Varsinainen viikko 12/2016

Varsinainen viikko 12/2016

Hei!

Osakunnan 110-vuotisjuhlia juhlittiin näyttävästi viikonloppuna ja se tuskin jäi keneltäkään huomaamatta. Tällä viikolla päästään potemaan yhdessä vuosijuhlien jälkeistä masista tai pikemminkin taistelemaan sitä vastaan viettämällä mahdollisemman paljon aikaa osakunnalla ja katsomalla kuvia, muistelemalla viikonloppua ja koko viime viikon tapahtumia.

Ma 21.3. klo 12 Osakunnan jälkisiivous
Ke 23.3. klo 19 Kuntailta: Valokuvien katseluaMaanantaina kello 12

OSAKUNNAN JÄLKISIIVOUS


Vuosijuhlien jälkisiivous on olennainen osa vuosijuhlia. Autetaan siis emännistöä ja isännistöä putsaamaan juhlien jäljet tiloista klo 12 alkaen. Mikä olisikaan parempi tapa helpottaa eroahdistusta osakunnasta ja nauttia vielä hetken huikeasta 110-tunnelmasta vähän väsyneiden, mutta sitäkin onnellisempien osislaisten kanssa.


Keskiviikkona kello 19

KUNTAILTA: VALOKUVIEN KATSELUA

Tule fiilistelemään ikimuistoista vj-viikonloppua ja koko vuosijuhlaviikkoa kuntikseen, jossa katselemme rennosti emännistön iltapalan äärellä valokuvia vuosijuhlaviikon pukuloistosta, emännistön loihtimista herkuista ja hassuimmista hetkistä jatkoilla. Jäikö sinulta joku tietty hetki näkemättä, josta kuulit vain juoruja? Mitä silliksellä tapahtui? Miltä itse näytit juhlahumun keskellä?


HUOMAA MYÖS:
Jos et vielä vuosijuhlaviikolla jostain syystä saanut käsiisi uunituoretta Lännetärtä, se julkaistaan myös nettiversiona alkuviikosta, joten pysykää kuulolla! Lännettäriä on toki jaossa myös jatkuvasti osakunnalla, joten voitte hakea omanne, kun siltä tuntuu.

Terveisin,

Matleena -tsih

Kommentointi on suljettu.