Varsinainen viikko 36/23

Varsinainen viikko 36/23

Varsinainen viikko 36/23

Hei osakuntalaiset!


 

TÄLLÄ VIIKOLLA:

4.9. Helsingin yliopiston avajaiskarnevaalit

Helsingin yliopiston avajaiskarnevaalit ovat maanantaina 4.9 klo 14-18, eli ylihuomenna! Tule paikalle tutustumaan eri järjestöihin, kuten meidän osakuntaan.

VSO:lla on avajaiskarnevaaleissa pöytä Kaisa-kirjaston salissa, lähellä kierreportaita ja Porthanian kulkukäytävää.

4.9. Fuksidisko

HYY:n avajaiskarnevaalille löytyy omat jatkot, eli Fuksidisko. Mutta nämä jatkot alkavat vasta 23:00, niin mitäköhän kuuluisi tehdä siinä välissä?

Ei hätää, sillä Varsinaissuomalaisella osakunnalla on oma ratkaisu ongelmaan! Järjestetään fuksidiskon etkot VSO:n omissa tiloissa osoitteessa Mannerheimintie 5A, klo 18:00-23:00, eli heti siitä lähtien kun avajaiskarnevaali päättyy! Kaikki ovat tervetulleita näille etkoille!

6.9. Lautapelikuntis

Keskiviikkona on luvassa lautapelikuntis. Osikselta löytyvien lautapelien lisäksi voi myös tuoda oman lautapelisi paikalle. Pelien ohessa saadaan myös kestimestareiden tarjoilemia herkkuja.

Ohjelma alkaa 19.00 Osakunnalla Uudella Ylioppilastalolla (Mannerheimintie 5 A, 6 krs.) Tervetuloa!


 

TULEVIA TAPAHTUMIA:

 

15.9. Rapujuhlat

VSO:n syksyn tapahtumat lähtevät käyntiin perjantaina 15.9.2023 Rapujuhlien merkeissä. Rapujuhlat varmasti maistuvat jokaiselle juhlijalle, sillä Rapujuhlissa nautimme herkullisesta ruoasta ja juomasta joka makuun, loistavista sitsilauluista sekä fantastisesta seurasta. Eikä pidä unohtaa itse rapuja!

Rapujuhlat alkavat cocktail-tilaisuudella klo 18, jonka jälkeen siirrymme pöytiin klo 19. Sitsien hinta on civiksille 15 € ja senioreille/muille 20 €. HUOM! HUOM! HUOM! VSO:n fukseille tapahtuma on ILMAINEN!

MAKSUTIEDOT
Saaja: Varsinaissuomalainen osakunta
Tilinumero: FI65 1544 3000 0663 52
Viite: 31286
Summa: Määräytyy statuksen mukaan
Eräpäivä: 13.9.

Ilmoittauduthan sitseille maanantaihin 11.9. mennessä.
LOMAKE: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc9FhtyFKJIiPRVjVLmFU7-z7CDfdwwocifx3fcOjQMCbsHvQ/viewform?usp=sf_link

Tulkaa viettämään rapuisaa menoa!!

MITÄ: Rapujuhlaaaaaat
MISSÄ: Mannerheimintie 5 A 6. krs
MILLOIN: Perjantaina 15.9.2023 kello 18 alkaen
HINTA: VSO:n fukseille ilmainen, civikset 15 € ja seniorit/muut 20 €
PUKUKOODI: Arkipuku, osakuntanauha ja hassu paperihattu
MIKSI: Syksyn ekat sitsit!


 

MUUTA AJANKOHTAISTA:

Kulkulupa Uudelle Ylioppilastalolle ja Osikselle

Jos haluat kulkuluvan Uudelle Ylioppilastalolle ja Osikselle niin ilmoita hallituksen sähköpostiosoitteeseen vso-hallitus@helsinki.fi asiasta.

Sähköisen kulkuluvan saa joihinkin opiskelijakortteihin tai erilliseen kulkulätkään.

