Varsinainen viikko 13/2016

Varsinainen viikko 13/2016

Hei ja hyvää pääsiäistä kaikille!

Tällä viikolla kuullaan opintopsykologin työstä ja loppuviikosta mennään elokuviin. Muista myös ilmoittaa halukkuudestasi kuraattoriksi tai osakunnan toiseksi emännäksi.

Ke 30.3. klo 19 Kuntailta: Opintopsykologi
Su 3.4. klo 18 Leffaexcu OrioniinKeskiviikkona kello 19

KUNTAILTA: OPINTOPSYKOLOGI


Opintopsykologiharjoittelija Julius Ylänne tulee kertomaan kuntikseen  opintopsykologin työstä, millaisia työnkuvia opintopsykologeilla on, sekä milloin ja miten psykologin vastaanotolle voi hakeutua. Lisäksi hän kertoo hieman stressistä, ajanhallinnasta ja motivaatiosta. Tarjolla tietenkin myös emännistön maittavaa iltapalaa ja osakuntalaisten seuraa.


Sunnuntaina kello 18

LEFFAEXCU ORIONIIN
Kulttuurisihteerit vievät osakuntalaiset tällä kertaa elokuviin katsomaan legendaarista Francis Ford Coppolan ohjaamaa Ilmestyskirja. Nyt Redux -versiota elokuvateatteri Orioniin (Eerikinkatu 15) sunnuntaina klo. 18. Nähdään ala-aulassa ilmoittautuneiden kanssa n. 17.50!

HUOMAA MYÖS:
Kuraattorinvaalit pidetään jo huhtikuun kokouksessa (13.4.) Ilmoita halukkuudestasi kuraattorille osoitteeseen vso-q@helsinki.fi!

Myös ensi syksyn emäntä valitaan huhtikuun kokouksessa, joten nyt on aika päättää, josko voisit lähteä toiseksi emännäksi ohjaamaan aktiivisen emännistön toimintaa. Vuosijuhlat on jo selätetty, joten loppuvuodesta tulee varmasti rennompi. Viran täyttämisellä on ehdoton kiire, koska emännän työ yksinään on liian rankkaa ja voi olla, ettei meillä ole ruokaa ensi syksynä, jos virkaa ei saada nyt täytettyä. Lisätietoja emännyydestä voi kysyä kevään emännältä Roosa Rantalalta.

Pääsiäisterveisin,

Matleena -tsih

Kommentointi on suljettu.