Varsinainen viikko 10/2024

Varsinainen viikko 10/2024

Varsinainen Viikko 10/2024

Hei osakuntalaiset!

Joko jännittää. Vuoden paras viikko on melkein täällä


TÄLLÄ VIIKOLLA:

6.3. Vujutanssikuntis

Pue yllesi parhaimmat tanssikenkäsi. Nimittäin seuraavaksi vuorossa on akateemisten tanssien harjoittelua! Keskiviikkona kuntiksessa päästäänkin vuosijuhlamestariemme opastuksella harjoittelemaan vuosijuhlissa tarvittavia tanssiaskelia. Jos haluat ottaa varaslähdön harjoitteluun, tässä on tämän vuoden akateemisten tanssien lista: Poloneesi, Mignon, Pas d'Espagne, Cicapo ja Grande valse.


TULEVIA TAPAHTUMIA:

VUOSIJUHLAVIIKKO

11.3. Vuosijuhlasiivous

12.3. RB:n vuosijuhlakeilaus

Lisää infoa ja ilmoittautuminen tulossa myöhemmin!

13.3. Vuosijuhlakokous

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfC-lj0euOx9p1nx8lBASJK6kUwZuaPc5-ikjoWvjS-5mtj6Q/viewform?usp=sf_link

Yllä olevalla lomakkeella voit ilmoittautua vuosijuhlakokoukseen ennakkoon. Ennakkoilmoittautuminen ei ole pakollinen, mutta erittäin suotavaa tarjoiluihin varautumisen suhteen. Tervetuloa! Pukukoodina on tumma puku.

HUOM: jos tulet tekemään fuksitentin ja hakemaan osakuntanauhaa tai jos olet valmistunut ja tulet noutamaan kuppia, on erittäin tärkeää että ilmoittaudut ennakkoon.

14.3 Kulttuuriohjelma

Lisää infoa ja ilmoittautuminen tulossa myöhemmin!

15.3. KV-päivälliset

Tervetuloa kansainvälisille päivällisille perjantaina 15.3.! Tänä vuonna teemana on painajaiset. Pukeudu siis teeman mukaisesti ja tule toivottamaan ulkomaalaiset vieraamme tervetulleeksi!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen tämän linkin takaa: https://forms.gle/pDVR9L2kPy2QdKXd8

16.3. Varsinaissuomalaisen osakunnan 118. vuosijuhla

Varsinaissuomalainen Osakunta toivottaa teidät lämpimästi tervetulleeksi viettämään osakunnan 118. vuosijuhlaa lauantaina 16. maaliskuuta 2024.Lisätietoa löytyy muun muassa FB-tapahtumasta https://fb.me/e/1JInqcbuY
 Jatkoilla esiintyy KNV!
 Ovet jatkoille aukeavat muille juhlijoille kello 02:00 (sunnuntaina).
17.3. Silliaamiainen 

Silliaamiainen tarjoillaan kello 12:00. Toiminnanjohtajat ja vuosijuhlamestarit ovat kehitelleet ohjelmaa juhlijoiden pään menoksi! (saa toki tulla vain syömäänkin)


MUUTA AJANKOHTAISTA:

Kengät pois!

Osakunnalla toistaiseksi otetaan kengät pois tiloja käytettäessä. Syynä on pintojen kuluminen ja loskan leviäminen. Kunnioitetaan rakasta osakuntatilaamme ja valitaan kenkien sijasta villasukat. tossut tai sisäkengät. Kiitos!

 

Hae stipendejä!

Stipendien hakumenettely

_________________________

Yksittäinen henkilö voi hakea useampaa stipendiä, kunhan jokaisesta haettavasta stipendistä on oma hakemuksensa. Hakemukset ovat vapaamuotoisia ja perusteluina käytetään haettavan stipendin myöntöperusteita.

Hakemuksessa on ilmoitettava tunnistetiedoissa tai lihavoituna

- hakijan titteli, nimi ja yhteystiedot

- hakijan tilinumero

- mitä stipendiä hakee

sekä muuten käytävä ilmi

- minä vuonna on liittynyt osakuntaan

- stipendin ehtojen mukaiset perustelut

- päiväys

Stipendit jakaa osakunnan rahastojen hoitokunta. Hakemus tulee toimittaa viimeistään keskiviikkona 6.3.2024 taloudenhoitajalle toimistolokeroon tai sähköpostitse vso-taloudenhoitaja@helsinki.fi. Kirjoita viestin otsikoksi "Stipendihakemus 2024".

