Varsinainen Viikko 3/2024

Varsinainen Viikko 3/2024

Varsinainen Viikko 3/2024

Hei osakuntalaiset!

Tervetuloa tähän iloiseen tammikuuhun ystävät!


 

TÄLLÄ VIIKOLLA:

17.1. Kauhukuntis

Seuraavassa osakuntaillassa aiomme katsoa rakkaassa maakunnassamme tuotetun kauhuminisarjan leffaherkkujen siivittämänä. Tervetuloa osakunnalle (Mannerheimintie 5 A, 6 krs.) klo 19.

19.1. Topelius-juhla 2024

Rakkaat länsisuomalaiset, kära västfinländare!

On jälleen tullut aika juhlistaa länsisuomalaista ylivertaisuutta Topeliusjuhlan merkeissä. Länsisuomalaisen osakunnan perillisten Varsinaissuomalaisen osakunnan, Satakuntalaisen Osakunnan ja Åbo Nationin yhteistä juhlaa vietetään tänä vuonna perjantaina 19. tammikuuta Varsinaissuomalaisen osakunnan tiloissa Uuden ylioppilastalon kuudennessa kerroksessa.

Cocktailtilaisuus alkaa kello 18 ja pöytiin siirrymme kello 19. Juhlien osallistumismaksu on 15€ VSO:n, SatO:n ja ÅN:n civiksille ja 17€ senioreille sekä muille vieraille. Ilmoittautuminen on mahdollista 16.1.2024 asti. Pukukoodina on arkipuku sekä läänin- ja osakuntanauha.

---

Det är dags igen att fira västfinsk överlägsenhet. Västfinska Avdelningens arvingar Varsinaissuomalainen osakunta, Satakuntalainen Osakunta och Åbo Nation firar gemensam Topeliusfest fredagen den 19 januari i VSOs lokaler på Nya studentshusets sjätte våningen.

Cocktailtillfället börjar kl 18.00 och sitzen 19.00. Deltagaravgiften är 15€ för VSOs, SatOs och ÅNs cives och 17€ för seniorer och andra gäster. Anmälningen är öppen till 16.1.2024. Klädkod är kavaj med läns- och nationsband.

---

Ilmoittautumislomake löytyy täältä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdtdpRgUfSfgPCObo5nrSJPIsZ127B2EedwGEmG50z6F8tWqw/viewform

MITÄ / VAD: perinteikäs Topeliusjuhla / traditionell Topeliusfest
MILLOIN / NÄR: 19.1.2024 klo 18.00
MISSÄ / VAR: Uuden ylioppilastalon 6. kerroksessa / Nya studenthusets 6:e våningen
HINTA / PRIS: 15€ (VSO/SatO/ÅN civis), 17€ (seniori tai muu / senior eller annan)


 

TULEVIA TAPAHTUMIA: 

24.1. Tammikuun kokous

26.1. Virkailijanvaihtokaronkka


 

MUUTA AJANKOHTAISTA:

Kulkulupa Uudelle Ylioppilastalolle ja Osikselle

Jos haluat kulkuluvan Uudelle Ylioppilastalolle ja Osikselle niin ilmoita hallituksen sähköpostiosoitteeseen vso-hallitus@helsinki.fi asiasta. Vanhoja kulkulupia ei tarvitse uusia, tämä koskee uusien lupien hakijoita.

Sähköisen kulkuluvan saa joihinkin opiskelijakortteihin tai erilliseen kulkulätkään.


 

VSO:n avoin palautelomake

Risuja vai ruusuja? Onko jotain, mistä haluaisit antaa palautetta, kehuja, kritiikkiä tai vaikkapa kiitosta?
 

Tämä on VSO:n avoin palautelomake. Voit muotoilla asiasi vapaasti. Voit jättää nimesi, jos haluat yhteydenottoa asiasta tai jättää asiasi hallituksen käsiteltäväksi anonyymisti.

Huomioithan, että häirintätapauksissa yhteydenottolomake on erikseen. Sen löydät VSO:n turvallisen tilan periaatteet -kohdasta!

Palautelomakkeen löydät täältä: https://docs.google.com/forms/d/1cTVJ_IbD8Rx7UIwUyQ8Fz5NDXPALyXKzAPpJL7ayxoE/edit

VSO:n turvallisen tilan periaatteet

Tiesithän, että VSO:lla on turvallisen tilan periaatteet?

Jos kohtaat tapahtumassamme epäasiallista kohtelua tai muuta huolta herättävää, meille on tärkeää saada tietää siitä. Verkkosivuiltamme löytyy lomake, jonka vastaukset vain kuraattorimme näkee ja hän käsittelee niitä luottamuksellisesti, tarvittaessa hallituksen kanssa. Löydät tarkemmat tiedot verkkosivuiltamme täältä: https://www.varsinaissuomalainen.fi/turvallisuus/

Pidetään yhdessä huolta kaikkien turvallisuudesta yhteisissä tapahtumissamme! ❤️

In English: VSO must be a safe space for all.  We don't tolerate any harassment, bullying or other bad behavior. Use the following form to let us know if an event caused you any anxiety, worry or disturbance: Incident report form. Let's all make sure everyone is safe at our events!


 

VSO:n verkkosivut   |   Instagram   |   Facebook

Uusi Ylioppilastalo (Mannerheimintie 5 A, 6 krs.)

Terveisin tiedotussihteerit

Marie & Alisa

Kommentointi on suljettu.