Varsinainen viikko 11/2021

Varsinainen viikko 11/2021

Hei!

Tällä viikolla keskiviikkona kokoonnutaan etäkuntikseen rennon yhteispelailun merkeissä ja tiistaina on mahdollisuus osallistua VSO:n uuden laulukirjan ensimmäiseen suunnittelukokoukseen! Viestissä on myös lisätietoa tulevasta varjovujutapahtumasta! Muista myös etätapahtumakysely ja kerhojen toiminta-avustusten hakeminen!

Ti 16.3. klo 18 VSO:n laulukirjaprojektin kokous
Ke 17.3. klo 19 Kuntailta


TÄLLÄ VIIKOLLA:

Keskiviikkona klo 19
17.3. Kuntailta

Tällä viikolla kuntiksessa on luvassa hauskojen yhteispelien pelailua etäyhteyden välityksellä! Pelivalikoimassa on muun muassa mysteeripeli Town of Salem sekä piirrustuspeli skribbl.io! Kuntailta järjestetään Zoomissa ja osakunnan Discord-kanavalla. Tule mukaan viettämään kivaa pelailuiltaa osakuntalaisten kanssa!

Zoom-tapaamiseen pääset tästä linkistä tai seuraavilla tiedoilla:

Meeting ID: 623 8202 7956
Passcode: 976451

Osakunnan Discord-kanavalle pääset liittymään tästä linkistä.

Tervetuloa mukaan!


TULEVIA TAPAHTUMIA:

La 27.3. klo 18 VSO:n varjovuosijuhla

Parin viikon päästä juhlitaan VSO:n varjovuosijuhlia!

Tule mukaan näkemään, mistä tässä monien kaipaamassa tapahtumassa oikein on kyse ja tunnelmoimaan menneiden vuosijuhlien hengessä. Varjovuosijuhla järjestetään etätapahtumana Zoomissa lauantaina 27.3. kello 18.00 alkaen.

Zoom-linkki löytyy alta:
https://helsinki.zoom.us/j/68363000527?pwd=MjlHMFVNc2ZFQ25CSWxncEtYVHF1dz09
Meeting ID: 683 6300 0527
Passcode: 708418

Ilmoitathan itsesi tapahtumaan laittamalla sähköpostilla nimesi kuraattorille osoitteeseen vso.kuraattori@gmail.com. Samalla voit jakaa myös vuosijuhlavalokuvasi sekä -muistosi ennakkoon. Muistoja voi jakaa myös tapahtuman aikana omin sanoin.

Ilmoittauduthan ja jaathan kuvasi, aiemmasta viestistä poiketen, viimeistään keskiviikon 24.3. aikana!

Ihana kestimestarimme Tomi on kehitellyt kaksi kolmen ruokalajin menu -vaihtoehtoa. Halukkaat voivat loihtia ohjeiden pohjalta itselleen juhlaillallisen, joka kruunaa vuosijuhlakokemuksen. Menu löytyy tämän viikkomeilin liitteistä. Mikäli haluat etkoilla kokkailun parissa, voit vapaasti liittyä Zoomiin jo aiemmin ennen tapahtuman virallista alkua.

Lisää tietoa tapahtumasta löydät täältä.

Tervetuloa mukaan juhlatunnelmaan!

La 17.4. Kevätsitsit

Ei ole kevättä ilman sitsejä, järjestettiin ne sitten tavalla tai toisella! Tarkemmat tiedot tulevat myöhemmin, mutta laita kalenteriin la 17.4., sillä tällöin juhlimme vuoden ensimmäisiä sitsejä.


MUUTA AJANKOHTAISTA:

Kutsu VSO:n uuden laulukirjaprojektin tunnustelukokoukseen
Tiistaina 16.3. klo 18 VSO:n Discordin Naantalissa

Laulunjohtajien kesken on puhuttu, että olisi aika aloittaa uuden laulukirjan tekeminen. Tavoitteenamme on perustaa työryhmä laulukirjaprojektia varten ja kuulostella osakuntalaisten intoja ja taitoja asian tiimoilta. Kutsummekin kaikki lauluista, kirjoista tai projekteista kiinnostuneet mukaan suunnittelemaan tulevaa tiistaina Discordissa. Voit tulla myös vain kuuntelemaan tai heittelemään ajatuksia ja kysymyksiä aiheesta.
Jos et pääse kokoukseen tai jos herää muita kysymyksiä, nykäise laulunjohtajia virtuaalihihasta, eli kysy Einolta, Ollilta, Marilta, Topiakselta tai Erikalta!

Vastaa etätapahtumakyselyyn 27.3. mennessä!

Koska ajat ovat erikoiset ja jatkunevat määrittelemättömään päivämäärään asti, haluamme kartoittaa osakuntalaisten fiiliksiä ja toiveita osakuntatoiminnan suhteen. Tapahtumista ja meiningistä ei tarvitse luopua, mutta tarvitsemme teidän apuanne toiminnan suunnitteluun. Vastaa siis etätapahtumakyselyyn ja anna ideasi julki!

Kaikki toiveet, ajatukset ja ideat ovat enemmän kuin tervetulleita. Lisäksi 27.3. mennessä vastanneet osallistuvat arvontaan! Arvonnan voittaja julkistetaan varjovujuilla. Arvontapäivän jälkeenkin saa edelleen laittaa ideoita tulemaan. Vastaa etätapahtumakyselyyn täältä.

Kerhojen toiminta-avustus haettavana 24.3. asti.

Kerhojen toiminta-avustukset ovat haettavana ja hakemus pitää laittaa 24.3. mennessä osoitteeseen vso-hallitus@helsinki.fi. Hakemukseen tulee liittää vuoden 2020 toimintakertomus sekä vuoden 2021 talousarvio. Vuodelta 2020 on lähetettävä myös tilinpäätöstiedot tai muulla tavalla eritellä, mihin kerhon rahoja on käytetty vuonna 2020 ja mikä kerhon taloudellinen tilanne on.

Lisätietoja voi kysyä taloudenhoitaja Katri Reimanilta osoitteesta taloudenhoitaja.vso@gmail.com.


Terveisin
Marianna & Sofia (tsihit)

Kommentointi on suljettu.