Varsinainen viikko 13/2018

Varsinainen viikko 13/2018

Hei!

Mahtava, säkenöivä ja kaikin puolin onnistunut vuosijuhlaviikko on takanapäin. Kiitos kaikille ihanille järjestäjille ja mukana juhlineille!

Tällä viikolla on luvassa leppoisaa kulttuuriohjelmaa Läänin järjestämänä ja vastapainoksi loppuviikosta Varsinaiset reivaajat järjestävät reivit!

Ma 26.3.  Klo 19 Viikkosiivous vujujen jälkeen

Ke 28.3. Klo 16.45 Kuntailta: Läänin excu Ateneumiin

To 29.3. Klo 18 Kiirastuli


Maanantaina kello 14 –>

Viikkosiivous
Maanantaina on luvassa jälleen osakunnan siivousta! Lakaistaan pois viimeisetkin glitterhiput vujujen jäljiltä ja laitetaan osis kuntoon tulevan viikon ohjelmanumeroita varten. Aloitetaan siivoaminen n. klo 14. Valmiita pyritään olemaan ennen klo 18.

Keskiviikkona kello 16.45

KUNTAILTA: Läänin excu Ateneumiin

Lääni järjestää yhteisexcun Ateneumiin, jossa on ilmainen päivä opiskelijoille. Huomioikaa, että mukana on oltava voimassa oleva opiskelijakortti.

Ateneumissa on excumme aikana meneillään Adel Abidinin History Wipes -näyttely. Hänen teoksensa käsittelevät historiamme kipupisteitä ja ihmisenä olemista yhä epävakaammaksi muuttuvassa maailmassa.
https://ateneum.fi/nayttelyt/adel-abidin-history-wipes/
Yhteislähtö 16.45 Uudelta Ylioppilastalolta.
Tervetuloa syventämään länsisuomalaisen sivistystason ylivertaisuutta!

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1675875819171612/


Torstaina kello 19

KIIRASTULI
 
Reivilenkkarit valmiina – Varsinaiset reivaajat käynnistää pääsiäisloman vauhdikkaasti tuomalla underground-reivit osakunnalle! Kuusi osakuntalaista DJ:tä soittamassa eri genrejä, rennosta housesta aina sairaan nopeeseen psytranceen. Alkuillasta Jarkko Lamminsalo taikomassa itse sähköistämällään konserttikanteleella soundeja, jotka taatusti luovat fiiliksen illalle!

Huikea mahdollisuus tulla kokemaan reivifiilis, vaikka ei olisi aiemmin reiveissä käynytkään! Ilta maksaa pyöreät nolla euroa.

Katso lisätietoja https://www.facebook.com/events/756842197990466 ja laita going, niin osataan varautua!


Muita tulevia tapahtumia:
14.4.2018 Ystäväinlounas yhdessä Maunu Tavastin Killan kanssa – tapahtuma julkaistaan pian!
5.5. 2018 Vanhenpainpäivä osakunnalla

Terveisin,

Kristiina (tsih)

Kommentointi on suljettu.