Varsinainen Viikko 51/2023

Varsinainen Viikko 51/2023

Varsinainen Viikko 51/2023

Hei osakuntalaiset!


 

TÄLLÄ VIIKOLLA:

18.12. Elokuva-excu

Osakunnan kulttuurisihteerit järjestävät vuoden viimeisen kulttuuriexcun elokuviin! Excu on siirretty maanantaille 18.12., jolloin menemme katsomaan elokuvan Napoleon klo 18.45 alkavaan näytökseen Finnkino Tennispalatsiin (Salomonkatu 15). Tapaamme toisessa kerroksessa salin 2 edessä. Saavuthan paikalle viimeistään klo 18.35! Kyseessä on anniskelunäytös, joten henkkarit kannattaa muistaa ottaa mukaan, sillä niitä saatetaan kysyä salin ovella.

(Ilmoittautuminen päättynyt)

19.12 Ritz-biljardi

Enää on pari viikkoa aikaa jouluun, ja näin joulutunnelmissa on RB päättänyt järjestää bilisillan! Eli mennään 19.12, siis päivää ennen joulukuun kokousta, Töölöön Biljardisali Ritz-biljardiin pelailemaan. Pelit alkaa klo 19:00 ja tapahtuma kustantaa 6 €.

(Ilmoittautuminen päättynyt)

20.12. Osakunnan joulukuun kokous

Tämän viikon kuntaillassa on luvassa Osakunnan joulukuun kokous.Tule siis mukaamme kokoustamaan Uudelle Ylioppilastalolle keskiviikkona klo 19 alkaen. Esityslista on luettavissa sähköpostin liitteissä.


 

TULEVIA TAPAHTUMIA: 

19.1. Topelius-juhla 2024

Perjantaina 19.1.2024 keräännymme länsisuomalaisten sisarosakuntiemme kanssa juhlistamaan koulutuksemme ja kasvatuksemme ylivertaisuutta varsinaissuomalaisen osakunnan tiloihin Uuden Ylioppilastalon ylimpään kerrokseen.

Paina siis jo päivämäärä muistiisi, sillä näitä kemuja et halua missata! Ilmoittautuminen seuraa myöhemmin.


 

MUUTA AJANKOHTAISTA:

Kulkulupa Uudelle Ylioppilastalolle ja Osikselle

Jos haluat kulkuluvan Uudelle Ylioppilastalolle ja Osikselle niin ilmoita hallituksen sähköpostiosoitteeseen vso-hallitus@helsinki.fiasiasta. Vanhoja kulkulupia ei tarvitse uusia, tämä koskee uusien lupien hakijoita.

Sähköisen kulkuluvan saa joihinkin opiskelijakortteihin tai erilliseen kulkulätkään.

 

2023 VSO:n kulukorvaukset

Muistuttelen tekemään kuluvan vuoden kulukorvausanomukset hyvissä ajoin! Aiemmin vuoden aikana syntyneisiin korvattaviin tapahtumiin liittyvät anomukset liitteineen tulisi toimittaa marraskuun loppuun mennessä ja joulukuussa vastaanotetaan lähtökohtaisesti vain joulukuun tapahtumiin liittyviä anomuksia. TAKARAJA ON JOULUKUUN KOKOUKSEN 20.12. AIKANA!
Osakunnan hallitus on päättänyt, että myöhässä olevat anomukset voidaan pidättyä korvaamasta. Jos kuitenkin näissä aikarajoissa pysyminen on ylivoimaisen vaikeaa jostain perustellusta syystä, ole hetimmiten yhteydessä.
Terv.
Heikki Isotalo

 

Taloudenhoitaja


 

VSO:n turvallisen tilan periaatteet

Tiesithän, että VSO:lla on turvallisen tilan periaatteet?

Jos kohtaat tapahtumassamme epäasiallista kohtelua tai muuta huolta herättävää, meille on tärkeää saada tietää siitä. Verkkosivuiltamme löytyy lomake, jonka vastaukset vain kuraattorimme näkee ja hän käsittelee niitä luottamuksellisesti, tarvittaessa hallituksen kanssa. Löydät tarkemmat tiedot verkkosivuiltamme täältä: https://www.varsinaissuomalainen.fi/turvallisuus/

Pidetään yhdessä huolta kaikkien turvallisuudesta yhteisissä tapahtumissamme! ❤️

In English: VSO must be a safe space for all.  We don't tolerate any harassment, bullying or other bad behavior. Use the following form to let us know if an event caused you any anxiety, worry or disturbance: Incident report form. Let's all make sure everyone is safe at our events!


 

VSO:n verkkosivut   |   Instagram   |   Facebook

Uusi Ylioppilastalo (Mannerheimintie 5 A, 6 krs.)

Terveisin tiedotussihteerit

Iida & Johannes

Kommentointi on suljettu.