Varsinainen viikko 11/20

Varsinainen viikko 11/20

Hei,

Tämän viikon kuntiksessa osakuntalaiset saavat mahdollisuuden päästää luovuutensa valloilleen, kun osakunnan maskotti Pera-hauki kaipaa apua!

Ja enää viikko kauan odotetun vuosijuhlaviikon alkuun! Osakunnalla on koko viikolle tapahtumaa vielä ennen lauantain pääjuhlaa. Tiedossa mm. keilausta, kokoustamista ja kansainvälisiä vieraita. Muista, että vaikket pääsisi itse vuosijuhlaan, olet silti enemmän kuin tervetullut viettämään vuosijuhlaviikkoa muina päivinä!

Tarkemmat tiedot vuosijuhlaviikon ohjelmasta löydät alta.

 

Ke 11.3. klo 19 Kuntailta

 

Keskiviikkona 11.3. klo 19

Kuntailta

Oletko oman elämäsi arkkitehti? Osakunnan maskotti Pera-hauki etsii osakunnalta itselleen omaa kotia. Tule siis keskiviikkona suunnittelemaan ja rakentamaan pienoismalli Peran uudesta kodista!

Luovuuden valloilleen päästää kestimestariston loihtima focaccia ja hedelmäsalaatti.

 

Hae vuosijuhlatoimikuntaan!

Hei rakkaat osakuntaystävät!

Kiinnostaako vuosijuhlien järkkäily, mutta et halua isoa vastuuta ja haluat juhlia täysillä? Nyt tähän pulmaan on kehitetty ratkaisu. Voit hakea jäseneksi vuosijuhlatoimikuntiin! Mahdollisia toimikuntia on tänä vuonna kaksi: sillis- ja koristelutoimikunta.

Sillistoimikunnassa vastuunasi on silliksen ohjelman järkkäily. Haluaisitko kenties makoilla pallomeressä tai hyppiä jättitrampoliinilla osakunnalla? Tässä toimikunnassa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, mihin sillisbudjetti käytetään.

Koristelutoimikunnassa vastuullasi on juhlapaikan koristelu ennen pääjuhlaa. Tässä tehtävässä pääset vaikuttamaan juhlapaikan lopulliseen ulkonäköön ja hankkia niitä koristeita, jotka ovat se kuuluisa piste i:n päällä.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä vuosijuhlamestareihin (Eevi Laine & Loviisa Savontaus).

eevi.laine@helsinki.fi

loviisa.savontaus@helsinki.fi

terveisin,

Vuosijuhlamestarit

 

16.3.-22.3. Vuosijuhlaviikon ohjelma

 

Maanantai
Viikon korkkaamme käyntiin tanssiharjoituksilla civis Vilma Toivosen johdolla sekä osakunnan siivouksella. Talkoolaisille on tarjolla ruokaa ja juomaa!

Tiistai
The Real Bowlersin (RB) vuosijuhlakeilaus on tänä vuonna Masters Challenge! Ranteiden letkeytys alkaa klo 17 ja itse keilaus klo 18. Lisätietoa tapahtumasta ja ilmoittautuminen https://www.facebook.com/events/521747298744143/

Keskiviikko
Vuosijuhlakokous. Kokouksessa virittäydytään vuosijuhlatunnelmaan! Ruokailu alkaa klo 18.30 ja kokous klo 19. Lisäksi jaamme nauhat fukseille ja kupit valmistuneille. Pukukoodi: tumma puku ja osakuntanauha.

Torstai
Vuosijuhlaviikon kulttuuriohjelma vie tutustumaan Pimé Caféen! Miltä tuntuu kahvilakokemus pimeässä? Millaista on toimia ilman näköaistia? Lisätietoa ja ilmoittautuminen https://www.facebook.com/events/193893028632235/

Perjantai
Kansainväliset ystävämme Virosta ja Ruotsista saapuvat vieraaksemme ja järjestämme heidän kunniakseen kv-sitsit! Sitsien cocktailtilaisuus alkaa omissa tiloissamme klo 18 ja klo 19 siirrymme pöytiin. Illan teemana on masquerade, joten ota mukaasi upein naamiosi!

Lisätietoa ja ilmoittautuminen  https://www.facebook.com/events/316523385974272/

Lauantai
Cocktailtilaisuus osakunnan tiloissa alkaa klo 15.00. Vuosijuhlaa vietämme Kiltakellarissa (Bulevardi 44, sisäpiha) klo 18.00 alkaen. Jatkoja saavumme juhlimaan osakunnan tiloihin n. klo 00.00 lähtien.
Vuosijuhlien tapahtumasivu: https://www.facebook.com/events/1933373483474108/

Sunnuntai
Juhlat eivät tähän lopu! Aamulla suuntaamme kohti Pataässää avaamaan äänihuulia. Tämän jälkeen palaamme osakunnalle silliaamiaiselle klo 12 alkaen.

 

Hyvää Naistenpäivää!

 

Sunnuntaiterveisin,

Anni & Erika (tsihit)

Kommentointi on suljettu.