Varsinainen viikko 12/2021

Varsinainen viikko 12/2021

Hei!
Tässä onkin poikkeuksellisen pitkä viikkomeili luettavaksi. Lue kuitenkin tarkkaan, sillä lähiaikoina tapahtuu paljon jännittäviä asioita!

Ke 24.3. klo 19 Osakunnan kokous
Ke 24.3. klo 20 Varsinaisten laulajien vuosikokous
La 27.3. klo 18 Varjovuosijuhlat Zoomissa

TÄLLÄ VIIKOLLA:

Keskiviikkona klo 19
17.3. Osakunnan kokous
Perinteisesti tähän aikaan vuodesta VSO juhlii vuosijuhlaviikkoaan ja viikkoon kuuluu juhlakokous. Kokouksessa jaetaan stipendejä ja tästä perinteestä ei poiketa tänäkään vuonna! Osallistu siis kokoukseen kuullaksesi, ketkä saavat tämän vuoden stipendit. Esityslista:

1. Kokouksen avaus
2. Laillisuus ja päätösvaltaisuus
3. Esityslistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi
4. Ääntenlaskijoiden valinta
5. Helmikuun kokouksen pöytäkirjan hyväksyminen
6. Stipendien jako
7. Ilmoitusasiat
8. Muutesilletulevatasiat
9. Kokouksen päättäminen

Zoom-tapaamiseen pääset tästä linkistä https://helsinki.zoom.us/j/62382027956?pwd=NHlYbGxWRzFnT3hOamc2MUQwUnhQdz09

tai seuraavilla tiedoilla:
Meeting ID: 623 8202 7956
Passcode: 976451

Tervetuloa mukaan!

Keskiviikkona klo 20
24.3. Varsinaisten laulajien vuosikokous
Osakunnan lauluryhmä Varsinaiset laulajat kokoustavat osakunnan kokouksen jälkeen keskiviikkona.

Kokous pidetään Discordissa puhekanavalla nimeltä Rokokoo/Naantali. Kaikki VaLan toiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita kuuntelemaan kokousta. Kokouksessa valitaan kerhon toimijat vuodelle 2021-2022 ja käydään läpi vuoden 2021 talousarvio. Lisätietoja voit kysyä puheenjohtaja Iisa Järviseltä: iisaemilia.jarvinen@gmail.com.

Osakunnan Discord-kanavalle pääset liittymään tästä linkistä: https://discord.gg/MgBfh7JDTh

Lauantaina klo 18
17.3. VSO:n varjovuosijuhla
Kesällä vietetään varsinaisia vuosijuhlia, mutta juhlistamme osakuntaamme tästä huolimatta varsinaisella vuosijuhlaviikollakin! Tule mukaan näkemään, mistä tässä monien kaipaamassa tapahtumassa oikein on kyse ja tunnelmoimaan menneiden vuosijuhlien hengessä. Varjovuosijuhla järjestetään etätapahtumana Zoomissa lauantaina 27.3. kello 18.00 alkaen.

Zoom-linkki löytyy alta:

https://helsinki.zoom.us/j/68363000527?pwd=MjlHMFVNc2ZFQ25CSWxncEtYVHF1dz09

Meeting ID: 683 6300 0527
Passcode: 708418

Ilmoitathan itsesi tapahtumaan laittamalla sähköpostilla nimesi kuraattorille osoitteeseen vso.kuraattori@gmail.com. Samalla voit jakaa myös vuosijuhlavalokuvasi sekä -muistosi ennakkoon. Muistoja voi jakaa myös tapahtuman aikana omin sanoin.

Ilmoittauduthan ja jaathan kuvasi viimeistään keskiviikon 24.3. aikana!

Ihana kestimestarimme Tomi on kehitellyt kaksi kolmen ruokalajin menu -vaihtoehtoa. Halukkaat voivat loihtia ohjeiden pohjalta itselleen juhlaillallisen, joka kruunaa vuosijuhlakokemuksen. Menu löytyy tämän viikkomeilin liitteistä. Mikäli haluat etkoilla kokkailun parissa, voit vapaasti liittyä Zoomiin jo aiemmin ennen tapahtuman virallista alkua. Lisäksi varjovujuilla arvotaan palkinto tapahtumakyselyyn vastanneiden kesken. Katso linkki kyselyyn alempaa!

Lisää tietoa tapahtumasta löydät täältä: https://varsinaissuomalainen.fi/tapahtumat/vson-varjovuosijuhla-27-3-2021/

Tervetuloa mukaan juhlatunnelmaan!

TULEVIA TAPAHTUMIA:

La 17.4. Kevätsitsit
Ei ole kevättä ilman sitsejä, järjestettiin ne sitten tavalla tai toisella! Tarkemmat tiedot tulevat myöhemmin, mutta laita kalenteriin la 17.4., sillä tällöin juhlimme vuoden ensimmäisiä sitsejä.

MUUTA AJANKOHTAISTA:

Kerhojen toiminta-avustus haettavana 24.3. asti.
Kerhojen toiminta-avustukset ovat haettavana ja hakemus pitää laittaa 24.3. mennessä osoitteeseen vso-hallitus@helsinki.fi. Hakemukseen tulee liittää vuoden 2020 toimintakertomus sekä vuoden 2021 talousarvio. Vuodelta 2020 on lähetettävä myös tilinpäätöstiedot tai muulla tavalla eritellä, mihin kerhon rahoja on käytetty vuonna 2020 ja mikä kerhon taloudellinen tilanne on.

Lisätietoja voi kysyä taloudenhoitaja Katri Reimanilta osoitteesta taloudenhoitaja.vso@gmail.com.

Muista vastata tapahtumakyselyyn 27.3. mennessä

Koska ajat ovat erikoiset ja jatkunevat määrittelemättömään päivämäärään asti, haluamme kartoittaa osakuntalaisten fiiliksiä ja toiveita osakuntatoiminnan suhteen. Tapahtumista ja meiningistä ei tarvitse luopua, mutta tarvitsemme teidän apuanne toiminnan suunnitteluun. Vastaa siis etätapahtumakyselyyn ja anna ideasi julki!

Kaikki toiveet, ajatukset ja ideat ovat enemmän kuin tervetulleita. Lisäksi 27.3. mennessä vastanneet osallistuvat arvontaan! Arvonnan voittaja julkistetaan varjovujuilla. Arvontapäivän jälkeenkin saa edelleen laittaa ideoita tulemaan. Vastaa etätapahtumakyselyyn täältä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfB1V5j6NiG9EABbgWVoXxhU0yzJKBSJupg8FMthr3IKjczNA/viewform

Osallistu maaliskuun kulttuuribingoon 31.3. mennessä!
Kevättämme riemastuttaa kulttuurisihteerien kulttuuribingo! Tässäkin kuussa sinulla on mahdollisuus osallistua arvontaan ilmoittamalla bingorivisi esimerkiksi Quartersjengissä. Katso bingolomake Varsinaissuomalaisen osakunnan Instagramista: https://www.instagram.com/osakunta/

Ohjeet ovat samat kuin viime kuussa:

1. Pelaa reilusti! Joka suuntaan menevät suorat lasketaan.
2. Jos et ymmärrä, kysy!
3. Pidä hauskaa ja jaa hyvää mieltä muillekin osakuntalaisille!

Mitä parhain terveisin,
Kultsit: Iisa, Ilona & Emilia 💚

Terveisin

Marianna & Sofia (tsihit)

Kommentointi on suljettu.