Varsinainen viikko 14/20

Varsinainen viikko 14/20

Hei,

rakkaat osakuntalaiset!

Hyviä uutisia: kuntaillat jatkuvat toistaiseksi etänä. Kuntailtojen lisäksi osakuntalaisille on joka viikko luvassa haaste, jonka voi suorittaa karanteenissakin.

Toivottavasti olette pysyneet terveinä ja päässeet nauttimaan ihanasta kevätsäästä!

  1. Kuntailta
  2. Viikon haaste
  3. Ajankohtaisia ilmoitusasioita

 

Keskiviikkona 1.4. klo 19

Kuntailta

Keskiviikkona vietämme ensimmäistä etäkuntailtaa Zoomissa! Ohjelmassa on legendaarisen lauantaipussin arvostelua sekä aprillipäivän yllätysohjelmaa.

Halutessasi voit siis käydä ostamassa maistelua varten itsellesi tämän nostalgisen karkkipussin, sekä miettiä ohjelmaa varten valmiiksi jo muutaman totuuden ja valheen itsestäsi…

Linkki keskusteluun lähetetään Quartersjengiin sekä Haukirinkiin ennen kuntailtaa.

Viikon haaste

Viikottaiset VSO-haasteet alkavat!

Joka viikko luvassa on uusi haaste, jonka voi suorittaa karanteenissakin. Tämän viikon haasteena on lähteä ulos reippailemaan, ja jakaa lenkkimaisemista kuva quartesjengiin tai omaan instagramiin tunnisteilla @osakunta sekä #vsohaaste

Kuvia jaetaan myös osakunnan instagram-tilillä, mutta julkaisulupa ei tietystikään ole edellytys haasteeseen osallistumiselle. Muista haastaa myös kaverit mukaan!

MUUTA AJANKOHTAISTA:

 

Vuosijuhlien uusi päivämäärä

 

Tilanteesta johtuen olemme siirtäneet vuosijuhlat 12.9.2020. Olemme tiedottaneet vuosijuhliin jo ilmoittautuneita ilmoittautumis- ja peruuttamiskäytänteistä. Avaamme ilmoittautumisen myöhemmin uudestaan.

Mikäli teillä heräsi mitään kysymyksiä, otattehan yhteyttä meihin.

Terveisin,

Loviisa Savontaus ja Eevi Laine

vuosijuhlamestarit

loviisa.savontaus@helsinki.fi

eevi.laine@helsinki.fi

 

 

Uuden ylioppilastalon ulko-ovi lukitaan

Uuden ylioppilastalon A-rapun ulko-ovi suljettiin perjantaina 27.3. ja pidetään lukittuna toistaiseksi. Virkailijat pääsevät tarvittaessa kulkemaan avaimella.

 Käytännön asiat osakunnan toiminnassa

Somekanavien merkitys korostuu osakunnankin toiminnassa tällaisena aikana. Jos et ole vielä osakunnan whatsapp- tai facebook-ryhmässä, mutta haluaisit liittyä, laitathan viestiä toiminnanjohtajille tai hallitukselle!

Samoin jos herää kysymyksiä liittyen viikon haasteeseen tai kuntailtojen käytännön toteutukseen, ota yhteys toiminnanjohtajiin: vso-toiminnanjohtaja@helsinki.fi

Tsemppiä kaikille elämään tänä koronan aikaisena aikana!

Anni & Erika (tsihit)

Kommentointi on suljettu.