Varsinainen Viikko 22/2024

Varsinainen Viikko 22/2024

Varsinainen viikko 22/2024

Hei osakuntalaiset!


 

TÄLLÄ VIIKOLLA:

29.5. Osakunnan toukokuun kokous

Osakunnan toukokuun kokous pidetään poikkeuksellisesti Hautjärven veteraanimajalla Mäntsälässä osoitteessa Sahajärventie 97. Kokous alkaa jo kello 18. Kokouksen jälkeen veteraanimajalla on mahdollisuus saunomiseen ja uimiseen, joten ota oma pyyhe ja uikkarit mukaan. Toivomme, että ilmoittaudut maanantai-iltaan mennessä, jotta tarjoiluja voidaan varata tarpeeksi. Ilmoitathan samalla tarpeesi kyydille.

 

Muut tulevat tapahtumat:

8.6. ÄNÄNÄSSITSIT

MITÄ: Kesäsitsit teemalla änänäs
KUKA/KETÄ: Savolainen osakunta ja Varsinaissuomalainen osakunta
MILLOIN: 8.6. klo 18 alkaen, pöytiin siirrytään 19.00, jatkot puolilta öin
MISSÄ: Vinnillä/Osiksella (Mannerheimintie 5 A 6. kerros)
HINTA: 12 € fuksit ja vuksit, 15 € SavOn ja VSO:n civikset, 18 € muut
PUKUKOODI: änänäs ja osakuntanauha
MIKSI: Änänäs on hyvä ja monipuolinen herkku. SavO ja VSO ovat parhaat kämppikset.
ILMOITTAUTUMINEN: viimeistään 6.6. klo 23.59 https://forms.gle/jNFsHKXs48W1FccV8


 

MUUTA AJANKOHTAISTA:

Alinan asunnot
Alinan asunnot ovat nyt haettavissa! VSO:n jäsenenä sinulla on mahdollisuus hakea uutta kotia Jätkäsaaren sydämestä (Välimerenkatu 15) löytyvästä  Alinasta. Alina valmistuu elokuussa 2024 ja tarjoaa kodin jopa 117 opiskelijalle! Tarjolla sekä yksiöitä että kaksioita, hintahaarukasta 550-850 €/kk.
Yleinen haku on auki 31.5.2024 asti ja erityisesti fukseille suunnattu haku on 12.7.2024 asti. Yleisessä haussa asunnoista on haettavana n. 80 % ja erityisesti fukseille suunnatussa haussa n. 20 % asunnoista.
Asuntoihin on tämänhetkisen arvion mukaan mahdollista muuttaa joustavasti 19.8.-1.9.2024. Muuttopäivästä riippumatta vuokranmaksuvelvollisuus alkaa 1.9. lukien.
Tarkempaa tietoa asunnosta saathttps://varsinaissuomalainen.fi/asuintalo/
HUOM
VSO:n jäsenenä sinulla on ensisijaisen hakijan asema!


 

Rotalian Tarton osaston 100-vuotisjuhla

Olemme saaneet kutsun Rotalian Tarton osaston 100-vuotisjuhliin 1.6.2024.  Vielä on aikaa ilmoittautua mukaan! Mikäli olet kiinnostunut, ole yhteydessä Qlliin (vso-q@helsinki.fi tai puhelimitse).


 

 Hätäpoistumisovista asiaa! 

Hätäpoistumisreitit (koko matka järjestötilan ulko-ovilta hotelliin johtaville hätäpoistumisoville) tulee aina pitää esteettöminä ja ovet suljettuna! Pidetään siis jatkossakin kimpsut ja kampsut käytäviltä. Reitit toimivat hätäpoistumisreitteinä sekä hotellilta että järjestötiloista. 

Tilojen välisiä ovia voi avata vain hätätilanteessa, ja oven avaus aiheuttaa aina hälytyksen. Virheellisen hälytyksen aiheuttaja on velvollinen kattamaan hälytyksestä koituvat kulut.  

Kysythän esimerkiksi hallituksen jäseneltä jos jokin on epäselvää tai et ole varma onko pian avaamasi ovi tarkoitettu ainoastaan hätäpoistumiseen, kiitos:)!


 

VSO:n avoin palautelomake

Risuja vai ruusuja? Onko jotain, mistä haluaisit antaa palautetta, kehuja, kritiikkiä tai vaikkapa kiitosta?
 

Tämä on VSO:n avoin palautelomake. Voit muotoilla asiasi vapaasti. Voit jättää nimesi, jos haluat yhteydenottoa asiasta tai jättää asiasi hallituksen käsiteltäväksi anonyymisti.

Huomioithan, että häirintätapauksissa yhteydenottolomake on erikseen. Sen löydät VSO:n turvallisen tilan periaatteet -kohdasta!

Palautelomakkeen löydät täältä: https://docs.google.com/forms/d/1cTVJ_IbD8Rx7UIwUyQ8Fz5NDXPALyXKzAPpJL7ayxoE/edit


 

VSO:n turvallisen tilan periaatteet

Tiesithän, että VSO:lla on turvallisen tilan periaatteet?

Jos kohtaat tapahtumassamme epäasiallista kohtelua tai muuta huolta herättävää, meille on tärkeää saada tietää siitä. Verkkosivuiltamme löytyy lomake, jonka vastaukset vain kuraattorimme näkee ja hän käsittelee niitä luottamuksellisesti, tarvittaessa hallituksen kanssa. Löydät tarkemmat tiedot verkkosivuiltamme täältä: https://www.varsinaissuomalainen.fi/turvallisuus/

Pidetään yhdessä huolta kaikkien turvallisuudesta yhteisissä tapahtumissamme! ❤️

In English: VSO must be a safe space for all.  We don't tolerate any harassment, bullying or other bad behavior. Use the following form to let us know if an event caused you any anxiety, worry or disturbance: Incident report form. Let's all make sure everyone is safe at our events!


 

VSO:n verkkosivut   |   Instagram   |   Facebook

Uusi Ylioppilastalo (Mannerheimintie 5 A, 6 krs.)

Terveisin tiedotussihteerit

Alisa & Marie

Kommentointi on suljettu.