Varsinainen viikko 14/2024

Varsinainen viikko 14/2024

Varsinainen viikko 14/2024

Hei osakuntalaiset!

Toivottavasti kaikilla on ollut rentouttava pääsiäinen!


 

TÄLLÄ VIIKOLLA:

3.4. Kuntiksessa Turun ja Porin läänin appro

Länsisuomalaiset!

Oletteko jo seurankipeitä vujujen jälkeen? Varsinais-suomalainen osakunta, Satakuntalainen osakunta ja Åbo nation ratkaisevat ongelman.

Me järjestämme tilakierroksen keskiviikkona 3. huhtikuuta.

Kierros alkaa klo. 18.00 Satakuntatalossa ja sen jälkeen jatkamme matkaa uudelle ylioppilastalolle ÅN:in ja VSO:n tiloille. Jokainen osakunta tarjoaa ohjelmaa ja pientä syötävää. On myös mahdollista ostaa juotavaa käteisellä.

Tapahtuma maksaa 3 euroa ja maksaminen käy MobilePay:llä tai käteisellä Nypolenissa.

Ilmoittautumislinkki: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScxggJHynUIXMexvlrTRBlYX1vGf6OQ83wKyamkdtJ9yucuog/viewform

Ilmoittautumislomake on avoinna tiistaihin 2.4 klo 23.59 asti. Ilmoitathan Åbo nationille, jos et voi osallistua, mutta sinun ei tarvitse maksaa, vaikka olet perunut ilmoittautumisen sulkeutumisen jälkeen. Ilmoittautumisten perumiset ja mahdolliset kysymykset voitte lähettää PJ Liamille.

Toivottavasti nähdään!

MITÄ: Kämppäkierros.

MISSÄ: Alku SatO:lla (Lapinrinne 1).

KOSKA: 3.4 klo. 18.00.

HINTA: 3 €.

PUKUKOODI: Tule sellaisena kuin olet!


 

MUUTA AJANKOHTAISTA:

Kengät pois!

Osakunnalla toistaiseksi otetaan kengät pois tiloja käytettäessä. Syynä on pintojen kuluminen ja loskan leviäminen. Kunnioitetaan rakasta osakuntatilaamme ja valitaan kenkien sijasta villasukat. tossut tai sisäkengät. Kiitos!


 

VSO:n avoin palautelomake

Risuja vai ruusuja? Onko jotain, mistä haluaisit antaa palautetta, kehuja, kritiikkiä tai vaikkapa kiitosta?
 

Tämä on VSO:n avoin palautelomake. Voit muotoilla asiasi vapaasti. Voit jättää nimesi, jos haluat yhteydenottoa asiasta tai jättää asiasi hallituksen käsiteltäväksi anonyymisti.

Huomioithan, että häirintätapauksissa yhteydenottolomake on erikseen. Sen löydät VSO:n turvallisen tilan periaatteet -kohdasta!

Palautelomakkeen löydät täältä: https://docs.google.com/forms/d/1cTVJ_IbD8Rx7UIwUyQ8Fz5NDXPALyXKzAPpJL7ayxoE/edit


 

VSO:n turvallisen tilan periaatteet

Tiesithän, että VSO:lla on turvallisen tilan periaatteet?

Jos kohtaat tapahtumassamme epäasiallista kohtelua tai muuta huolta herättävää, meille on tärkeää saada tietää siitä. Verkkosivuiltamme löytyy lomake, jonka vastaukset vain kuraattorimme näkee ja hän käsittelee niitä luottamuksellisesti, tarvittaessa hallituksen kanssa. Löydät tarkemmat tiedot verkkosivuiltamme täältä: https://www.varsinaissuomalainen.fi/turvallisuus/

Pidetään yhdessä huolta kaikkien turvallisuudesta yhteisissä tapahtumissamme! ❤️

In English: VSO must be a safe space for all.  We don't tolerate any harassment, bullying or other bad behavior. Use the following form to let us know if an event caused you any anxiety, worry or disturbance: Incident report form. Let's all make sure everyone is safe at our events!


 

VSO:n verkkosivut   |   Instagram   |   Facebook

Uusi Ylioppilastalo (Mannerheimintie 5 A, 6 krs.)

Terveisin tiedotussihteerit

Alisa & Marie

Kommentointi on suljettu.