Varsinainen viikko 39/2023

Varsinainen viikko 39/2023

Varsinainen viikko 39/2023

Hei osakuntalaiset!

 

TÄLLÄ VIIKOLLA:

27.9. Osakunnan syyskuun kokous

Tämän viikon kuntaillassa on luvassa Osakunnan syyskuun kokous. Tule siis mukaamme kokoustamaan sekä nauttimaan keittiömestarien herkuista Uudelle Ylioppilastalolle keskiviikkona klo 19 alkaen. Esityslista on luettavissa sähköpostin liitteissä.

In this week's Kuntis we have our April's meeting. So join us this Wednesday in the New Student House at 7pm. In addition to the meeting, there will also be good food and company, welcome!

27.9. Varsinaisten Laulajien avoin kokous

Varsinaiset Laulajat, lyhyemmin VaLa, on VSO:n kerho niille, jotka nauttivat musiikista ja esiintymisestä. Kerho on avoin kaikille mukaan haluaville ilman vaatimusta aikaisemmasta laulu- tai musiikkitaustasta. VaLa kokoustaa ensi keskiviikkona 17:00 alkaen VSO:lla. Kokouksessa ideoidaan syksyn toimintaa. Kaikki VaLan toiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita kuuntelemaan ja osallistumaan. Lisätietoja voit kysyä puheenjohtaja Mari Stoltilta.

Tervetuloa mukaan!

29.9. Saton kiitosjuhlat

Tervetuloa kiitosjuhlaan, jonka VSO järjestää Satakuntalaiselle osakunnalle. Haluamme kiittää SatO:a tilojensa lainaamisesta, vieraanvaraisuudesta ja yhteistyöstä Uuden ylioppilastalon remontin aikana.

Saapukaa sankoin joukoin juhlistamaan hyvin sujunutta yhteiseloa 29.9! Cocktail-tilaisuus alkaa klo 18 ja pöytiin siirrymme klo 19. VSO:n fuksit pääsevät tapahtumaan ILMAISEKSI. VSO:n civiksille tapahtuma maksaa 12 € ja senioreille 15 €. Sitsit ovat tarkoitettu vain VSO:n ja SatO:n jäsenille.  Maksutiedot löytyvät alta, maksathan eräpäivään mennessä.

MAKSUTIEDOT
Saaja: Varsinaissuomalainen osakunta
Tilinumero: FI65 1544 3000 0663 52
Viite: 31325
Summa: Määräytyy statuksen mukaan
Eräpäivä: 27.9

Ilmottauduthan sitseille lomakkeella 26.9 mennessä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfFfFB3OTNGsj_osTeGD5T68wKubBex7QnuIDT9eV5cpLPGLw/viewform?usp=sf_link

TERVETULOA!

MISSÄ: Mannerheimintie 5 A 6. krs
MILLOIN: Perjantaina 29.9.2023 kello 18 alkaen
HINTA: VSO:n fukseille ilmainen! VSO:n civiksille 12 € ja senioreille 15 €
PUKUKOODI: Arkipuku ja osakuntanauha
TEEMA: Suomen metsä
MIKSI: Haluamme kiittää SatOa tilojensa lainaamisesta

LISÄKSI HUOM!:

Ajateltiin että olisi tosi kivaa kiitosjuhlassa kertoa satolaisille, mistä (satolaisiin liittyen) meidän osakuntalaiset ovat kiitollisia tai mikä teistä oli hyvää meidän yhteiselossa. Luotiin semmonen lomake, johon jokainen voisi käydä kirjoittamassa jotain positiivista satolaisista. Ne voitais sitten lukea ääneen juhlassa. Olisi ihanaa jos kaikki osallistuisivat tulivat juhlaan tai ei. Kaikki vastaukset on anonyymejä, eikä kenenkään nimeä jaeta juhlassa, joten voi hyvin huoletta kirjoittaa lomakkeeseen.

Toivottavasti te kaikki osallistutte aktiivisesti! Lomake: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScbKSHj2wJ3KXW7j2uW2CfUTvMAQMWSCQ0COCAYfCkih3QuhA/viewform?usp=sf_link

 

TULEVIA TAPAHTUMIA:

2.10. Panimohevosvierailu

Koska aikaisempi vierailu panimohevostallilla peruuntui hevosten lomailun takia, olemme sopineet uudesta ajankohdasta:

Tiedätkö että Sinebrychoffilla on Hietalahdessa talli ja panimohevosia? Helsingin keskustassa on voinut nähdä kaksi jyllanninhevosta vetämässä oluttynnyrikärryä. Nyt olisi mahdollisuus päästä tutustumaan paremmin näihin upeisiin hevosiin ja heidän talliinsa, koska menemme sinne vierailulle maanantaina 2.10 kello 17:50. Parasta tässä kaikessa on se, että vierailu on täysin ilmainen!

Ilmottautuminen aukeaa 13.9 kello 19:00!! https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfUt-36emVAaCrhh3hfMNSuVe5UXxqIrB_t3WacIUjD3la_5w/viewform?usp=sf_link
Mukaan mahtuu 15 nopeinta

MISSÄ: bulevardi 44 Helsinki (Kokoonnutaan koira-aitauksen vieressä)
MILLOIN: Maanantaina 2.10 kello 17:50
MIKSI: HEVOSET
HINTA: ilmainen

5.10. Alinan Harjannostajaiset

6.10. Aktiivipäivälliset

ESO, ÅN ja ÖFN toivottavat sinut tervetulleeksi OYV:n Aktiivipäivällisille perjantaina 6.10.2023. klo 18:30 Uuden ylioppilastalon neljänteen kerrokseen.

