Varsinainen viikko 16/2022

Varsinainen viikko 16/2022

Hei osakuntalaiset, iloista pääsiäistä!

20.4. Osakunnan kokous

29.4. VSO:n ja SatO:n yhteiset Vappusitsit

30.4. Vappuaatto


TÄLLÄ VIIKOLLA:

20.4. Osakunnan kokous ja kuraattoriehdokkaiden vaalipaneeli

Tämän viikon kuntiksessa on vuorossa jälleen osakunnan kokous, jonka esityslista on tämän viestin liitteenä. Kokous alkaa normaalisti klo 19.00, mutta ennen sitä järjestetään kuraattoriehdokkaiden vaalipaneeli klo 18.00 alkaen. Tule siis osikselle vähän normaalia aikaisemmin seuraamaan vaalipaneelia, jossa pistetään kuraattorikandidaatit koville ja kuullaan heidän vastauksensa nykyisen kuraattorin ja yleisön tiukkoihin kysymyksiin!

Voit osallistua kokoukseen myös etänä käyttämällä seuraavaa Zoom-linkkiä:

https://helsinki.zoom.us/j/63225035722?pwd=a1dYdWE3Zm5WNC9MVGhwUEpvdGZkQT09

Meeting ID: 632 2503 5722
Passcode: 853058


 TULEVIA TAPAHTUMIA:

29.4. VSO:n ja SatO:n yhteiset Vappusitsit

Voiko ihanammin vapun enää alkaa? Onko ihanampaa vappua kuin tää? Aito-karhun ja Pera-hauen kohtaaminen on varma kevään merkki. SatO ja VSO yhdistävät taas voimansa jo perinteeksi muodostuneiden vappusitsien ajaksi!!

SatO ja VSO haluaa toivottaa osakuntalaiset lämpimästi tervetulleiksi aloittamaan vappuviikonlopun railakkaiden sitsien merkeissä! Iltaa päästään viettämään yhteisosakuntalaisissa merkeissä VSO:n osakuntatiloissa uuden ylioppilastalon kuudennessa kerroksessa. Jatkot jatkuvat sitsien jälkeen samoissa tiloissa. Mukaan pääsee osakuntanauhaa tai -tarraa näyttämällä.

Osallistumismaksu maksetaan paikan päällä kortilla. Mikäli kaikki sitsipaikat täyttyvät, Satolaiset ja Vsolaiset ovat etusijalla. Ilmoittautuminen on auki 25.4. klo 23:59 asti.

  • HINTA: 15 €

  • MISSÄ: Uusi ylioppilastalo 6 krs. (Mannerheimintie 5A)

  • MILLOIN: 29.4.2022 klo 18:00 (pöytään klo 19:00)

  • MITÄ: Valmistaudu vappuun ylivertaisessa seurassa!

  • PUKUKOODI: Haalarit + värit + vappu!

Ilmoittautumislomake: https://tinyurl.com/m4wvhf2x

Facebook-tapahtuma: https://fb.me/e/2oYSDQP26

 
30.4. Vappuaatto

Vappuetkot Kulmakadulla klo 16 alkaen, mistä siirtyminen Mantan lakitukseen klo 18 ja Senaatintorin portaille.

28.5. Suursitsit
Suursitsit ovat jälleen täällä! Muutaman vuoden tauon jälkeen päästään taas sitsaamaan Senaatintorilla yhdessä Helsingin yliopiston osakuntien, ainejärjestöjen ja muiden järjestöjen kanssa lauantaina 28.5. Tätä kokemusta ei kannata jättää väliin! Ilmoittautuminen Suursitseille tapahtuu alla olevalla lomakkeella. Koska osakunnalla on rajallinen määrä paikkoja sitseille, ilmoittautumisessa etusijalla ovat VSO:n jäsenet. 

Sitsipaikan hintaan sisältyy kestimestariston tarjoama ruoka ja klubimestarien tarjoamaa suun kostuketta, mutta halutessaan suurempaan janoon voi ottaa myös omia juomia mukaan. Sitsien hinta on VSO:n fukseille ja civiksille 17 € ja VSO:n senioreille ja ei-jäsenille 22 €. Lomakkeella voi ostaa Suursitsit 2022 -haalarimerkki 3 €:n lisähintaan.

Ilmoittautuminen sulkeutuu maanantaina 23.5. Ilmoittautumislomake: https://forms.gle/qbmurnCKnSW43D7e7


MUUTA AJANKOHTAISTA:

Löytötavaroiden tyhjennys

Kaikki löytötavarat tyhjennetään osikselta huhtikuun lopulla. Jos olet kadottanut jotain omaasi, käythän hakemassa ennen sitä.

VSO:n turvallisen tilan periaatteet

Tiesithän, että VSO:lla on turvallisen tilan periaatteet?

 Jos kohtaat tapahtumassamme epäasiallista kohtelua tai muuta huolta herättävää, meille on tärkeää saada tietää siitä. Verkkosivuiltamme löytyy lomake, jonka vastaukset vain kuraattorimme näkee ja hän käsittelee niitä luottamuksellisesti, tarvittaessa hallituksen kanssa. Löydät tarkemmat tiedot verkkosivuiltamme täältä: https://www.varsinaissuomalainen.fi/turvallisuus/

Pidetään yhdessä huolta kaikkien turvallisuudesta yhteisissä tapahtumissamme! ❤️

Kommentointi on suljettu.