Varsinainen viikko 16/2016

Varsinainen viikko 16/2016

Hei!

Tällä viikolla nautitaan aimo annos kulttuuria, kun tiistaina lähdetään porukalla katsomaan, mitä teekkarit ovat keksineet. Keskiviikon kuntiksessa pääsemme nojatuolimatkalle Uuteen-Seelantiin.

Ti 19.4. klo. 19 Teekkarispeksi

Ke 20.4. klo 19 Kuntailta: Uusi-SeelantiTiistaina kello 19

TEEKKARISPEKSI

Vso lähtee katsomaan porukalla Teekkarispeksiä! Tavataan ilmoittautuneiden kanssa Aleksanterin teatterilla (Albertinkatu 32) klo. 18.45. Muistathan ottaa mukaan pikkurahaa eteispalvelumaksua varten ja opiskelijakortin, jos olet opiskelija.

Speksin sivuilta lainattua: ”Tervetuloa kevään 2016 Teekkarispeksin mukana vuoteen 1860 Britannian rannikolle! Eristyneellä saarella asuvassa kyläyhteisössä pelätään Jumalaa, haaveillaan Lontoosta ja rakennetaan rautatiesiltaa mantereelle. Pienen kylän rauha alkaa rakoilla, kun mystisiin oppeihin vihkiytynyt madame Blavatsky ilmestyy saarelle ja nostattaa Atlantis-hurmoksen. Kenen usko on oikea? Kuka jää ja kuka lähtee? Löytyykö myyttinen Atlantis?”


Keskiviikkona kello 19

KUNTAILTA: UUSI-SEELANTI

Roosa Rantala kertoo vaihdostaan Uudessa-Seelannissa. Mikä oli parasta, entä rankinta? Mitä vaihto opetti? Millainen kokemus Uusi-Seelanti oli kulttuurisesti? Roosa kertoo vaihtoajastaan yleisön toiveiden ja kysymysten mukaan ja näyttää myös paljon valokuvia. Tarjolla emännistön herkkuja. Tervetuloa!


MUISTA MYÖS:

ilmoittaa hallitukselle ke 20.4. klo 16 mennessä:

halukkuudesta osallistua Rotalian Toronton-osaston kesäkommerssiin ja Uppsalan Vårbaaliin 20.-22.5. !

Ilmoita toiminnanjohtajalle 20.4. mennessä:
halukkuudestasi osallistua Tarton vappuun!
Lisätietoja: https://www.facebook.com/events/1665576257042761/

Terveisin,

Matleena -tsih

Kommentointi on suljettu.