Ilmottautuminen avautuu torstaina 7.9 klo 14:00 ja sulkeutuu sunnuntaina 1.10 klo 21:00. Jokaisella osakunnalla on oma kiintiönsä, joten toimi nopeasti!

Lisätietoja tapahtumasta sekä ilmoittautuminen löytyvät suomeksi ESOn tapahtumakalenterista.

ESOn tapahtumakalenteri

MITÄ: Aktiivipäivälliset!

KENELLE: Kaikille, jotka ovat aktiivisia omissa osakunnissaan!

MILLOIN: Perjantaina 6.10 klo 18:30

MISSÄ: Uusi ylioppilastalo, Mannerhemintie 5 A 4 krs. ESOn puoli

PUKUKOODI: Siisti arkipuku sekä osakuntanauha ilman harrastus-, kunnia- tai ansiomerkkejä

HINTA: 18€

MIKSI: Koska on hauskaa päästä sitsaamaan muiden osakuntalaisten kanssa!

 

MUUTA AJANKOHTAISTA:

Kulkulupa Uudelle Ylioppilastalolle ja Osikselle

Jos haluat kulkuluvan Uudelle Ylioppilastalolle ja Osikselle niin ilmoita hallituksen sähköpostiosoitteeseen vso-hallitus@helsinki.fi asiasta. Vanhoja kulkulupia ei tarvitse uusia, tämä koskee uusien lupien hakijoita.

Sähköisen kulkuluvan saa joihinkin opiskelijakortteihin tai erilliseen kulkulätkään.

Hae projektirahaa osakuntalaisia hyödyttävään ideaasi!

Keksi ja toteuta projektirahalla Vuoden Siistein Osakuntajuttu yksin tai kaverin kanssa!

Osakunnalla tehdään vuoden aikana paljon hauskoja juttuja, mutta aina voimme tehdä niitä enemmän! Olemme varanneet 400 euroa projektirahaa uusien juttujen toteutukseen – onko sinulla idea miten osakunnasta voisi tehdä hauskemman paikan? Toteutetaan se!
Periaatteena on, että raha käytetään fiksusti ja niin, että se mahdollistaa mieluusti jotain uutta, jota muuten ei osakunnalla tehtäisi.
Projektirahaa voi käyttää esimerkiksi tapahtuman, seminaarin tai tempauksen järjestämiseen, matkakuluihin, tarvikkeisiin, tai mitä ikinä keksitäänkään! Esimerkiksi viime vuonna projektiraha käytettiin polaroid-kameran ostamiseen.
Kuka vaan osakuntalainen voi ehdottaa ideaa – kunhan olet myös valmis toteuttamaan ideasi. Voit ryhtyä ideoimaan ja toteuttamaan ideaasi myös kaverin kanssa! Tarvittaessa hallitus auttaa idean toteuttamisessa.

Idean perusajatus
-Mihin raha käytetään
-Millä aikataululla idea toteutetaan
-Mitä muuta idean toteutukseen vaaditaan, esim. apukäsiä

Jaa ideasi osakunnan hallitukselle osoitteeseen vso-hallitus@helsinki.fi ja kerro...

Osakunnan pinssit

Iloksemme huomasimme, että Osakunnan pinssit ovat olleet ihmisten mieleen ja ne ovat löytäneet reittinsä uusiin koteihinsa. Hallituksesta haluamme kuitenkin muistuttaa uusia pinssien omistajia siitä, että niiden hinta on 10€/kappale ja toivomme, että maksut suoritetaan osakunnan tilille mahdollisimman pian, jos et ole sitä jo tehnyt!

Maksun tiedot:

Tilinumero: FI65 1544 3000 0663 52

Viite: 40206

Hinta: 10€

 

VSO:n turvallisen tilan periaatteet

Tiesithän, että VSO:lla on turvallisen tilan periaatteet?

Jos kohtaat tapahtumassamme epäasiallista kohtelua tai muuta huolta herättävää, meille on tärkeää saada tietää siitä. Verkkosivuiltamme löytyy lomake, jonka vastaukset vain kuraattorimme näkee ja hän käsittelee niitä luottamuksellisesti, tarvittaessa hallituksen kanssa. Löydät tarkemmat tiedot verkkosivuiltamme täältä: https://www.varsinaissuomalainen.fi/turvallisuus/

Pidetään yhdessä huolta kaikkien turvallisuudesta yhteisissä tapahtumissamme!

In English: VSO must be a safe space for all.  We don't tolerate any harassment, bullying or other bad behavior. Use the following form to let us know if an event caused you any anxiety, worry or disturbance: Incident report form. Let's all make sure everyone is safe at our events!

 

VSO:n verkkosivut   |   Instagram   |   Facebook

Uusi Ylioppilastalo (Mannerheimintie 5 A, 6 krs.)

Terveisin tiedotussihteerit

Iida & Johannes

Kommentointi on suljettu.