Varsinainen viikko 18/2024

Varsinainen viikko 18/2024

Varsinainen viikko 18/2024

TÄLLÄ VIIKOLLA:

1.5 VAPPU Ulliksella

Tervetuloa mukaan osakunnan piknik tunnelmiin jotka järjestetään yhdessä Savon kanssa. Tule siis nauttimaan perinteisestä vappupäivän silliksestä Ullanlinnanmäelle aamupäivästä. Tänä vuonna osakuntalaiset löytyy osakunnan oman teltan alta, NÄHDÄÄN SIELLÄ! Teltan tarkempi sijainti selviää itse juhlapäivänä muissa tiedotuskanavissa, pysy siis kuulolla :)!

Muuta erillistä kuntailtaohjelmaa ei järjestetä juhlapäivästä johtuen*

MUUTA AJANKOHTAISTA:

Asiaa vapusta!

Vappuaattona 30.4.2024 Helsingissä järjestetään Mantan lakitus, vaikka itse Manta onkin yhä Vantaalla ehostettavana. Tänä vuonna Taideyliopiston ylioppilaskunta vastaa lakituksesta, ja seremonia tapahtuu poikkeuksellisesti Kansalaistorilla. Festarilavalla toteutetaan ainutlaatuinen musiikkishow ja esitykset starttaavat klo 16.30. Ohjelma jatkuu taideopiskelijoiden Mantan tulkinnan mukaisen taideteoksen lakituksella klo 18 ja tapahtuman kruunaa tätä seuraava pääesiintyjän show. 

- Muistattehan että osakuntatilat eivät ole käytettävissä vapun ajan. 

Vapunaatto SatOlla!

Nyt se on täällä, kauan odotettu ja kaipailtu VAPPU! Tervetuloa juhlistamaan kesälakin käyttökauden avaamista Satakuntatalolle Mantan lakituksen jälkeen!
🔓🎗Sisäänpääsy vain todistamalla osakuntalaisuus, joko osakuntatarralla tai -nauhalla. Sisäänpääsy SatOlaisille, WiOlaisille ja VSOlaisille 3€, muiden osakuntien jäsenille 5€. SatO/WiO/VSO pääsee sisään 19.00 alkaen, muiden osakuntien jäsenet 20.00 alkaen.
Tarjolla pikkurahalla myös emännistön iltapalaa.
⚠HUOM! Jos tilakapasiteetti täyttyy, sisäänpääsyä rajoitetaan.

🏆Mitä? SatOn vappuaaton jatkot
🏡Missä? Osakuntahuoneisto Viisi, Lapinrinne 1 A 5
⏰Milloin? 30.4. klo 19 alkaen SatO/WiO/VSO, muiden osakuntien jäsenille 20 alkaen.
HUOM! Jos tilakapasiteetti täyttyy, sisäänpääsyä rajoitetaan.
👖DC: Haalarit / vappu
💰Paljonko maksaa? 3€ SatO/WiO/VSO jäsen, 5€ muilta osakuntalaisilta.
❓Mikäli tapahtumasta herää kysymyksiä, ota yhteyttä Satakuntalaisen Osakunnan isäntään Eero Hakalaan, Telegram @erppano

⚠ Hätäpoistumisovista asiaa! 

Hätäpoistumisreitit (koko matka järjestötilan ulko-ovilta hotelliin johtaville hätäpoistumisoville) tulee aina pitää esteettöminä ja ovet suljettuna! Pidetään siis jatkossakin kimpsut ja kampsut käytäviltä. Reitit toimivat hätäpoistumisreitteinä sekä hotellilta että järjestötiloista. 

Tilojen välisiä ovia voi avata vain hätätilanteessa, ja oven avaus aiheuttaa aina hälytyksen. Virheellisen hälytyksen aiheuttaja on velvollinen kattamaan hälytyksestä koituvat kulut.  

Kysythän esimerkiksi hallituksen jäseneltä jos jokin on epäselvää tai et ole varma onko pian avaamasi ovi tarkoitettu ainoastaan hätäpoistumiseen, kiitos:)!


 

VSO:n avoin palautelomake

Risuja vai ruusuja? Onko jotain, mistä haluaisit antaa palautetta, kehuja, kritiikkiä tai vaikkapa kiitosta?
 

Tämä on VSO:n avoin palautelomake. Voit muotoilla asiasi vapaasti. Voit jättää nimesi, jos haluat yhteydenottoa asiasta tai jättää asiasi hallituksen käsiteltäväksi anonyymisti.

Huomioithan, että häirintätapauksissa yhteydenottolomake on erikseen. Sen löydät VSO:n turvallisen tilan periaatteet -kohdasta!

Palautelomakkeen löydät täältä: https://docs.google.com/forms/d/1cTVJ_IbD8Rx7UIwUyQ8Fz5NDXPALyXKzAPpJL7ayxoE/edit


 

VSO:n turvallisen tilan periaatteet

Tiesithän, että VSO:lla on turvallisen tilan periaatteet?

Jos kohtaat tapahtumassamme epäasiallista kohtelua tai muuta huolta herättävää, meille on tärkeää saada tietää siitä. Verkkosivuiltamme löytyy lomake, jonka vastaukset vain kuraattorimme näkee ja hän käsittelee niitä luottamuksellisesti, tarvittaessa hallituksen kanssa. Löydät tarkemmat tiedot verkkosivuiltamme täältä: https://www.varsinaissuomalainen.fi/turvallisuus/

Pidetään yhdessä huolta kaikkien turvallisuudesta yhteisissä tapahtumissamme! ❤️

In English: VSO must be a safe space for all.  We don't tolerate any harassment, bullying or other bad behavior. Use the following form to let us know if an event caused you any anxiety, worry or disturbance: Incident report form. Let's all make sure everyone is safe at our events! 


 

VSO:n verkkosivut   |   Instagram   |   Facebook

Uusi Ylioppilastalo (Mannerheimintie 5 A, 6 krs.)

Terveisin tiedotussihteerit

Alisa & Marie

Kommentointi on suljettu.