Varsinainen viikko 22/23

Varsinainen viikko 22/23

Varsinainen viikko 22/23

Hei osakuntalaiset!


 

TÄLLÄ VIIKOLLA:

30.5. RB Masters

RB:n jokavuotinen Masters-turnaus pidetään tänä vuonna Kallion Fun Bowling keilahallilla. Aloitetaan klo 18 ravintola Roskapankissa ranteidenletkeytyksellä, ja keilahallilla aloitetaan klo 19. Lisätietoa: https://fb.me/e/2bCkNHCuD

 

31.5. VaLa:n konserttikuntis

Tervetuloa virittäytymään alkavaan kesään Varsinaisten Laulajien Pieneen kevätkonserttiin! Luvassa aurinkoisia musiikkinumeroita ja iloisia yhteislauluja, sekä tietysti kestimestariston herkkuja. Ohjelma alkaa 19.00 Osiksella Uudella Ylioppilastalolla. (Mannerheimintie 5 A, 6 krs.)

Welcome to the Little Spring Concert of VaLa! There will be sunny musical numbers and cheerful sing-alongs and tasty food. The program starts at 19:00 at the Uusi Ylioppilastalo. (Mannerheimintie 5 A, 6th floor)


 

TULEVIA TAPAHTUMIA:

7.6. Kesäkuun kokous

Keskiviikkona 7.6. pidetään ylimääräinen Osakunnan kokous. Pääaiheina kokouksessa on tilinpäätös, kesäretki, pride-osallistuminen, abimajurin valinta ja Sauli Niinistön muotokuvan teettäminen.

9.6. Yhteissitsit SavO:n kanssa

Hei kaikki!
Savolainen osakunta ja Varsinaissuomalainen osakunta ovat nauttineet yhteiselosta Uuden ylioppilastalon kuudennessa kerroksessa jo hyvän tovin (peräti 13 vuotta), ja on pitkästä aikaa tullut hyvä hetki juhlistaa sitä yhteisillä sitseillä.
Mökki-teemaisia sitsejä vietetään perjantaina 9.6. klo 19 eteenpäin (cocktail klo 18) missäs muuallakaan, kuin Vinnillä/Osiksella.
Pukukoodi on teeman mukainen.
Ilmoittaudu mukaan viimeistään keskiviikkona 7.6.2023: https://forms.gle/zja42F69SVAatNhv5
Jos tulee mieleen jotain kysyttävää, ota yhteyttä SavOn toiminnanjohtajaan Hetaan (savo-toiminnanjohtaja@helsinki.fi) tai VSOn toiminnanjohtajaan Alisaan (saarinenalisa@gmail.com).
Mitä: Mökkisitsit
Milloin: Pe 9.6. klo 19
Missä: Vinnillä/Osiksella, Uuden ylioppilastalon kuudennessa kerroksessa Hinta: 10€

Pukukoodi: teeman mukainen

 

17.-18.6. Jukolan viesti


 

MUUTA AJANKOHTAISTA:

Osakunnan pinssit

Iloksemme huomasimme, että Osakunnan pinssit ovat olleet ihmisten mieleen ja ne ovat löytäneet reittinsä uusiin koteihinsa. Hallituksesta haluamme kuitenkin muistuttaa uusia pinssien omistajia siitä, että niiden hinta on 10€/kappale ja toivomme, että maksut suoritetaan osakunnan tilille mahdollisimman pian, jos et ole sitä jo tehnyt!

Maksun tiedot:

Tilinumero: FI65 1544 3000 0663 52

Viite: 40206

Hinta: 10€

Porrashaaste:

Portaiden kuninkaaksi osoittautui Heikki!


 

VSO:n turvallisen tilan periaatteet

Tiesithän, että VSO:lla on turvallisen tilan periaatteet?

Jos kohtaat tapahtumassamme epäasiallista kohtelua tai muuta huolta herättävää, meille on tärkeää saada tietää siitä. Verkkosivuiltamme löytyy lomake, jonka vastaukset vain kuraattorimme näkee ja hän käsittelee niitä luottamuksellisesti, tarvittaessa hallituksen kanssa. Löydät tarkemmat tiedot verkkosivuiltamme täältä: https://www.varsinaissuomalainen.fi/turvallisuus/

Pidetään yhdessä huolta kaikkien turvallisuudesta yhteisissä tapahtumissamme! ❤️

In English: VSO must be a safe space for all.  We don't tolerate any harassment, bullying or other bad behavior. Use the following form to let us know if an event caused you any anxiety, worry or disturbance: Incident report form. Let's all make sure everyone is safe at our events!


 

VSO:n verkkosivut   |   Instagram   |   Facebook

Uusi Ylioppilastalo (Mannerheimintie 5 A, 6 krs.)

Terveisin tiedotussihteerit

Iida & Johannes

Kommentointi on suljettu.