.

Keskiviikko kello 19.15
TURUN JA PORIN LÄÄNIN KEVÄTGRILLAILU

Tervetuloa grillaamaan SatO:n kattoterassille keskiviikkona 22.4.

Virallista ohjelmaa ei ole, mutta viime vuoden tehottomuusillan Trivial Pursuit -mittelöstä on varmasti jäänyt jotain hampaankoloon. Tule tutustumaan muiden osakuntien grillausperinteisiin rennoissa merkeissä.

Ota mukaan omat grillieväät ja käteistä mahdolisten virvokkeiden ja läänin HAALARMERKIN tai nauhan hankkimiseksi.

Torstaina kello 20.30
KULTTUURI: LEVIATHAN

Suomessa saa kaupallisessa levityksessä ensi-iltansa huhtikuussa maailman mainetta niittänyt venäläinen Leviathan-elokuva. Elokuva sijoittuu pohjoiseen Barentsinmeren rantakylään ja kertoo korruptiosta, rakkaudesta ja juopottelusta. Elokuva on palkittu mm. Cannesin elokuvafestivaaleille parhaasta käsikirjoituksesta.

Perjantaina kello 17
AKTIIVIPÄIVÄ

Aktiivipäivä on tarkoitettu juuri sinulle ja kohtalotovereillesi kaikista osakunnista. Päivän aikana on mahdollisuus vaihtaa kokemuksia ja ajatuksia siitä, miten asiat eri osakunnilla tehdään, saada uusia ideoita ja tietysti tutustua niihin mahtaviin kollegoihin, joita muista osakunnista löytyy, mutta joita et muuten ehkä koskaan olisi tavannut. Luvassa on keskustelua, työpajoja, ruokaa ja etkot Rengastusbileisiin.

MITÄ: Aktiivipäivä kaikille osakunta-aktiiveille
MILLOIN: perjantaina 24.4.2015 klo 16-21
MISSÄ: Bottalla (Töölönkatu 3A, 5. kerros)

Perjantaina kello 21
RENGASTUSBILEET

Tämän kevään teemana bileissä on eläimellisyys. Olitpa siis kissa- tai koiraihminen, tai halusit selvittää työnantajallesi karhun ja leijonan voimasuhteita, tai et mitään edellämainituista, olet tervetullut mukaan menoon! Tee kuitenkin parhaasi pukeutuessasi teeman mukaisesti, illan parasta asua tullaan muistamaan. Ja mikä olisikaan parempi paikka eläimellisyydelle, kuin rakkauden taloksi itseään tituleeraava Botta!

Voimassaolevalla osakuntatarralla näihin soidinmenoihin osallistuminen kustantaa 3€, muille 4€.

Terveisin,

Katariina -tsih

Kommentointi on suljettu.