Varsinainen viikko 50/2022

Varsinainen viikko 50/2022

Hei osakuntalaiset!


 

TÄLLÄ VIIKOLLA:

14.12. Osakunnan kokous

Tällä viikolla järjestetään osakunnan joulukuun kokous, jossa muun muassa täytetään loput virat vuodelle 2023. Kokous järjestetään Domus Gaudiumilla osoitteessa Mechelininkatu 3 klo 19.00 alkaen. Tarjolla myös tuttuun tapaan kestimestariston tarjoilemaa purtavaa. Kokouksen esityslistan löydät liitteenä sähköpostin lopusta.

Muistathan myös käydä laittamassa nimesi tai ehdottaa kaverin nimeä kähmintälistaan vielä ennen kokousta: https://docs.google.com/document/d/1f46jZUfCDKBLx0KJE2yqmWgCifz1VeeznsW-ucFjleo/edit


 

MUUTA AJANKOHTAISTA:

Airuita eläinlääketieteellisen tiedekunnan promootioon

ELTDK pitää juhlallisen, kolmipäiväisen promootion 18.-20.5.2023.
Osakuntaa on pyydetty järjestämään promootioon kaksi miespuolista airutta, joilla kummallakin tulisi olla kokemusta aikaisemmin airuena toimimisesta. (Yleensä ei ole mitään kokemusvaatimusta, mutta tällä kertaa näin.)
Yhden ehdokkaan olemme jo saaneet, mutta toista vielä kaivattaisiin. Vapaaehtoistumalla pääsee auttamaan sekä inspehtoria (joka on luvannut tiedekunnalleen hankkivansa kaksi airutta) sekä kuraattoria (joka on luvannut inspille hankkivansa ne kaksi airutta)!

Voit ilmoittaa halukkuutesi lähteä airueksi hallitukselle: vso-hallitus@helsinki.fi

 HUOMIO: VSO toimii jatkossa väistötiloissa Uuden ylioppilastalon remontin vuoksi. Väistötilat ovat seuraavat:

  • Domus Gaudium (Mechelininkatu 3C, Helsinki)

  • Satakuntatalo (Lapinrinne 1, Helsinki)

Tapahtumia järjestetään kummassakin osoitteessa. Tiedotamme kaikkien tapahtumien sijainneista somessa ja näissä viikottaisissa infokirjeissä, joten seuraathan tiedotustamme! Jos olet tulossa tapahtumaan, mutta et löydä perille tai ole varma tapahtuman sijainnista, ole yhteydessä kehen tahansa hallituksen jäseneen tai lähetä viestiä esim VSO:n Whatsapp-ryhmässä, Facebook-sivulla tai sähköpostilla.

NOTE IN ENGLISH: VSO is temporarily located in Domus Gaudium at Mechelininkatu 3C and Satakuntatalo at Lapinrinne 1. Events are organised in both locations, so keep an eye on our newsletters and social media to stay informed! You can always also message any board member or our common Whatsapp chat if you have trouble finding one of our events.

VSO:n turvallisen tilan periaatteet

Tiesithän, että VSO:lla on turvallisen tilan periaatteet?

Jos kohtaat tapahtumassamme epäasiallista kohtelua tai muuta huolta herättävää, meille on tärkeää saada tietää siitä. Verkkosivuiltamme löytyy lomake, jonka vastaukset vain kuraattorimme näkee ja hän käsittelee niitä luottamuksellisesti, tarvittaessa hallituksen kanssa. Löydät tarkemmat tiedot verkkosivuiltamme täältä: https://www.varsinaissuomalainen.fi/turvallisuus/

Pidetään yhdessä huolta kaikkien turvallisuudesta yhteisissä tapahtumissamme! ❤️

In English: VSO must be a safe space for all.  We don't tolerate any harassment, bullying or other bad behavior. Use the following form to let us know if an event caused you any anxiety, worry or disturbance: Incident report form. Let's all make sure everyone is safe at our events!


 

VSO:n verkkosivut   |   Instagram   |   Facebook

Domus Gaudium (Mechelininkatu 3 C, Helsinki)

Satakuntatalo (Lapinrinne 1, Helsinki)

Terveisin tiedotussihteerit

Alina & Tia

Esityslista_2022_12.docx

Kommentointi on suljettu.