Varsinainen viikko 37/2020

Varsinainen viikko 37/2020

Hei!

Ensi viikolla osakunnalla on luvassa hyvin erityinen ja jännittävä juhlakokous. Muista ilmoittautua ennakkoon!

Kokouksessa on luvassa paljon kutkuttavia käänteitä: inspehtori emeritus Seppo Villan muotokuvan paljastaminen, ansio- ja harrastusmerkkien jako, sekä Kulmakadun asukkaiden valinta. Fuksienkaan ei kannata kavahtaa viralliselta kuulostavaa kokousta – se on mainio tilaisuus tutustua osakuntaelämään!

Lisäksi kuopatun vuosijuhlaviikon ohjelmasta pintansa piti keilakerhon Masters-turnaus, joka pelataan tiistaina.

Vielä muutaman päivän ajan voi hakea Kulmakadun vapautuvaa asuntoa. Hakujulistuksen lisätietoineen löydät nettisivuilta. Muista vinkata kaverillekin! Myös fuksit voivat hakea asuntoa.

Fuksipäivystykset jatkuvat läpi syyskuun, aina osakunnalla keskiviikkoisin klo 18. Tule paikalle ajoissa tutustumaan osakuntaan tai uusiin fukseihin!

 

Tällä viikolla:

Ti 8.9.      The Real Bowlers at VSO: Juhla- ja Masters-keilaus

Ke 9.9.    Osakunnan juhlakokous

 

Tiistaina klo 18

2.9. The Real Bowlers at VSO: Juhla- ja Masters-keilaus

Tervetuloa juhlistamaan lukukauden ensimmäistä keilaustapahtumaa ja suremaan peruuntunutta vuosijuhlaa keilauksen merkeissä tiistaina 8. syyskuuta!

Aloitamme illan tuttuun tapaan letkeyttämällä ranteita Roskapankissa (Helsinginkatu 20) kello 18.00 alkaen. Keilaamme Fun Bowling & Bar- keilahallissa (Helsinginkatu 25) kello 19.00-20.30.

Mahdolliset peruutuspaikkatiedustelut ja lisätiedot Minttu Kuusistolta, 0400 279964.

 

Keskiviikkona klo 19

9.9. Juhlakokous

Vaikka vuosijuhla vallitsevan tilan takia peruuntuikin, ei se ole syy jättää juhlallisuuksia kokonaan väliin. Haluamme korkata osakunnan syksyn juhlavin menoin sekä juhlistaa osakuntalaisten saavutuksia syyskuun kokouksessa.

Kokouksen asialistalla on huima määrä kiinnostavia asioita, kuten Kulmakadun asukkaiden valinta, valmistuneiden kuppien ja tuoreiden civisten nauhojen jako, ansio- ja harrastusmerkit sekä inspehtori emeritus Seppo Villan kunniamerkki ja muotokuvan paljastaminen.

Pyydämme kaikkia kokoukseen osallistuvia ilmoittautumaan etukäteen alla olevan linkin välityksellä viimeistään tiistain 8.9. aikana.

https://forms.gle/7LAAWvGWzqXUcNfF8 

Mikäli olet valmistunut ja haluat saada kokouksessa kupin, tai jos olet fuksi ja haluat saada kokouksessa osakuntanauhan, vastaathan myös näitä koskeviin kysymyksiin. Nauhoja noutavien fuksien tulee saapua paikalle vähintään puoli tuntia ennen kokouksen alkua fuksitentin takia.

HYYn asettama henkilömäärärajoitus syksyn tapahtumiin on toistaiseksi 50 henkilöä, joten tämä koskee myös osakunnan kokousta. Tarkoituksena on saada kokous striimattua niin, että kokousta pystyisi seuraamaan etänä, mutta osallistuminen kokoukseen tai kokouksessa äänestäminen ei näillä näkymin valitettavasti onnistu. Ilmoittauduthan lomakkeella myös, mikäli olet kiinnostunut seuraamaan osakunnan kokousta striimin välityksellä. Kerromme striimauksen toteutumisesta ja välitämme linkin suoraan ilmoittautuneiden sähköpostiin.

Pukukoodi: Tumma puku, mutta emme paheksu muitakaan vaihtoehtoja. Muistathan kuitenkin, että osakuntanauhaa ja akateemisia ansio- ja kunniamerkkejä voi kantaa tumman puvun tai sitä juhlavamman asun kanssa.

 


Kun saavut osakunnalle, pidäthän huolen seuraavista asioista:

 1.     Osallistut vain, jos olet oireeton

2.     Vältät lähikontakteja

3.     Peset kädet heti osakunnalle tullessa

4.     Yskit hihaan tai nenäliinaan

5.     Et koskettele kasvojasi

6.     Otat mukaan oma kynä äänestyksiä varten

7.     Käytät suojamaskia halutessasi

 

Osakunnan hallitus taas pitää huolen, että:

1.     Salissa tuolit asetetaan pidemmän välimatkan päähän toisistaan

2.     Kestimestaristo huolehtii tarjoiluiden hygieniasta

3.     Klubimestarit varmistavat, että osakunnalla on käsidesiä

 

Pimeneviä syysiltoja odotellen,

 

Anni & Erika (tsihit)

 

Kommentointi on suljettu.