Talviylioppilaslakkitilaus 2023

Osakuntien yhteisvaltuuskunta järjestää jälleen talviylioppilaslakkien yhteistilauksen. Jos sinulla ei vielä ole talviylioppilaslakkia, mutta haluaisit sellaisen, ilmoittaudu tilaajaksi ohessa olevalla lomakkeella.

HUOM! Lomakkeella kerätään vain yhteystiedot lakkitilauksen jatkoviestintää varten. Lomakkeen täyttäminen EI OLE VARSINAINEN TILAUS.

Osakunnan pinssit

Iloksemme huomasimme, että Osakunnan pinssit ovat olleet ihmisten mieleen ja ne ovat löytäneet reittinsä uusiin koteihinsa. Hallituksesta haluamme kuitenkin muistuttaa uusia pinssien omistajia siitä, että niiden hinta on 10€/kappale ja toivomme, että maksut suoritetaan osakunnan tilille mahdollisimman pian, jos et ole sitä jo tehnyt!

Maksun tiedot:

Tilinumero: FI65 1544 3000 0663 52

Viite: 40206

Hinta: 10€

Hae projektirahaa osakuntalaisia hyödyttävään ideaasi!

Keksi ja toteuta projektirahalla Vuoden Siistein Osakuntajuttu yksin tai kaverin kanssa!

Osakunnalla tehdään vuoden aikana paljon hauskoja juttuja, mutta aina voimme tehdä niitä enemmän! Olemme varanneet 400 euroa projektirahaa uusien juttujen toteutukseen – onko sinulla idea miten osakunnasta voisi tehdä hauskemman paikan? Toteutetaan se!
Periaatteena on, että raha käytetään fiksusti ja niin, että se mahdollistaa mieluusti jotain uutta, jota muuten ei osakunnalla tehtäisi.
Projektirahaa voi käyttää esimerkiksi tapahtuman, seminaarin tai tempauksen järjestämiseen, matkakuluihin, tarvikkeisiin, tai mitä ikinä keksitäänkään! Esimerkiksi viime vuonna projektiraha käytettiin polaroid-kameran ostamiseen.
Kuka vaan osakuntalainen voi ehdottaa ideaa – kunhan olet myös valmis toteuttamaan ideasi. Voit ryhtyä ideoimaan ja toteuttamaan ideaasi myös kaverin kanssa! Tarvittaessa hallitus auttaa idean toteuttamisessa.

Idean perusajatus
-Mihin raha käytetään
-Millä aikataululla idea toteutetaan
-Mitä muuta idean toteutukseen vaaditaan, esim. apukäsiä

Jaa ideasi osakunnan hallitukselle osoitteeseen vso-hallitus@helsinki.fi ja kerro...


 

VSO:n turvallisen tilan periaatteet

Tiesithän, että VSO:lla on turvallisen tilan periaatteet?

Jos kohtaat tapahtumassamme epäasiallista kohtelua tai muuta huolta herättävää, meille on tärkeää saada tietää siitä. Verkkosivuiltamme löytyy lomake, jonka vastaukset vain kuraattorimme näkee ja hän käsittelee niitä luottamuksellisesti, tarvittaessa hallituksen kanssa. Löydät tarkemmat tiedot verkkosivuiltamme täältä: https://www.varsinaissuomalainen.fi/turvallisuus/

Pidetään yhdessä huolta kaikkien turvallisuudesta yhteisissä tapahtumissamme! ❤️

In English: VSO must be a safe space for all.  We don't tolerate any harassment, bullying or other bad behavior. Use the following form to let us know if an event caused you any anxiety, worry or disturbance: Incident report form. Let's all make sure everyone is safe at our events!


 

VSO:n verkkosivut   |   Instagram   |   Facebook

Uusi Ylioppilastalo (Mannerheimintie 5 A, 6 krs.)

Terveisin tiedotussihteerit

Iida & Johannes

Kommentointi on suljettu.