Varsinainen viikko 17/2022

Varsinainen viikko 17/2022

Hei ja hyvää kevättä!

 

27.4. Kuntiksessa haalarimerkkien ompelua

29.4. VSO:n ja SatO:n yhteiset Vappusitsit

30.4. Vappuaatto

1.5. Vappupäivän piknik

TÄLLÄ VIIKOLLA:

 

27.4. Kuntiksessa haalarimerkkien ompelua

Tällä viikolla kuntiksessa valmistaudutaan yhdessä vappuun ja ommellaan haalarimerkkejä. Ota siis omat neulat ja langat mukaan ja tule osikselle keskiviikkona kello 19!

29.4. VSO:n ja SatO:n yhteiset Vappusitsit

Voiko ihanammin vapun enää alkaa? Onko ihanampaa vappua kuin tää? Aito-karhun ja Pera-hauen kohtaaminen on varma kevään merkki. SatO ja VSO yhdistävät taas voimansa jo perinteeksi muodostuneiden vappusitsien ajaksi!!

SatO ja VSO haluaa toivottaa osakuntalaiset lämpimästi tervetulleiksi aloittamaan vappuviikonlopun railakkaiden sitsien merkeissä! Iltaa päästään viettämään yhteisosakuntalaisissa merkeissä VSO:n osakuntatiloissa uuden ylioppilastalon kuudennessa kerroksessa. Jatkot jatkuvat sitsien jälkeen samoissa tiloissa. Mukaan pääsee osakuntanauhaa tai -tarraa näyttämällä.

Osallistumismaksu maksetaan paikan päällä kortilla. Mikäli kaikki sitsipaikat täyttyvät, Satolaiset ja Vsolaiset ovat etusijalla. Ilmoittautuminen on auki 25.4. klo 23:59 asti.

  • HINTA: 15 €
  • MISSÄ: Uusi ylioppilastalo 6 krs. (Mannerheimintie 5A)
  • MILLOIN: 29.4.2022 klo 18:00 (pöytään klo 19:00)
  • MITÄ: Valmistaudu vappuun ylivertaisessa seurassa!
  • PUKUKOODI: Haalarit + värit + vappu!

Ilmoittautumislomake: https://tinyurl.com/m4wvhf2x

Facebook-tapahtuma: https://fb.me/e/2oYSDQP26

 

30.4. Vappuaatto

Vappuetkot Kulmakadulla klo 15 alkaen, mistä siirtyminen Mantan lakitukseen klo 18 ja Senaatintorin portaille. Etkoilla voi olla pientä naposteltavaa ja boolia tarjolla, mutta osakuntalaisia kannustetaan omavaraisuuteen.

 

1.5. Vappupäivän perinteinen piknik Ullanlinnanmäellä

 

Vapunpäivänä pidetään osakunnan perinteinen piknik Ullanlinnanmäellä Kaivopuistossa! Yhteislähtö puistoon osakunnalta klo 8.30, mutta paikalle voi saapua myös omaan tahtiin. Piknikillä tarjolla myös pienimuotoiset vappuhenkiset tarjoilut! Laita päällesi haalarit tai muuta lämmintä ja tule nauttimaan piknistä. 

 TULEVIA TAPAHTUMIA:

 

28.5. Suursitsit

Suursitsit ovat jälleen täällä! Muutaman vuoden tauon jälkeen päästään taas sitsaamaan Senaatintorilla yhdessä Helsingin yliopiston osakuntien, ainejärjestöjen ja muiden järjestöjen kanssa lauantaina 28.5. Tätä kokemusta ei kannata jättää väliin! Ilmoittautuminen Suursitseille tapahtuu alla olevalla lomakkeella. Koska osakunnalla on rajallinen määrä paikkoja sitseille, ilmoittautumisessa etusijalla ovat VSO:n jäsenet.

 

Sitsipaikan hintaan sisältyy kestimestariston tarjoama ruoka ja klubimestarien tarjoamaa suun kostuketta, mutta halutessaan suurempaan janoon voi ottaa myös omia juomia mukaan. Sitsien hinta on VSO:n fukseille ja civiksille 17 € ja VSO:n senioreille ja ei-jäsenille 22 €. Lomakkeella voi ostaa Suursitsit 2022 -haalarimerkki 3 €:n lisähintaan.

 

Ilmoittautuminen sulkeutuu maanantaina 23.5. Ilmoittautumislomake: https://forms.gle/qbmurnCKnSW43D7e7

MUUTA AJANKOHTAISTA:

 

Löytötavaroiden tyhjennys

Kaikki löytötavarat tyhjennetään osikselta huhtikuun lopulla. Jos olet kadottanut jotain omaasi, käythän hakemassa ennen sitä.

 

 

VSO:n turvallisen tilan periaatteet

Tiesithän, että VSO:lla on turvallisen tilan periaatteet?

 

Jos kohtaat tapahtumassamme epäasiallista kohtelua tai muuta huolta herättävää, meille on tärkeää saada tietää siitä. Verkkosivuiltamme löytyy lomake, jonka vastaukset vain kuraattorimme näkee ja hän käsittelee niitä luottamuksellisesti, tarvittaessa hallituksen kanssa. Löydät tarkemmat tiedot verkkosivuiltamme täältä: https://varsinaissuomalainen.fi/turvallisuus/

Pidetään yhdessä huolta kaikkien turvallisuudesta yhteisissä tapahtumissamme!

 

 

Ajankohtaiset asiat ja tapahtumat löydät myös VSO:n verkkosivuilta: https://varsinaissuomalainen.fi/

Terveisin

Alina ja Tia (tsihit)

 

Kommentointi on suljettu.