Varsinainen viikko 16/2020

Varsinainen viikko 16/2020

Hei,

jatkamme tällä viikolla etäilyohjelmaa kuntaillan ja viikkohaasteen merkeissä.

Suosittelemme lämpimästi osallistumaan myös Osakuntien yhteisvaltuuskunnan suunnittelukilpailuun! Lisätietoja osakuntatuotteen suunnittelukilpailusta alla.

 

  1. Kuntailta
  2. Viikon haaste
  3. Ajankohtaisia ilmoitusasioita

 

Keskiviikkona 15.4. klo 19

Kuntailta

Keskiviikkona ohjelmassa on piirrä ja arvaa-kuntis! Kuntailta tapahtuu jälleen Zoomissa, eikä pelaamista varten tarvitse erillistä ohjelmaa.

Linkit kuntikseen lähetetään Quartersjengissä sekä facebookissa keskiviikkoiltana.

Viikon haaste

Viikottaiset VSO-haasteet saavat jatkoa! Joka viikko luvassa on uusi haaste, jonka voi suorittaa karanteenissakin.

Tämän viikon haasteena on leipoa! Jaa omasta leipomuksestasi kuva, halutessasi vaikka reseptin kera, quartesjengiin tai omaan instagramiin tunnisteilla @osakunta sekä #vsohaaste.

Muista haastaa myös kaverit mukaan!

 

MUUTA AJANKOHTAISTA:

OYV: Suunnittele osakuntatuote-kilpailu

Millaisen osakunta-aiheisen tuotteen haluaisit omistaa?

Kaipaatko haalareihisi lisää osakunta-merkkejä? Joisitko aamukahvisi mieluiten osakunta-mukista? Vai pukeutuisitko mieluiten osakunta-huppariin tai kietoisit kaulaasi osakunta-huivin? Kenties haluaisit siemailla juomaasi osakunta-taskumatista?

Osakuntien yhteisvaltuuskunta etsii nyt ehdotuksia osakuntatuote-kilpailuunsa. Piirrä ehdotuksestasi kuva joko käsin tai koneella ja liitä halutessasi mukaan pieni selvennys tuotteesta ja sen käyttötarkoituksesta. Kuvasta tulisi tulla ilmi, että kyseessä on osakuntien yhteinen tuote, mutta OYV:n logo tai nimi eivät ole välttämättömiä.

Laita ehdotuksesi kuvana osoitteeseen oyv-hallitus@helsinki.fi. Kilpailuaika on 30.3.–30.4.

Julkaisemme parhaat ehdotukset OYV:n Instagram-tilillä ja Facebookissa. Osakuntalaiset pääsevät myös vaikuttamaan valintaan!

 

Käytännön asiat osakunnan toiminnassa

Somekanavien merkitys korostuu osakunnankin toiminnassa tällaisena aikana. Jos et ole vielä osakunnan whatsapp- tai facebook-ryhmässä, mutta haluaisit liittyä, laitathan viestiä toiminnanjohtajille tai hallitukselle!

Samoin jos herää kysymyksiä liittyen viikon haasteeseen tai kuntailtojen käytännön toteutukseen, ota yhteys toiminnanjohtajiin: vso-toiminnanjohtaja@helsinki.fi

Aurinkoisia kevätpäiviä!

 

Anni & Erika (tsihit)

Kommentointi on suljettu.