Virkojenhakujulistus

Virkojenhakujulistus

Hei!

Osakunnan hallitus on julistanut haettaviksi huhtikuun kokouksessa 21.4. seuraavat virat:

Abimajuri
VSO 116 -vuosijuhlamestari
Ruiskumestari

Lisää tietoa haettavista viroista alempana.

Lisäksi kokouksessa valitaan jäseniä kesäretkitoimikuntaan. Myös kesäretkitoimikunnasta löytyy lisää tietoa alempana viestissä.


HAETTAVAT VIRAT

Abimajuri (virkakausi 30.4.2022 asti)

Abimajurin tehtäviin kuuluu osakunnan markkinointi varsinaissuomalaisiin lukioihin. Tämä voi tapahtua esimerkiksi lukioissa ennen abien lukulomaa järjestettävillä abi-infoilla tai vaikkapa vierailemalla opiskelijamessuilla.


VSO 116 -vuosijuhlamestari (virkakausi 30.4.2022 asti)

Vuosijuhlamestari vastaa osakunnan vuosijuhlan ja vuosijuhlaviikon ohjelman suunnittelusta ja järjestämisestä. Tässä virassa pääset järjestämään osakuntalaisille yhtä vuoden kohokohdista!


Ruiskumestari (virkakausi 30.4.2022 asti)

Osakunnan “kakkosjuhlaa” eli Turun paloa juhlitaan taas loka-marraskuun vaihteessa! Ruiskumestarin virassa pääset käsikirjoittamaan ja ohjaamaan fuksien näytelmän, pitämään juhlien palopuheen ja järjestämään juhlat yhdessä hallituksen kanssa.


Virat voi mainiosti myös jakaa esimerkiksi kaverin kanssa, jos viran hoitaminen yksin tuntuu liian isolta työltä.


LIITY KESÄRETKITOIMIKUNTAAN

Osakunta on perinteisesti järjestänyt kesällä maakuntaan kohdistuvan noin viikonlopun kestoisen kesäretken. Kesäretkitoimikuntaan liittymällä pääset suunnittelemaan ja järjestämään retken kohdetta ja ohjelmaa yhdessä muiden toimikuntalaisten kanssa. Tule mukaan suunnittelemaan tätä kesän kohokohtaa!


EHDOKKAAKSI ASETTUMINEN

Jos haluat asettua ehdolle johonkin virkaan, tule paikalle osakunnan huhtikuun kokoukseen (ke 21.4. klo 19) ja asetu siellä ehdolle. Jos et pääse paikalle kokoukseen, voit ilmoittaa kiinnostuksesi laittamalla lyhyen hakemuksen sähköpostitse hallitukselle (vso-hallitus@helsinki.fi). Kerrothan hakemuksessasi, mistä virasta olet kiinnostunut ja miksi sinut pitäisi valita virkaan.


LISÄTIETOA VIRKAILIJOIDEN TOIMENKUVISTA

Nykyisiltä virkailijoilta, yhteystiedot löytyvät täältä.
Osakunnan hallitukselta, sähköpostiosoite vso-hallitus@helsinki.fi
Virkailijaohjesääntö, löytyy täältä.


Terveisin
Marianna & Sofia (tsihit)

Kommentointi on suljettu.