Lisätietoja hakumenettelystä ja stipendeistä antaa taloudenhoitaja.

Mahdollista on myöntää seuraavat stipendit:

___________________________________________

 

Professori E.N. Setälän stipendinä voidaan myöntää:

1)    palkinto hakemuksetta, osakunnan jäsenille tieteellisistä tai taiteellisista aikaansaannoksista; etusija on osakunnan varsinaisella jäsenellä.

2)    stipendi tai matka-apuraha, hakemuksen perusteella, osakunnan jäsenelle jonkin luovan työn suorittamista varten.

3)    avustus, hakemuksen perusteella, Varsinais-Suomeen kohdistuvan tutkimuksen suorittamiseksi. Avustus voidaan myöntää sellaisellekin henkilölle, joka ei ole osakunnan jäsen. Etusija on kuitenkin jäsenillä.

 

Kouluneuvos Niilo Kallion stipendi

Stipendi voidaan myöntää Salon seudulta syntyisin tai kotoisin oleville Helsingin yliopiston Varsinaissuomalaisen osakunnan läsnäoleville jäsenille, jotka opiskelevat ensisijassa lainavaroin ja ovat menestyneet opinnoissaan hyvin. Tasaveroisista hakijoista etusija on sillä, joka tekee opinnäytetyötään tai on aktiivisesti osallistunut osakunnan toimintaan. Salon seutuun luetaan kuuluviksi Salon kaupunki sekä Halikon, Kiikalan, Kiskon, Kuusjoen, Muurlan, Perniön, Perttelin, Suomusjärven ja Särkisalon kunnat.

 

Inspehtori J. Pippingsköldin palkinto

Palkinto voidaan myöntää jotakuinkin virheettömällä ranskan tai englannin kielellä laaditulle tieteelliselle tai kirjalliselle kirjoitelmalle.

 

Fredrik Färlingin palkinto

Palkinto voidaan myöntää sanomalehtialalla toimivalle tai sille aikovalle henkilölle.

 

Yleinen stipendi

Rahastosta on mahdollista myöntää yleinen stipendi, joka ei ole varsinainen nimikkostipendi. Stipendinsaajan tulee olla toiminut aktiivisesti osakunnassa tai olla muulla tavoin ansioitunut. Tämä stipendi voidaan myöntää hakemuksesta tai erityisistä syistä hakemuksetta.

 

Säätiön asuntostipendi

Stipendi voidaan myöntää osakunnan jäsenelle, joka ei asu hakuaikana säätiön omistamassa asunnossa eikä ole saanut kyseistä stipendiä aikaisemmin.


 

VSO:n avoin palautelomake

Risuja vai ruusuja? Onko jotain, mistä haluaisit antaa palautetta, kehuja, kritiikkiä tai vaikkapa kiitosta?
 

Tämä on VSO:n avoin palautelomake. Voit muotoilla asiasi vapaasti. Voit jättää nimesi, jos haluat yhteydenottoa asiasta tai jättää asiasi hallituksen käsiteltäväksi anonyymisti.

Huomioithan, että häirintätapauksissa yhteydenottolomake on erikseen. Sen löydät VSO:n turvallisen tilan periaatteet -kohdasta!

Palautelomakkeen löydät täältä: https://docs.google.com/forms/d/1cTVJ_IbD8Rx7UIwUyQ8Fz5NDXPALyXKzAPpJL7ayxoE/edit


 

VSO:n turvallisen tilan periaatteet

Tiesithän, että VSO:lla on turvallisen tilan periaatteet?

Jos kohtaat tapahtumassamme epäasiallista kohtelua tai muuta huolta herättävää, meille on tärkeää saada tietää siitä. Verkkosivuiltamme löytyy lomake, jonka vastaukset vain kuraattorimme näkee ja hän käsittelee niitä luottamuksellisesti, tarvittaessa hallituksen kanssa. Löydät tarkemmat tiedot verkkosivuiltamme täältä: https://www.varsinaissuomalainen.fi/turvallisuus/

Pidetään yhdessä huolta kaikkien turvallisuudesta yhteisissä tapahtumissamme! ❤️

In English: VSO must be a safe space for all.  We don't tolerate any harassment, bullying or other bad behavior. Use the following form to let us know if an event caused you any anxiety, worry or disturbance: Incident report form. Let's all make sure everyone is safe at our events!


 

VSO:n verkkosivut   |   Instagram   |   Facebook

Uusi Ylioppilastalo (Mannerheimintie 5 A, 6 krs.)

Terveisin tiedotussihteerit

Alisa & Marie

Kommentointi on suljettu.