Varsinainen viikko 18/2016

Varsinainen viikko 18/2016

Hei!

 

Menikö vappu ihan liian nopeasti ohi? Vai oletko vieläkin ylioppilaslakin ja serpentiinin peitossa? Mitään syytä ei onneksi ole lannistua, sillä tällä viikolla hauskanpito jatkuu niin, ettei juhlamieli ehdi ollenkaan unohtua! Muistathan ilmoittautua perjantain yhteissitseille maanantai-iltaan mennessä!

 
Ma 2.5. Viimeinen ilmoittautumispäivä VSO-SavO -yhteissitseille (!)
Ti 3.5. klo 19 Pullon henki -karaokemusikaali Ylioppilasteatterissa
Ke 4.5. klo 19 Kuntailta: Lavatanssit
To 5.5. klo 16 Läänin hyvinvointipäivä
Pe 6.5. klo 18 VSO-SavO -yhteispöndesitsit
 

Tiistaina kello 19

PULLON HENKI -KARAOKEMUSIKAALI

 

Vso lähtee porukalla katsomaan Ylioppilasteatterin Pullon henki -karaokemusikaalia. Tämä eeppinen teatterielämys sopii hyvin vapusta palautumiseen. Nähdään Ylioppilasteatterin ulkopuolella ilmoittautuneiden kanssa 18.45 (Aleksanterinkatu 23). Muistakaa ottaa opiskelijakortit mukaan!

Lisätietoja:


Keskiviikkona kello 19

KUNTAILTA: LAVATANSSIT

Osakunnan ihanat Kristiina, Helena ja Anna-Maria opettavat meille lavatansseja kuntiksessa. Tule siis paikalle opettelemaan näitä tanssin askeleita yhdessä muiden osakuntalaisten kanssa. Tämä on myös oiva tilaisuus päästä perjantain pöndesitsien tunnelmaan. Tanssijoille tarjolla emännistön maukkaita treenieväitä. Tervetuloa klo. 19!

Torstaina kello 16

LÄÄNIN HYVINVOINTIPÄIVÄ

Tervetuloa viettämään vappuhulinoiden jälkeistä helatorstain hyvinvointipäivää leppoisasti satakuntalaisten, varsinaissuomalaisten ja åbolaisten kesken!
Päivän ohjelma alkaa klo 16, jolloin tavataan Satakuntatalolla ja jakaudutaan kahteen ulkoilijaporukkaan: Erik sparraa juoksijoita ja Elsa&Martina johdattaa kävelijöitä. Kävelyporukkalaisilla on mahdollisuus myös varata kävelysauvat tehostamaan lenkkiä! Ulkoreippailun ajan on mahdollista oleskella sisätiloissa SatOlla, Ossin hellässä huomassa.

Klo 18 alkaen on vuorossa vapaata illanviettoa SatOlla/C6ssa: sauna lämpiää reippailijoille ja grilli on kuumana herkkuja varten! Lääni tarjoaa grillattavien oheen ainakin salaattia, joten tuo siis mukanasi omat makkarat, soijanakit ja muut murkinat.

Fb-tapahtuma:

https://www.facebook.com/events/228941524128251/Perjantaina kello 18

VSO-SAVO -YHTEISPÖNDESITSIT

 

Perjantaina kajahtaa! VSO ja SavO yhdistävät voimansa yhteissitsien muodossa ja illasta ei tule huumoria ja ystävystymistä puuttumaan. Tämä on erinomaisen hyvä tilaisuus tutustua savolaisiin, jos muuten tuntuu siltä, että emme kovin paljon kohtaa osakunnalla.
Tapahtuma alkaa osakuntatiloissa kello 18 alkukokkareilla, josta juhla jatkuu noin kello 19 alkavalla pöytäosuudella. Tule katsomaan kuinka Juva rokkaa ja siat valtaavat Someron! Jatkoilla meno muuttuu vielä pöndemmäksi, kun kello 24 siirrymme DGOlle Karjalaisen Osakunnan Käenkastajaisten jatkoille.Sitseille osallistuminen kustantaa 12, tai alkoholittomana 10 euroa. Ilmoittautumiset e-lomakkeella maanantai-iltaan 2.5. mennessä:
https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/70366/lomake.html

Pukukoodi: maaseutumainen, osakuntanauha.Lisätietoja facebook-tapahtumassa:

https://www.facebook.com/events/875324399262653/MUISTA MYÖS:

Ilmoittaudu siis VSO-SavO -yhteissitseille maanantai-iltaan 2.5. mennessä! Toisin sanoen heti! NYT!
 
 
Terveisin,

Matleena -tsih

Kommentointi on suljettu.