Varsinainen Viikko 45/2023

Varsinainen Viikko 45/2023

Varsinainen Viikko 45/2023

Hei osakuntalaiset!


 

TÄLLÄ VIIKOLLA:

8.11. Kuntis: Virkojen esittelyä 

Tällä viikolla kuntiksessa on luvassa virkojen esittelyä ja kestimestarien tarjoamia herkkuja. Kuntiksessa esitellään avoimet virat ja muun muassa mitä tehtäviä kuhunkin virkaan kuuluu. Avoimet virat täytetään osakunnan marraskuun kokouksessa, joten nyt on hyvä tilaisuus tutustua virkoihin ennen sitä! Tervetuloa 19.00 UUdelle Ylioppilastalolle (Mannerheimintie 5 A, 6 krs.)


 

TULEVIA TAPAHTUMIA: 

24.11. Pikkujoulut

29.11. Osakunnan marraskuun kokous 


 

MUUTA AJANKOHTAISTA:

Kulkulupa Uudelle Ylioppilastalolle ja Osikselle

Jos haluat kulkuluvan Uudelle Ylioppilastalolle ja Osikselle niin ilmoita hallituksen sähköpostiosoitteeseen vso-hallitus@helsinki.fi asiasta. Vanhoja kulkulupia ei tarvitse uusia, tämä koskee uusien lupien hakijoita.

Sähköisen kulkuluvan saa joihinkin opiskelijakortteihin tai erilliseen kulkulätkään.


 

VSO:n turvallisen tilan periaatteet

Tiesithän, että VSO:lla on turvallisen tilan periaatteet?

Jos kohtaat tapahtumassamme epäasiallista kohtelua tai muuta huolta herättävää, meille on tärkeää saada tietää siitä. Verkkosivuiltamme löytyy lomake, jonka vastaukset vain kuraattorimme näkee ja hän käsittelee niitä luottamuksellisesti, tarvittaessa hallituksen kanssa. Löydät tarkemmat tiedot verkkosivuiltamme täältä: https://www.varsinaissuomalainen.fi/turvallisuus/

Pidetään yhdessä huolta kaikkien turvallisuudesta yhteisissä tapahtumissamme! ❤️

In English: VSO must be a safe space for all.  We don't tolerate any harassment, bullying or other bad behavior. Use the following form to let us know if an event caused you any anxiety, worry or disturbance: Incident report form. Let's all make sure everyone is safe at our events!


 

VSO:n verkkosivut   |   Instagram   |   Facebook

Uusi Ylioppilastalo (Mannerheimintie 5 A, 6 krs.)

Terveisin tiedotussihteerit

Iida & Johannes

Kommentointi on suljettu.