Varsinainen viikko 10/2016

Varsinainen viikko 10/2016

Hei!

Tällä viikolla osakunnalla valmistaudutaan vuosijuhliin perinteisellä kuntiksella, kun tapakouluttaja Kaarina Suonperä saapuu kertomaan etiketistä ja tapakulttuurista. Kuntiksen jälkeen harjoitellaan myös vanhojen tansseja. Maanataina on vuosijuhliin ilmoittautumisen deadline, joten varmista paikkasi viimeistään nyt huikeaakin huikeimmissa VSO110-juhlissa, joita muistellaan vielä vuosia! Loppuviikosta myös muita ilmo-deadlineja.

Ma 7.3. Viimeinen ilmoittautumispäivä Vuosijuhliin (!!!)
Ke 9.3. klo 19 Kuntailta: Tapakouluttaja Kaarina Suonperä
Ke 9.3. n. klo 20 Tanssiharjoitukset osakunnalla
Su 13.3. Viimeinen ilmoittautumispäivä vj-viikon Kansainvälisiin iltamiin
Su 13.3. Viimeinen ilmoittautumispäivä Vso:n leffaexcuun


Keskiviikkona kello 19

KUNTAILTA: TAPAKOULUTTAJA KAARINA SUONPERÄ

Täti Sininen eli tapakouluttaja Kaarina Suonperä saapuu osakunnalle kertomaan etikettiasioista ja tapakulttuurista. Muistatko vielä mitä tarkoittaakaan pukukoodina juhlapuku tai mihin laukun saa laskea arvokkaissa juhlissa? Tule kuulemaan tämä ja kaikkea muuta keskiviikkona osakunnalle! Tarjolla myös emännistön iltapalaa.


Keskiviikkona n. kello 20
TANSSIHARJOITUKSET OSAKUNNALLA

Vuosijuhlien alla on hyvä kerrata hieman vanhojen tanssien perusteita, jotta juhlatilaisuudessa ei iske paniikki päälle. Urheiluohjaajat vetävät osakuntalaisille kuntiksen jälkeen avoimet ja rennot tanssiharjoitukset, joihin ovat tervetulleita kaikki taitotasoon ja tanssihistoriaan katsomatta. Tervetuloa!


MUISTA MYÖS:


Vj-ilmoittautuminen: Tänä maanantaina (7.3.) on viimeinen mahdollisuus ilmoittautua Vso:n huippuhienoihin 110-vuotisjuhliin Vanhalla ylioppilastalolla 19.3.! Tänä vuonna juhlallisuuksia lisää päiväjuhla ja muutenkin juhlat ovat tavallista hienommat ja suuremmat. Ilmoittaudu siis mitä pikimmiten lomakkeella http://www.varsinaissuomalainen.fi/vuosijuhla/ilmoittautuminen/ Näitä juhlia et halua missata!
Kansainväliset iltamat: Muista myös vuosijuhlaviikon perjantain kansainväliset iltamat pe 18.3.! Ilmoittautuminen tapahtuu oheisella lomakkeella http://goo.gl/forms/6OjJNFBYiN sunnuntaihin 13.3. mennessä. Lisätietoa fb-tapahtumassa https://www.facebook.com/events/478218535719576/.

Leffaan: Vso lähtee elokuviin huhtikuussa sunnuntaina 3.4. Elokuva on Ilmestyskirja. Nyt Redux -versio, paikka Orion (Eerikinkatu 15), aika klo. 18 ja hinta 5e. Ilmoittaudu sunnuntaihin 13.3. mennessä osoitteeseen liisajussila@gmail.com.

Nauhat ja kupit: Jos et saanut osakuntanauhaasi itsenäisyyspäivänä tai olet valmistunut, mutta et vielä hakenut kuppia, nyt on hetkesi. Ilmoittaudu viimeistään tiistaina 15.3. taloudenhoitajalle osoitteeseen vso-taloudenhoitaja@helsinki.fi ja tule paikalle vuosijuhlakokoukseen keskiviikkona 16.3. Kokous alkaa klo 19, mutta fuksien on hyvä tulla viimeistään klo 18:30 tenttimään fuksitentti, jonka suorittaminen on edellytyksenä nauhan saamiselle. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä myös tittelisi.

Terveisin ja vuosijuhlatäpinöissä,

Matleena -tsih

Kommentointi on suljettu.